152

джо

преди 3 години

до Анонимен 173 Познаваш Русия от статии като тази бълвоч, за Сталин да не говорим , защото по това време си бил в куфарите на прадядо си. Всичко което се пише от Дойче веле, Си Ен Ен, Би Би Си и други про партийни олигархични Агенции не хваща дикиш. То не бяха отентати, заплахи , хим. атаки и тям подобни без никакви доказателства.Същите агенци твърдяха ,че Руснаците помогнаха на Тръмп да спечели изборите. По - налудничава версия в света все още няма.

151

Анонимен

преди 3 години

Познавам Русия добре, специалист съм по Сталин. И ще ви кажа едно-нямаме никаква работа с ***. Тия са диви, гневни, бесни. Избили са много повече собствени граждани, отколкото чужди. Има нещо сбъркано в този народ, казвам ви....

150

джо

преди 3 години

Когато няма "положителна новина" за нас, за да няма съмнение ,че сме "супер" по задължение ще напишем колко зле са в Русия. Там освен , че нямат топла вода, масово се шири канибализъм а на всичко отгоре се срива доверието в Путин.Коя е Милана не знам, коя агенция цитира автора на статията също не споменава? Аз също имам познат в Санкт Петербург, бачка здраво, заплатата му е добра и не плаче. Хайде да ограничим простотията, моля не пишете глупости.

149

Бонго бонг

преди 3 години

Още ,още искаме ние стотината пещерни русофобчета дето сън не спим за поредната ви статия от Мордор. Знаете ли къв кеф изпитваме че цветарките в мръсния и гаден Ленинград няма да изкаратза почивка в слънчака и въобще туй лято няма да видим мутрите на ***. То май и другото ще е тъй но тогава тимажии дето държат тоя стенвестник може да обърнат палачинката като бетонните им градини останат празни за пореден сезон. В омразната ви Русия подобна пошла пропаган се нарича изстрел в собствения крак.Н

148

Пян Гъ

преди 3 години

Без да съм особен фен на Путин, ще кажа, е веднъж на маса чух от една мадама (студентка по право): "Мм, Селин Дион не може да пее!" Не вярвах на ушите си. Казах си - няма 100%. Колкото и да си добър, ще се намери някой такъв. А какво да говорим за политик, пък бил той и Путин. А, не разбрах кой е авторът на материала, кой на кого плаща и т.н. Казват, е имало значение.

147

Зозо

преди 3 години

Ооооо Аллах, опаа Ооооо Путин...... Нещо великият Айтолах на Блатная се наааака пак :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

146

CNN CNN CNN CNN CNN

преди 3 години

Статията, съдейки по стила и общия калъп - маркиране , цитиране сърцераздуирателна история е за ВЪТРЕШНА употреба. В Русия даже дигат доверито в Путин като гледат какво става в момента с "цивилизования" запад.

145

Анонимен

преди 3 години

178, ако се опиташ да прогледнеш, ще забележиш, че преди парада на 24.06 е планиран пореден опит за майдан на 12.06. Финалният акорд в лятната баталия ще е гласуването за промени в конституцията на 01.07, когато падат карантинните мерки в Москва. Следват отпуски, ваканции, вояжи и спад на напрежението.

144

Анонимен

преди 3 години

Парада .парада е важен !!!Манете ги хората.

143

Анонимен

преди 3 години

За Милана държавните облаги не били достатъчни, за да издържа семейството си, а какво да кажем ние, които не сме чували за държавни облаги? Чуваме само за кредити.

142

Анонимен

преди 3 години

"Как става така, че в България, че и в Естония, Литва, Латвия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния заплати и пенсии са по-високи отколкото във "велика" Русия"А цените? Цените как са?

141

Смехурко

преди 3 години

"Хаха,какво ме занимавате с Велика Русия и това,че хората не вярвали на Путин? Дайте да си гледаме България!"Че що да не погледнем България? Как става така, че в България, че и в Естония, Литва, Латвия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Румъния заплати и пенсии са по-високи отколкото във "велика" Русия, която при това владее 40% от световните природни богатства? Това ще да е "руското чудо", може би резултат от прословутата руска "духовност".

140

ХАХАХА

преди 3 години

Поредната хибридна информация. Или казано по нашему - една лъжа казана сто пъти става истина. Ама в главите на троловете единствено. А ИСТИНАТА Е, ЧЕ И СРЕЩУ РУСИЯ ДА БЯГАМЕ НЕ МОЖЕМ Я СТИГНА. Итова в благодарение на нашето супер пупер еднокнижно правителство

139

хаха

преди 3 години

Що се отнася за коронавируса знаем в САЩ има най-много заразени .А Тръмп искаше да ги лекува с пиене на дезиефектанти .

138

абе пропаганда

преди 3 години

На Тръмп пък много му вярват ,дори революция му приготвиха :)

137

севтето

преди 3 години

Дрън-дрън та пляс...Кой обича съвремените политици . НИКОЙ ,освем тези на който власта им зависи от тях!И мафиот да е някой си ако не го подкрепя премиера ,президента то не би бил с него !А истината е ,че по корумпирани от съвремените политици заемащи важни постове няма и няма да има.Докопал се до кокала знаеме колко лъжи ще изрече (Борисов е 1-ви)

136

Анонимен

преди 3 години

Моят брат се върна снощи от Петербург с чартър,след като повече от месец беше залостен там.Чухме се по телефона ( и преди го правехме,но по кратко).Нямате представа за какъв хаос и парадоксални действия ми говори.Да,никои не обвинява Путин и едва ли някои друг би се справил по-различно,но пиша това,за да знаете,че тук в България цялата пандемия е преминала в очевадно ярко розов цвят! Затова,престанете да критикувате щаб и власт,а им бъдете благодарни,че успяха някак да ни прекарат безболезнено!

135

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

СЛЕД 20 ГОДИНИ УСПЕШНО УПРАВЛЕНИЕ ТАКА СЕ ПОЛУЧАВАДОБРЕ ЧЕ МАЙКАТА ЗЕМЯ ДАРЯВА ПЕТРОЛЕЦ ДА НЕ УМРАТ ОТ ХЛАД КРЕПОСТНИТЕ

134

Ане

преди 3 години

Братушки,Най-голямата джамия в Европа ще ви даде сили!

133

Анонимен

преди 3 години

Русия беше жалко подобие на държава през 90-те години на миналия век по вина на Горбачов и Елцин. Откакто дойде Путин Русия върви напред. Иначе никой не си избира къде да се роди. Въпрос на случайност. И България не е от богатите държави, напротив, все ни хвалят в западната преса, че сме най-бедната държава в Евросъюза. какво да правиш, съдба