37

Вики

преди 4 години

Явно е брегоукрепителен хотел. Чиста работа

36

Мишо

преди 4 години

Наглия Бойко Борисов въобще не му пука за народа - изпълнител е държавната фирма Глав *** Строй, която е пряко подчинена на Бойко. Човека опъна паричките на Черепа и си ги влага, ко искате, инвеститор,БИЗНЕСМЕН! А народа, ко народа, ще пореве и ще спре. Те и без това все по-бедни и изнемогващи стават. Кучетата от данъчното пък ще довършат средния бизнесмен то и той да не надига глава. Хора, живеем по зле от Турско Робство!

35

Мишо

преди 4 години

Пълен фарс. Имат народа за ***. Смеят ни се нагло отгоре. Пратихме проверка, да се проверим какво става и установихме, че всичко е по план. Народа да е спокоен, няма проблем, първа фаза и спираме, за сега. Както виждате апартаменти няма, а то че има две асансьорни шахти то те са за обслужващия персонал на стената. Ми да всичко е нормално, строим си. Нали виждате сега апартаменти няма, ще има догодина! Е догодина ще ревете, ся ко ревете?!

34

Gorskio

преди 4 години

Ми той инвеститора си има одобрен проект и най-вероятно в проекта всичко си е 1:1 с построеното. Сега трябва да намерят хората, одобрили проекта и да им стъжнят живота.

33

-

преди 4 години

Типично по бай Ганьовски! Дребен тарикат, селски хитрец, *** наглец, силен на маса и мижитурка в душата си, вечния роб, хоризонт до нивата отсреща, алчен и неуважителен към другия, незачитащ правила и морални закони. Колко прав е бил Алеко Константинов!Кого ще излъже и инвеститора и строителния контрол и всички по веригата - как парите заглушават съвести и затварят очи!Жалка пародия на национална държава. Уморен съм от простотиите! Не ми се коментира повече!

32

Няма дилема

преди 4 години

Това е същото като да ме спре КАТ с тира, а в талона да пише че е голф ТДИ! Кой е прав? Ясно е че е измама какво има да се проверява, в кауша и инвеститора за подбудителство към рушвет и подпосалия разрешителното

31

Анонимен

преди 4 години

Ако тук мине номера, ще се повтори и с подпорната стена на Алея Първа във Варна.

30

Saki

преди 4 години

На Св.Констан и Елена има такъв хотел вкопан в хълма направо върху плажа. Едно време го построи Илия Павлов.

29

Коко

преди 4 години

Интересно, на кого е комплекса кацнал вляво от подпорната стена? Според мен идеята е връзка на комплекса с "Хотела-укрепително съоръжение"!

28

Широко затворени очи

преди 4 години

е с колони и асансиорни шахти то е ВИДНО че има двойна функция.

27

Анонимен

преди 4 години

Не е лош хотела. Бих го посетил, особено докато е нов.

26

проектант-конструкто

преди 4 години

А бе хора, Вие слепи ли сте? Как може да не виждате подпорната стена? Та това е конструкция на класическа подпорна стена!

25

Анонимен

преди 4 години

А, прокуратурата ще провери ли тези, които провериха строежа и заключиха, че е подпорна стена??Или ще ги оставим да продължават да си работят в държавната администрация?

24

.

преди 4 години

Толкова брутален мушенгилък дори и за България е прекален.Очевадната архитектура на хотел била брегоукрепително съоръжение и понеже правят такова благодеяние,върху четирите уж брегоукрепителни етажи ще построят още четири етажа, като този път си е законен хотел.И ще се получи една китайска стена, от която няма да се вижда ни море, ни дявол.Плажа вече ще и тесен за толкова хора,ще изливат обратните води в морето,пълна идилия.И ще реват че ходим в Гърция,а не на бетонираното лай номорие.

23

Анонимен

преди 4 години

ако бе подпорна стена защо колоните са разделени с плочи на етажи,защо са стъпалата и изобщо защо е с конструкцията на хотел,подпорните стени са от една стена със стъпка отдолу и ако е необходимо с вградени подпорни колони в нея,може и да е със силен наклон към брега във вид на рампа,това на снимката е еднаголяма лъжа,по-скоро е хотел на който една от стените е подпорна

22

и как

преди 4 години

точно помещения ще укрепват брега !! какво изобщо трябва да му проверяват ?? и защо не се издаде заповед за премахването на постройката за сметка на инвеститора а само нямало да го въвеждат в експлоатация и ще го оставят там да грози !! бе важното е , че боко му се вдигна рейтинга и хората го одобряват ...*** народ еййй

21

Турист

преди 4 години

Брегоукрепваща стена със стълбище и асансьор!

20

Анонимен

преди 4 години

Представям си ако това се беше случило при Орешарски какъв вой щяха да бъдат мисирките...

19

Брадвата

преди 4 години

Има си и стъпалца, за по-лесно слизане до басейна, който ще бъде пред "укрепителното съоръжение". Гавра е това, а не държава. Но за някои си е много добре. Плащайте си данъците, да не забравите, че пари им трябват, да си харчат

18

Иван

преди 4 години

Защо никой нищо не споменава за руското присъствие по черноморието.Скоро даваха репортаж от иракли и няколко човека се плюнчеха пред микрофона каго представители на собственика. А собствениците са от матушка............ Еееееххх СУДБО СУДБО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!