54

Глас от бункера

преди 4 години

ПЕТЪР МЛАДЕНОВ "ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ." ДОНАЛД ТРЪМП "ДА ДОЙДЕ АРМИЯТА "

53

Анонимен

преди 4 години

Адекватния пиещ белина се скрил в бункер

52

Krom

преди 4 години

До Ммммууууууууууу викаш, къде по справедливо и демократично да те яхне несменяемия бащица самодържец Путин за 35-45 години по предложение на дрогарката Терешкова и дииййй към светлото бъдеще, а?

51

blazing speed

преди 4 години

Армията демократично се изправя срещу народа защото е демократично. Америка се разпада и това убийство запали фитила на американската пролет. Държавата е ограбвана систематично от олигарси и лобисти в продължение на десетилетия и това е резултата.

50

Анонимен

преди 4 години

Това си война на мързеливите *** либерасти, които не искат да работят, срещу белия човек. Тръмп им отпуска още малко въжето на демократите от щатите, където има най-много "мирни" протести, после ще извади армията и всичко ще свърши за 2 дни. И разбира се, всички хора, на които са им запалени колите, магазините ще гласуват за него.

49

Анонимен

преди 4 години

Да бе, Тръмп лъжел! Само стойността на откраднатите "Ролекс" от разбити магазини е 2.4млн долара. Много мирна демонстрация, нали?

48

Анонимен

преди 4 години

Афро-американската пролет наближава))

47

Ммммууууууууууу...

преди 4 години

Тръмп им обещава военни срещу тях, те демократично мучат в екстаз.

46

Демократично

преди 4 години

Вълни от демокрация, демократично заливат демократична америка и демократични берачи берат демократично каквото сварят.Да живее дрмократичната демокрация!Три пъти ура за демокрацията!Хип, хип - ура!Хип, хип - ура!Хип, хип - ура!

45

Krom

преди 4 години

До Анонимен 42 - и каква баш е връзката между Бил Гейтс, интереса му към глобалните здравни досиета и ваксините - обясним по финансови съображения, опитите на дъртия комунист Байдън да се възползва от ситуацията, и написаното от мен? Или как по точно си противоречат? Я прозри с твоя мозък, да ме светнеш? Разбирам, че искаш да изходиш еНтелектуалния си напън, но успокой малко топката. Вълнението не е полезно.

44

ПЕНКО

преди 4 години

ТОЗИ НЕ ПРАВЕШЕ ЛИ БИЛКОВИ ОТВАРИ ??? ЖАЛКО МЕРМЕРОВ ИЗПУСНА ДА НАПРАВИШ И ИЛАЧИ СРУЩУ "КОВИТО " !!! НО КОГАТО ТИХИЯТ ОКЕАН СЕ РАЗТВОРИ ДЖЪНГЪЛИТЕ ПИЛИГРИМИ ВОДЕНИ ОТ МЪСК ЩЕ ПОТЕГЛЯТ КЪМ ОБЕТОВАНИЯ ЮГОИЗТОЧЕН АЗИАТСКИ БРЯГ И СЛЕД ВЕК И ТАМ ЩЕ ИМА АГРЕСИВНИ ТЪЛПИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩО ПАРИ ВЗЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ БАЩАТИ -А-А !?!?

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Колко "свой" е онзи, който живее на помощи, взети от джоба на данъкоплатците, но не изпуска случай да ограби собствеността на който и да е данъкоплатец и да потроши общинско и държавно имущество?Има ли гражданско съзнание такъв грабител и погромаджия? Ако няма гражданско съзнание, тогава няма основание да бъде наричан гражданин.

42

младенов

преди 4 години

Тръмп, пращай Танковете Срещу Комунистите - само Това е Спасението - от Опит ти го казвам!

41

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо не си поплюва, но нашите управляващи са нещо друго.Не бяха чак толкова строги по време на карантината с онези нашенци, за които законите не важат.След карантината ще им раздават пакети с храна, а за децата им обещаха по 250 лв, стига само ДА СЕ ЗАПИШАТ в осми клас! Нали и у нас се задават избори, нека питието само да се запише в осми клас и да гепи паричките, пък от 16 септември нататък може и да не стъпи в училище.Кеф!

40

Анонимен

преди 4 години

Тръмп предлага да се вкара армия в градовете. Това са хора, които са обучавани да стрелят и убиват. Готов ли е да убива свои граждани.

39

Анонимен

преди 4 години

И там едни искат законите да не важат за тях.Ние добре разбираме ситуацията, тук си ги имаме същите. Но нашите не правят метежи, защото вече негласно им е дадено правото да влизат по частните домове, да взимат каквото им хареса, а ако си набележат къща или обществена сграда, в която в момента няма хора, да си я разкостят и да продадат всичко, което успеят да "наберат".И тези в САЩ искат така, ама бай Дончо май не си поплюва, нищо че се задават избори.

38

Анонимен

преди 4 години

43/42Типични представители на 80 % и ***......

37

Обонго

преди 4 години

Хюсеин Обанана е зад Опитите за Болшевишка Революция в САЩ! Той е назначеният от Световните Комунисти да опита да извърши Болшевишки Преврат в САЩ и гордо да следна стъпките на Татко си - Един от Лидерите на Комунистическата Партия на САЩ!!

36

Анонимен

преди 4 години

До KromСамо безуспешни зачатъци на мислене имаш.Др. Бил Гей ваксинира Африка с ваксина уж срещу тетанус и половината скачащи братя защитаващи демократите се преселиха в по добрия свят,но никой не го обвини,че е демократ-фашист.Сам като си набиеш кола в задния двор уж не боляло казва Брайдън!

35

.!.

преди 4 години

Хе хе! "Голяма" работа е това ей! КОлкото до това колко умен и какъв държаник бил трънпа, еми нека само да си припомним как тоя държавник на официална пресконференция излезае и каза, че корона вируса се лекувал с белина и препарат за почистване на канали! И после като държавник не го отрече не каза обтаното ами каза, че той го бил казъл това с ирония! Значи ако имаш такъв държавник, то по-добре го застреляй веднага! Така ще помогнеш повече на държавата си! Бах ти краварите ей!