38

пияница мистик

преди 4 години

Другарете комунисти и половината свят да измре, ще казва, че го лъжат, за да му ограничат свободата, да му вземат парите, да го държат в страх и подчинение. Даже на Идола си и Вожд - Джуджан Вyлвин не вярват, въпреки, че и той налага ограничения. Срещу дрогарете комунисти целия свят се събра, спря си икономиките, даже Олимпиядата и футбола, само и само да ги измамят, но те са умни и не се хващат лесно, знаят, че ги лъжат. Даже са се научили между 5G вълните да минават, да не ги облъчи :)))

37

Анонимен

преди 4 години

Спирайте да плащате осигуровките за пенсия! И без това сме обречени да НЕ я ползваме

36

Анонимен

преди 4 години

Възрастни изтощени организми убива всяка година и грипа!

35

Анонимен

преди 4 години

Вируса ще убие почти всички възрастни хора със слаба имунна защита и хронични болести...--Много възрастни хора със слаба имунна системаи придружаващи болести се разболяват от грип и умират всяка година, не само при този гриш, но това не значи, че самият грип е причината.

34

Анонимен

преди 4 години

Досега официлно в цял свят няма нито един доказан смъртен случай на ковид 19. Това не значи, че няма, всеки грип взима жертви, но при този смъртността е толкова ниска, че случаите не попадат в статистиката.

33

Анонимен

преди 4 години

Вируса ще убие почти всички възрастни хора със слаба имунна защита и хронични болести...А това са доста хора...Просто егоистите не мислят за другите и затова хейтят епидемията.

32

Анонимен

преди 4 години

"Коронавирусът се появи в края на миналата година и само за няколко месеца успя да преобърне света"A Швеция и Белорусия на Марс ли са или на Сатурн? Сигурно за това тях не ги преобърна.

31

Storm

преди 4 години

В момента при почти 4 милиона приключени случая, смъртносста е 10 %От къде дойде тоя 1 % ?

30

Анонимен

преди 4 години

ВИЦ:СЕСТРАТА: ДОКТОРЕ, КАКВО ДА ПИША ЗА ТОЯ ПАЦИЕНТ?ДОКТОРА: ПИШИ КОРОНАВИРУС!сЕСТРАТА- АМИ ТИЯ 2 ПРОБОДНИ РАНИ ТУКА?ДОКТОРА: ПИШИ ПРИДРУЖАВАЩО ЗАБОЛЯВАНЕ))):

29

избирател

преди 4 години

До Защото имат ОпоркиСтранно!Не е ли по лесно и достойно,да се докажеш,в някоя област и да печелиш истински?!На мен наистина ми струва нереално,че има хора,пишещи тук за пари...Колко ли ще са тия ПАРИ?!Мъжка работа ще да е,да се печели тук!!!

28

U2

преди 4 години

До Анонимен 32Как всички да са разбрали че някой произвежда вирусите за да мори човечеството ???Не виждаш ли че половината от пишещите тук твърдят,че такъв вирус няма!

27

Защото имат Опорки

преди 4 години

До избирател Пишеш цял ден по опорките и после ти плащат пари. Винаги, когато не разбираш защо нещо се прави - знай - прави се за пари!

26

Анонимен

преди 4 години

съчинението е добро, почти повервахме...

25

Ми Може и Хендра

преди 4 години

До Анонимен тя и Лаймската са и открили причинителя през 60-те години, а като болест е описана от Римляните още :) Най-съм се смял на Лоренцовите трансформации - уравненията били ползвани от нЕкои, още преди да бъдат открити :) :) :)

24

Анонимен

преди 4 години

Вече всички разбраха,че някой си създава и произвежда вирусите и си ги пуска!Това са тихи атентати срещу човечеството.

23

избирател

преди 4 години

Що за удоволствие,да се заяждате постоянно?!Никога не съм твърдял,че няма вирус!Просто смятам,че се използва момента да се побъркват и подчиняват масите!Твърдял съм,че според мен финансовата криза,ще е по страховита от вируса!И според мен земята си е кръгла и според мен 5G ,не е проблема!Само си мисля,че вируса е ИЗПОЛЗВАН!!!

22

абеее

преди 4 години

До U2 последните опитали да вкарат другите в лудниците завършили на ешафода. Така че ти внимавай...

21

U2

преди 4 години

До ПроСоТоВиж какво съм писал на т.нар ИЗБИРАТЕЛ -отнася се и за теб...Не си забравяй хапчетата...

20

СЗО ООН ПРОЧЕЕ

преди 4 години

"Той и екипът му решават да създадат база данни с всички познити болести, които виреят из дивата природа." Некой в световната болна организация да се сеща за системен анализ на тези проблеми? Не? Не сте ли Най-Най-Най??? Като излизате по ТАЛАВИЗОРА на тЕкива прЕличате. Или сте просто добри актьори и крадци на пари?

19

Анонимен

преди 4 години

Поуката е да не правим супа от прилеп.=============Поуката е да игнорираш краварската пропаганда!