143

Димо

преди 4 години

По видеата протестиращи почти не виждам!Това са само престъпници и пропадналата *** в обществото.Никакъв респект към полиция и гвардия.Чупят,трошат,крадат и унищожават.Сигурен съм ,че тези лица не плащат и данъци,че това са основно престъпници и наркомани.Бил съм на 5то авеню...помляха го!Ако не ги спрат сега САЩ ги чака дълга рецесия,глад и истински проблеми.

142

Mari_n

преди 4 години

САЩ - постъпвам демократично. "Това е истинската крепост на демокрацията." Шега.

141

One

преди 4 години

А колко са убитите полицаи?!

140

se

преди 4 години

Това ли прославената Америка....С напечатани пари купуват мозъците на света за да се облагодетелстват но всички останали отишли и не реализирали своята американска мечта са просто мишени.Хайде стагайте куфарите и отивайте ......

139

Анонимен

преди 4 години

Жертвите са на наркотични средства и ниска интелигентност. Те вече са си отишли преди да станат жертви на полицията и това е спасило бъдещи жертви които няма да бъдат ограбени. Но Всеки който се е родил на тази земя е жертва на генетичен експеримент провеждан вече милиарди години от ДНК молекулата и ще умре, независимо дали ще бъде прострелян внезапно или живота бавно ще го убива.

138

Анонимен

преди 4 години

най-после малко статистика за бг умниците дето само слушат либерастките медии за "расизма".Тази мантра е измислена от демократите за да получат гласовете на черните.Хрантутят ги на наш гръб и после те се отблагодаряват с гласове. При толкова убити всяка година защо ли не се "бунтуват" и за другите черни? Ми защото не е изборна година и няма кой да ги ръчка, сега активираха черните да излязат да гласуват.И е факт-убитите бели са повече от черните,и е факт-никой не си мърда пръста за тях.

137

Анонимен

преди 4 години

"Ей ви го бъдещето на човечеството - неустановена раса"Иване, ти имаш ли ДНК правена......познаваш ли единственото си дЪрво?

136

Анонимен

преди 4 години

"Като гледам как му расте ......"Ако държиш да видиш, как му расте......ела и виж с отворени очи....

135

Анонимен

преди 4 години

"Увеличават се обаче убийствата от полицаи на латиноси, както и на хората с неустановена раса". Ей ви го бъдещето на човечеството - неустановена раса. Като сложим и неустановения пол и става чудно стадо от едноцветни, безполови, зомбирани двукраки.

134

Анонимен

преди 4 години

"Като гледам как му расте рейтинга на Тръмп....."Не гледай fox news кадкет....

133

Анонимен

преди 4 години

Америка е великата страна на свободата и царството на закона. Може да си представите какво би станало с 240 разбойници и Главатаря и неговите заместници. Ако не опитат от Райския газ-не им мърдат по 299 години затвор.Бог да пази Америка!

132

Анонимен

преди 4 години

Бай Тръмп го закъса.Щом се заканва войската да праща срещу хората ще загуби изборите.

131

f

преди 4 години

Военните ги направиха тия наводнения, които бяха в бг, да пресушават климата и изтласкват водата, носете шишета с преварена вода и разливайте по улиците! Холиввудските макети ще умрат!

130

Анонимен

преди 4 години

В рф когато лекарите си отворят устата да кажат нещо......биват бутани от прозорците.........и там демокрация......кво да прайш?

129

Бай Петко

преди 4 години

Путин е виновен

128

акъл

преди 4 години

Жертвите на австралопитеци сигурно са над 10 000

127

Анонимен

преди 4 години

Щом и американците ги тресе страх от Copoc,представете си за останалия свят как е.

126

от "Факти"

преди 4 години

"Джoрдж Coрoc пo думитe нa Cтив Бaнън e "бaщaтa нa вcички злини". Тoй твърди, чe c милиaрди дoлaри aмeрикaнcки пaри Coрoc ce oпитвa дa прoмeни oбликa нa Eврoпa. Coрoc e ocнoвaл нeпрaвитeлcтвeни oргaнизaции, кoитo ca ce cвързaли c лeви мeдии, зa дa бъдaт oпoзиция нa пoпулиcткитe и нaциoнaлиcтичecки пaртии в Eврoпa, зaявил Бaнън, дoбaвяйки, чe цeлтa e дa бъдe прoтивoвec нa Coрoc и нeгoвитe, кaктo тoй cмятa, "лoши нaмeрeния зa Eврoпa".

125

Анонимен

преди 4 години

Преди новоизмислената криза с короновирус в Америка имаше към 40 милиона без здравни права. Сега милиони са на улицата без работа което означава още много милиони без здравни осигуровки. Което значи че никой няма и да ги погледне ако се разболеят.

124

Анонимен

преди 4 години

Доналд подпалва Америка за да замаже информацията за ДЖЕФРИ ЕПСТЕИН