151

Petar, NY

преди 3 години

Бил Гейтс не ваксинира децата си, също те са безпорочно заченати и сутрин си пие кафето с бисквитка. Истина е защото го четох в Интернет. Чакай, той държи софтуера с който влизам в Интернет.. ей сега вече не знам..

150

кой ве

преди 3 години

ви запали за тия ваксини на децата само да ми бутнете детето ще играе винкела.Само с съгласие на родителите.

149

Йово

преди 3 години

В държави като САЩ и много други на запад ваксините са препоръчителни. Стига с останалото от комунизма минало като ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ваксинация. Всеки носи отговорност за своя и за живота на децата си затова не може да се задължава човек против волята му да бъде ваксиниран. Въпреки че в САЩ ваксините са препоръчителни, именно САЩ е една от държавите с най много ваксинирани хора. Малко ще са съгласни да ги ваксинират задължително срещу КОВИД-19 ако е на възраст 20-30 г. а смъртността е под 0.2 %.

148

Анонимен

преди 3 години

Тетануса, който се предизвиква при нараняване със заразен с тетанични бактерии предмет не е заразно, но е инфекциозно заболяване. Какво ще те предпази, ако всички са ваксинирани против тетанус, но ти си изтеглил късата клечка да влезеш в досег със смъртоносните бактерии? Дори и да си ваксиниран против тетанус пак ти прилагат *** - серум, противоотрова, изработен от кръвта на заразени коне. Също като змийските противоотрови. Защото отровата която отделят бактериите при размножаването си те убива

147

антиваксър бсп

преди 3 години

ние антиваксърите и мангърите отричаме съществуването на вируси и подобни глупости, против сме 5Г като много вредно! Само нашата партия БСП и нашия нов лидер Мангъров ще ни изведат напред!!!

146

vivian

преди 3 години

Антиваксърите много добре да помислят, да прочетат това онова, защо е изчезнала едрата шарка и какво е било преди започването на масови ваксинации! Също така, бих ги посъветвала да се осведомят по-добре за ваксината против бяс, например, която е доста тежък коктейл от елементи и доказано със странични ефекти, но при ухапване от болно животно...ммм....без тази ваксина, смъртността е 100% без изключение в ужасяваща агония .... Тетанусът също е доста увреждащо и смъртоносно състояние.

145

Либерал демократ

преди 3 години

Подкрепям капиталист 157

144

Капиталист

преди 3 години

Ние капиталистите сме против ваксините.

143

Анонимен

преди 3 години

Ваксините увреждат имунната система.

142

Анонимен

преди 3 години

Щом Бил Гейтс никога не е ваксинирал децата си, друга информация не ми е нужда. Ще последвам примера му.

141

Анонимен

преди 3 години

Ваксърите са най-бруталните комунисти. Промили са мозъците им, състоящи се от 2 увредени неврона, че имало някакъв "стаден имунитет". Няма такъв имунитет, защото дивите вируси, които причиняват заразите са в Природата и така или иначе всеки има досег с тях - ваксиниран или неваксиниран. При този факт защо обвинявате и се страхувате от неваксинираните?! Ваксините съдържат ваксиналния щам на даден вирус. Ваксинираните при контакт с дивите вируси трябва да разчитат на ваксините си.

140

Анонимен

преди 3 години

Привържениците на ваксините са неосведомени, ограничени,мързеливи хора. Достатъчно е човек да отдели един ден в проучване за да разбере какво безумие са ваксините.

139

152

преди 3 години

Не съм анти-ваксър, но ви разказвам случай от живота, пък вие си правете изводите.Явно истината дразни. А пък децата ВИ не ми трябват. ВИЕ сам си решавате какво да си ги правите, това казвам. Но всеки трябва да знае какво прави. Да се информира. Имам и една приятелка, която е увредена , защото е била ваксинирана, когато е била болна от шарка. За цял живот има асма и алергии. Това е като лекарите не преглеждат преди ваксината, разчитат на някакви свидетелски данни на майка....

138

Още малко факти от

преди 3 години

ЛЕКАР. В САЩ са изплатени милиарди на родители на деца пострадали от ваксини. Не знаете ли, че те масово съсдържат живак, формалин и арсен. Масово сред ваксинираните се наблюдава аутизъм. А за ваксината за РШМ е доказано, че предизвиква рак на матката, вместо да предпазва жените.

137

Анонимен

преди 3 години

Вирусите се размножават зле в здрави клетки, затова ги извличат от бoлни, генетично непълноцени живoтни; например гризачи от специални pакoви щамове (AKR), които са създадени специално за провеждането на oнколoгични експерименти. Paзмнoженият вирyс се убива с фopмалдехид, който е мyтаген, канцepоген и силна отpoва, която се използва основно за балсамиране на тpyповe на пoчинали. Този фopмалдeхид завинаги остава в тези лечебни ваксини.

136

1

преди 3 години

И също нейната драма не е отделен случай, има ги много такива. И също държавата не се грижи за инвалиди АДЕКВАТНО. Те не могат да си намерят нито адекватно лечение, нито пригодени условия по градовете за придвижване , нито помощи, които да им покриват нуждите.

135

1

преди 3 години

Аз съм ЗА!! хората сами да си решават. ЗАЩОТО съм виждала с очите си увредено дете, седмаче, близнак, който е объркан и навеки е зеленчук....Ако родителите имат някакви генетични заболявания?!??? за които не знаят или пък знаят е хубаво да решат съдбата на децата си НЕ МОЖЕ страната да решава, защото тя не може да решава такива въпроси, които са в семейството. Само да кажа, че тази женица с болното дете, е била адвокат, след като й увредиха едното , ТЯ остана за цял живот вкъщи асистент.

134

Малко ФАКТИ

преди 3 години

Бил Гейтс, Сорос, Ротшилд и Рокфелер не ваксинират нито себе си, нито децата си. За сметка на това употребяват природни и биологични добавки с JMP сертификат, които са на мултилевъл компании и не се намират в аптеките, нито се рекламират по телевизията!!!

133

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не се филтрират от мръсотиите. Остатъци от съдовете на производителя, в които вирусите са създадени от субстрат от смачкани пилешки ембриони, смлени май.мy.нски бъбреци, или скандалните клонирани човешки диплодни клетки, са проверявани само за няколко познати зарази. Останалите (съставки и мръсотии) си остават точно такива непознати.

132

Анонимен

преди 3 години

Във ваксина срещу полиомиелит попаднал вирусът от *** SV-40; този вирус по-късно бил открит в ракови тумори. Във ваксината Rimavex" открили различни пилешки вируси; в полиоваксината амебата, която изяжда мозъка; в същата ваксина открили и маймунския цитомегаловирус; вирусът на птичия рак във ваксината ММR; различни вируси се съдържали във ваксината срещу сибирска язва. Ваксинирането е рулетка, рискът е изцяло на пациента