32

Анонимен

преди 4 години

Пичове, да направиш сателит в днешно време не е кой знае кво. Разни смeшници като тия що не ги питате къде им е работилницата в която си правят фотоволтаиците? Реално, купуваш си от Батко Китаец един работещ ФВ, даже си казал на Батко Китаец как да ти го направи, с каква форма, какви размери, какви параметри. После си купувате едно Raspberry за 70 лв или 2-3 Arduino платки за 20-30 лв парчето и там забивате няква смешна (като на тая фирма) логика кво да прави сателита. Една омни антена и тва е.

31

Анонимен

преди 4 години

А па я скоро, че си изстрелям оная работа на Сатурн и ще плода тамошните шарани и ще създавам армия срещу Властелина Винету. Ще правим между-галактически битки по карате. Закупуването на акции се приемат от Боса на Дубай, печалби не се изплащат, компесацията е една вечер с любовницата на Тулупа в райска Барцелона. Коментатор ще е Христо Стоичков - маййката, предаването ще се излъчва дирекно от сатИлИтя...

30

до ИКИТ

преди 4 години

Останалото е лицемерие и пошлост. ИКИТ правят наука, Райчо прави пари за вила и яхта.Верно? Къде ви е науката бе? Целият ви научен съвет е съставен от старчета над 65 години и няколко бушона, дето ако не бе оня Игнатов НИКОГА нямаше да станат даже доктори.

29

до ИКИТ

преди 4 години

Правите наука? Дето дори във Фонд научни излседвания ви е оценяват като добра, и то по милост. Толкова сте жалки, че още живеете през 1982. Затова и такива като Райчо ще ви слагат в малкия джоб. Остарели......

28

до ИКИТ

преди 4 години

хА-ХА-ЙА-ХА-ХА-ХА. Толкова сте остарели, че дори историкът Райчо ви слага в малкия си джоб. Говорит Москва.

27

:)

преди 4 години

Уникален! Райчо Райчев е пример, че ако работиш нон-стоп няма как да не постигнеш мечтите си! Голямо БРАВО и Успех!

26

Пенди

преди 4 години

Трът в ладка вода!

25

Тежък инжинер

преди 4 години

Аз пък в гаража си не се занимавам с някакви си микроскопични наносателити!В момента работя върху проект на мегасателит от стара цистерна за нафта,малко части от счупен телевизор,две летви и тел!

24

Анонимен

преди 4 години

До 27То вас горките все някой ви лъже и все някой ви *** :))) и така ви минава жалкия животец :))

23

Анонимен

преди 4 години

До ИКИТКакво елементарно мислене :))) типично по български :)

22

Балкански селянин

преди 4 години

Аз пък днес станах отидох до тоалета и пуснах едно големо.

21

Анонимен

преди 4 години

До 22Сърбай си ракийката в панелката и не го мисли много

20

Анонимен

преди 4 години

*** обяснявай на балканския бачкатор как реално се финансират подобни проекти :)) *** все го крадат и все го мамят:) как може да сте толкова смешни

19

Анонимен

преди 4 години

До 2А ти си типичен пример как човек не постигнал нищо в жалкия си живот се надсмива на успелите :)

18

Анонимен

преди 4 години

Винаги ми е било забавно да чета коментарите на работническата класа под новини като тази. :)))

17

до Кухнята

преди 4 години

в ИКИТ силна е само Българската левица и военнното разузнаване, служило на Москва. Друго силно там няма. Затова и такива историци ще изстрелват спътници. Да,.....

16

може и да са пратили

преди 4 години

До звъне ми мишоМоже и да са пратили. Там е свърталище на комунисти и военни, назначени от МОСКВА. Може и Новичек да има.

15

звъне ми мишо

преди 4 години

До КУХНЯТАниква москва, тоя си е мошеник. ако му мине номера. в москва ако знаят кви работи стават тука "от техно име", да са ни пратили две цистерни новичок и поне три вагона мездренско пиво.

14

доц. Батут Батутич

преди 4 години

До Анонименпредлагам да ми поскачаш на батута, преди да се правиш на даскалица с НУП.

13

КУХНЯТА

преди 4 години

Никой не забелязва, че аерокосмическите изследвания НЕ СА космически изследвания. Т е са свързани със сигурността. И как военното разузнаване служило на Москва сега е торяниския кон на Москва в усвояването на евросредства. Ама да- държава. Не знаеш кой кой е.