48

До 53

преди 3 години

Ами те децата на хазяйката след смъртта й , това смятат да правят. Няма спасение от Топлофикация. Мисля, че дори да оставите само тръбите и топлата вода, пак ще надписват за отмъщение един вид, че не ползвате цялата им услуга.

47

Анонимен

преди 3 години

Това е фалшива новина на Божков ТВ. Току що министъра каза, че няма никаква идея за поскъпване. Такава злоба на Радев, Нинова, Божков, Манолова и другите мушмуроци рядко се среща.

46

Анонимен

преди 3 години

До Един от София питаточно така е...остава само една опция - да се продаде жилището

45

До 46

преди 3 години

В друга държава би станало революция, при нас май ще настъпи още по- масова емиграция.

44

изумен

преди 3 години

какво увеличение на цените? Цената на гадта сп адна драстично!

43

Анонимен

преди 3 години

Защо поскъпва?

42

Анонимен

преди 3 години

??цена на газа -40% , цена на услугата +22%?? това е някаква нова пазарна икономика,доколкото мога да схвана си вдигат цената с 62%,поне така разбрах от статията

41

Ето как е в България

преди 3 години

На мен пък Топлофикация ми каза, че сметките за парно зависели от квадратурата на апартамента.Аз им казвам. В хола радиаторът по желание на хазяйката е премахнат има радиатори само в моята стая и тази на съквартиранта.Вие и хола ли продължавате да отчитате?Отговориха ми: Това е София и апартаментът е в идеалния център. Заключение : Така че да знаете и че от адреса на който живеете ви зависи сметката. Кварталът също имал значение.

40

Анонимен

преди 3 години

а какво ще се случи ако някак си ей тъй случайно рязко се развалят топломерите на 200-300 хиляди абоната.....

39

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че ако ще да ни подаряват газ и даже да ни плащат да я вземем, тук парното няма да поевтинее. Егати държавата.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Гледайте "Лице в лице" от днес, и ще стане ясно какво става - фалшива пандемия, опоскване на резерва, доунищожаване на икономиката и ..........кинтите ги нема! Сега ще трябва да ги доставите с високи цени за парно, ток, вода и по-високи данъци!Магистралки, тръбички, хъбчета, респираторчета ......................

37

Възмутен

преди 3 години

Защо ми изтрихте коментара? Вие бяхте написали , че август от Топлофикация ще връщат пари? Като ме триете, отричате новината, която сте писали. Медиите в България са една голяма лъжа. Не само, че няма да се върнат пари, ами ще одерат българина двойно и тройно.

36

Анонимен

преди 3 години

За тези, дето бленуват евтин бензин от държавните бензиностанции - бацета, вижте какво прави държавната "Топлофикация" и пак си помислете :)Нищо чудно да слезете от колите, появят ли се държавните бензинджийници.

35

Анонимен

преди 3 години

Демек със без отстъпката от 40% със задна дата Август 2019 пак цената ще си е толкова? Е това заслужава протести като в САЩ наистина не се търпи такава наглост!!!

34

Един от София пита

преди 3 години

Да ви кажа хора, аз за месец давам около 200 лева за храна( не ям по ресторанти), а за парното около 250 лева. Всяка година и да не съм в София през някой зимен месец, толкова ми пишат.При вас, ако живеете сами, така ли е? За Да цъкнете +

33

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо това не е водеща новина.Нефтът пада, газта пада, но парното ни поскъпва. Това е обир.

32

Ханс

преди 3 години

Роби ще плащате

31

Анонимен

преди 3 години

това от юли 2021 нали?

30

ааа

преди 3 години

хаха, че то скоро ще е по евтино на ток да се топлим.да се спира това скапано парно и това е.даже топлата вода вече е супер скъпа и е по добре на бойлер.

29

Споделено

преди 3 години

Няма ли да протестираме за туй парно? При мен едвам вървеше тая зима, съвсем слабо го бяха пуснали, а сега искат и да вдигат цената. Ако се забавиш с 2 сметки, има нова клауза, че могат те съдят.