42

Анонимен

преди 3 години

Сарс,ебола,свински,пилешки ,ковид са измислени от Бил Гейтърса ..И това е доказано как Бил дава ммилиарди за ваксина и вируси .

41

Анонимен

преди 3 години

Директора на Ми6 да не е руснак

40

до 39

преди 3 години

да китайци във феанция и белгия, там има огромно количество нелегални таботници от китайм също и в калифорния там също е тругнал вируса от тях около декемврина мен ми прилича повече на комунистически китайски съботаж отколкото на нещо друго

39

Анонимен

преди 3 години

Защо обаче има хора които не го карат тежко .Това е ключа към разпросъраняване .

38

какво от това

преди 3 години

дали е създаден или не няма значение вече съществува и е тръгнал от Китай, на тази наза трябва да се действа, също и на историческа: колко опасни вируси са тръгнали от Китай за последните 1000 г. за които имаме доказателства и сведения?на тези Факти трябва да се действа и да се промени отношението нз света към китай за постоянно

37

Кон с пиратор

преди 3 години

Ми то и други теми могат да преобърнат дебата... да речем:- Английски тайни служби умишлено са заразили прилеп в Ухан- Американски служби умишлено са пуснали вируса в Ухан- Руски служби нарочно са заразили 10 руски туриста в Ухан по нова годинаИ т.н. и т.н.Ако ще говорим за конспирации, има бая спекулации, така че на тва няма и да му обърна внимание... Dislike.

36

Анонимен

преди 3 години

Вече е доказано че първите заразени са били миналата година септември.И то във Франция,Белгия .

35

Е

преди 3 години

Просто ми е чел коментарите тоя плагиат !

34

Анонимен

преди 3 години

Според мен човека не може да измисли нищо .Всичко е кодирано в годините от Извънземните !Те решават кога д сменят аквариума с животинки и хора .

33

Анонимен

преди 3 години

Аз ако имам вирус пъряо ще заразя Китай .Така ще съм сигурен в заразата.Най населената държава в тая Планета .

32

Баи

преди 3 години

Тоя е гледал всички епизоди на джеимс бонд

31

ЦРУ

преди 3 години

Решението за корона-вируса е да пуснем много по-лош вирус, така всички ще забравим за Ковид.Ето например Ебола е хубава опция... или СПИН.. оо чакай, чакай.. тоя вече сме го пускалЕ.

30

Млад и богат тарикат

преди 3 години

"може да преобърне дебата"тук спрях да чета...Ако "може"-ше, щеше да го обърне и не би имало нужда който и да е, да излиза и да ни развива теории, които я са така, я не а.к.а теории на конспирацията.

29

Анонимен

преди 3 години

Номера е в уловката че вируса ще изчезне .Обаче фактите показват че хората ще изчезнат преди животните .И това поставя нова светлина в сътворението на света мястото на човека .Големите градове ще изчезнат първи !Ще има насилия,грабежи убийства за територия .

28

Анонимен

преди 3 години

Антивируса ще струва милиони я един момент .Но и неколцина ще са избраните .

27

Анонимен

преди 3 години

До Fenasi KerimКръвна група А са по-модерните същества,които са добавили към менюто си освен месо и зеленчуци,жито,кръвна група Б е на по-старата група хора,прехранвали се от животинска храна,месо.

26

Анонимен

преди 3 години

И защо младите да трябва да излязат, като се доказа, че имунитета е нетраен и след 3-4 месеца може пак да се заразиш? Или искаш да боледуваш от корона два пъти в годината. Не мерси.

25

Анонимен

преди 3 години

Всички вируси са съзфадени от човека .Защото човек е долен по своята същнощ все ровичкаВируса не е един !Ще пуснат и друг за по качественна картинка .

24

До 24

преди 3 години

Те и на младите забраниха. Хахаха

23

До 22

преди 3 години

Абсолютно, и чумата, и проказата, и вариолата. Всички са създадени в тайни лаборатории и пуснати да унищожават хората.