184

Анонимен

преди 3 години

Цъкай ми минуси и ходи в опинци да си купиш подобно на Кане от *** до колозето за 500лв та да ревеш че е невменяемо и напада хората.

183

Анонимен

преди 3 години

Кане е изключено да нападне дете, някакъв хибрид от чивтосано в задния двор ще да е. Канетата обожават децата.

182

Любовника котарак

преди 3 години

Малкия любовник котарак скоро ще помпа каката а песа ще е евтаназиран бил е същия *** като ревнива мутра а младия котарак като млад котарак търсещ жена и си е намерил жена тази с песа тя до сега се е помпала с песа и му го е слагала с трапа отзад и той импотенния отзад ама вече е импотентен и ревнив и сега ще си има 10 годишен мъж тая а не мъж песа песа е стар вече

181

Любовника котарак

преди 3 години

Този малък добър любовник котарак като мен е видял секси каката която се е помпала и е помпала песа със *** и той нея но бил импотентен и ревнив сега ще го евтаназират а малкия ще на е бе каката и тя ще си намери нов мъж този път не импотентен пес които да я *** и да му слага *** а малкия любовник и този път добър любовник ще я помпа отзад

180

Теди

преди 3 години

Защо е нямало намордник - животното не е виновно

179

кане корсо

преди 3 години

До Анонимен - не се обеснявай мишка

178

Анонимен

преди 3 години

Гадните кучета може да ги ПОЗНАЕШ дори и САМО по физиономията... Такива с *** муцуни, изобщо не ги барай... Тия са много *** и може да ухапят дори и Собственика си.Отделно, кучета, които хапят, трябва да НОСЯТ намордник на муцуната.

177

Анонимен

преди 3 години

В парчета месо се пробиват дупки и се слагат кристали сода каустик. Толкоз!

176

Кою

преди 3 години

А да ви е идвало на ум, че и деца и възрастни не бива да очакват всяко куче да примира от мерак за техните милувки ? !

175

Анонимен

преди 3 години

Утепи пцето и скопи собственика!

174

преди 3 години

Законът, разбира се, е написан некадърно. Задължителни са намордниците за "агресивни" кучета. Никъде обаче не е определено кое куче се смята за "агресивно". Апропо, районните и общинските кметове се задължени да прилагат закона, според чл. 178 от Закона за ветеринарномедицинската дейност, така че пострадалите могат да съдят общината за безхаберие.Глобата пък е 100 лева, въпреки че преди година в работна версия на закона беше записано 1000 лева.

173

Костадинов

преди 3 години

До като България се управлява от това *** борисов положението е безнадеждно. За това НАРОДЕ настана време!!!!

172

Болярин

преди 3 години

То закон има ... трябва да е с намордник,само че никой не го спазва , а и никой не контролира.Аз също имам куче кралски пинчер и ми се е случвало да попадам няколко пъти в неприятен сблъсък със стопани на агресивни породи.Като им се направи забележка започват с обиди и не стигаме до никъде.

171

Анонимен

преди 3 години

В джоба електрошок,в наше село някакъв "тарикат" така един ред бул без кайшка...викам зада не го ползвам шока го прибери кучето и ела насаме да ти кажа нещо..сополи мръсни с малки п..шки !

170

в джунглата

преди 3 години

В държавата на Мутрата е така , на улицата детето ви може да бъде нахапано и разкъсано от куче, и това се счита за нещо нормално. Все едно че живеем в джунглата. На Борисов не му пука , защото той се вози на голям и добре защитен джип. Още най-малко два джипа с охранители му пазят дебелия г-з, за това той и пръста си няма да помръдне за да се приеме закон за опасните животни, каквито закони има във всяка цивилизована държава по света.

169

Анонимен

преди 3 години

Такива животни трябва да се умъртвяват, а стопаните, глобявани солено, че не правят нищо по въпроса

168

Анонимен

преди 3 години

знаи доколкото знам наморника е задължителен .другото е да въведат задължително училище за големите породи кучета и няма да има проблеми

167

бедната животинка

преди 3 години

Кученцето няма вина, бедното сигурно са го били и дължали гладно.А и тия с децата, ами дръжте си ги децата до вас къде гледате а?

166

Анонимен

преди 3 години

Някой път самотни *** си взимат такива животни и подозирам, че извършват някакви блудствени действия с кучето и после то става много ревниво по отношение на стопанката си.

165

Бесен

преди 3 години

Само си пишем и си пускаме парата... Няма реални мерки. Докога, колко хора умряха и пострадаха от безотговорни и избиващи комплекси, не мога да кажа хора. А ние само си пишем.... Щом го търпим, така ще е.