193

Анонимен

преди 3 години

От крайвреме се печелят пари с конспирация и корупция в България. Първите конспиратори в България са от БКП Д. Благоев и братну близнак. С пари от Москва 1910г. Са новобогаташи в София. Хиляди българи без труд оерът и сега пари покрай пандемията.

192

le6tan

преди 3 години

Е то българина за кое не е най-подозрителен. *** народ.

191

от горното измерение

преди 3 години

Докато земята е плоска като в стар комикс. Тъй ще е. Вие само си мислите че е триизмерна круша.Господа плосклендци.

190

не боледувал к19

преди 3 години

Смеех се едно време на забавните конспиративни теории.Сега взеха да се потвърждават и не ми е много смешно.

189

Германец

преди 3 години

Пак оглавихте "положителна" класация :)Цял свят ви се смее. И с право. Аз също бай дъ уей.

188

Факти

преди 3 години

Ние,единствени в ЕС сме : 1. Единствено в България не се разби системата на ДС. 2. Единствено в България,премиер стана лице заподозряно в убийства,рекет и участие в силовите групировки 3. Единствено България, пада в класациите за : реалните доходи, образование, здравеопазване, свобода на медиите, иновации, спазване на законите...Народ,който гласува за своите мъчители,не е жертва,а съучастник.

187

Анонимен

преди 3 години

До xaxsas"памукови"Българин или ... ?

186

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова, че в САЩ не могат да създадат система в която народът да не разбива и да не плячкосва магазини на Луис Вюитюн, Долче и Габана, Ролекс, Аликзандър Маккуин и пр. не значи, че такава система няма. Дай примери и на други страни където народът разбива и плячкосва магазини на Луис Вюитюн, Долче и Габана, Ролекс, Аликзандър Маккуин и пр. както в САЩ?

185

Анонимен

преди 3 години

До xaxsasРазликата е, че едната е поризведена при спазване на правата на работника, има регламентирани почивки, платена отпуска, 40 часова работна седмица, а другата в ужасяващи условия за рботниците. Друга разлика е, че качеството на стоката е на съвсем различно ниво. Фалщификата е "боядисан" с брутални химикали, които след съответния брой носения започват да се пропиват в кожата ти, после рак, кожни болести и пр. И т.н. и т.н. Явно бедните си мислят, че луксозните стоки са само марка.:))))

184

Чебурашка

преди 3 години

До ПатриотПатриотизма според един умен човек е последното убежище на негодника. Ти как мислиш, дали е прав?

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 188Защото няма начин да се създаде такава система.Ако има дай пример къде и кога е създавана тя.

182

Патриот

преди 3 години

Теория на конспирацията е просто другото име на неудобната истина :)!Исктината винаги е била скато свята вода за американската пропаганда и лъжи!Колкото официална версия за 9/11 е вярна толкова и официалната версия за "пандемият" !

181

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... , ти нещо да не се обиди, да не се засегна нещо приятелю...... Такава ви е природата на русофилите и да ви се обижда човек все едно да се обиди, че котката ражда котки а смокиня та ражда смокини. Погнуса е единственото чувство, което предизвиквате.

180

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... плячкосват магазини на Луис Вюитюн, Долче и Габана, Ролекс, Аликзандър Маккуин.... Май си обиден, че не плячкосват магазини на руски дизайнери и модисти?

179

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Руският *** си остава долен руски *** и не заслужава приятелско отношение."Приятелю, ти нещо да не се обиди, да не се засегна нещо приятелю. Прощавай ако има нещо, извинявай, и приятен ден!

178

Анонимен

преди 3 години

Швейцария

177

Анонимен

преди 3 години

А в Русия плячкосват ли магазини на Луис Вюитюн, Долче и Габана, Ролекс, Аликзандър Маккуин и пр.?

176

Анонимен

преди 3 години

До xaxsas"Продължавам да те питам, какво означава луксозна стока и има ли значение дали си купиш Луи Витона от САЩ или от Столипиново след като и на двете пише произведено в Бангладеш? :}"Явно си попадал само на Луи Вюитюн докато си бил в Столипиново, защото на Луи Вюитюн от оригинален магазин пише "Произведено в Италия/Франция", също както на Ролекс пише "Произведено в Щвейцария" и не само го пише, но и е произведено там, за разлика от евтините им копия.:)))))

175

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... превъпти го и ти за шести път приятелю, превъпти.... Руският *** си остава долен руски *** и не заслужава приятелско отношение.

174

Анонимен

преди 3 години

"не е създадена система която да накара мързеливи хора да се хванат на работа, а мързела поражда неграмотност и пороци, включително и незачитане на чуждата собственост."А защо САЩ не могат да създадат система система която да накара мързеливи хора да се хванат на работа, а мързела поражда неграмотност и пороци, включително и незачитане на чуждата собственост и хората в САЩ плячкосват магазини на Луис Вюитюн, Долче и Габана, Ролекс, Аликзандър Маккуин и пр. Благодаря за отговора.