48

фейкове

преди 4 години

Поредните глупости на търкалета.

47

Абе яааа...!

преди 4 години

Манафчийски да си гледа работата! Ако беше точен, нямаше да шикалкави и да се нерви, когато Бенатова го попита по какви критерии въвеждат и свалят мерки. Нямат критерии. Не знаят какво правят. Единственият резултат от техните глупости са 300 000 безработни (справка НСИ).Имат късмет, че нас тоя вирус не ни лови.

46

Satira

преди 4 години

Нека противниците на Мутафчийски и Борисов(тези който бяха против мерките), внимателно и бавничко да прочетат тази статия няколко пъти. Както и да поровят малко из нета за допълнително информация.

45

Т.Шак

преди 4 години

Абе и аз гледам едни графики на Шведската здравна служба, а там пише други работи.Живеем във века на информационните технологии. Тая евтина пропаганда не върви.

44

Прост от Север

преди 4 години

Преди време писах, че ролята на Швеция е за оправдаване на ограниченията и наглите мерки в другите държави ,особенно северните. Тука дежурния *** венага нападна гледам и сега се изявява, но на много хора вече им е просто досадно от Корона- измислицата, други се посабудиха от летаргита, така че не е толкова успешен експиринената.

43

Анонимен

преди 4 години

Хайде стига вече с тоя ковид19,вируса изчезва вече.Които са хитри ще лапнат 11 милиарда ,а ние ще лапаме мухи.

42

слава на ума!

преди 4 години

Простия човек със графики не можеш да го убедиш.Простия човек не можеш да го убедиш.Простия човек, затова е ***.

41

тритяхту пътя

преди 4 години

"медиите" имат задачата да оправдаят ,лавините от фалити

40

Диагноза

преди 4 години

Разбираме накрая , че най-силни поражения вируса е причинил на комунистите. Защото те са стадо и още чакат "стадния имунитет" да им донесе победа. По- явни нещастници от нашите комунисти май никъде другаде няма по света !

39

Анонимен

преди 4 години

Вчера в Швеция е починал 1 (един) човек, а онзи ден пак един. Тия кого заблуждават с тая статия?Освен това по починали намилион население Франция е точно преди Швеция. Справката си я направете сами в worldometers.info! Това е гнусна фалшификация.

38

gost

преди 4 години

Защо всяка неделя Швеция отчита между 0 и 6 умрели, всяка събота около 20 умрели, а всеки работен ден около 80 умрели? А? А? Официални ШВЕДСКИ данни!

37

ined

преди 4 години

Нищо им няма на шведите, коронавируса ще се премахне малко от "новите шведи" и дори ще са по-добре от преди, стiга да не допускат да пристигат нови.

36

Василе

преди 4 години

Не си индианец, чукча си. Нали знаеш вица: Чукча е писател...

35

Пловдив

преди 4 години

До Васил,недей така човече,тук ни имат за неандерталци,ще те арестуват, не може да говориш против хунтъ.

34

Василе

преди 4 години

Това са абсолютни числа скалирани към милион, не са проценти

33

Пловдив

преди 4 години

Страшни лъжи, глупост след глупост се ръсят от медийната машина.Ужасно е,няма вече истинска журналистика.

32

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е, че вече милиони хора по света не ходят на лекар и не пият лекарства и като следствие на боледуват. Това води до падане не печалбите на фармацевтичните компании и рецесия в икономиката. Ако се въведе задължително ваксиниране всеки месец срещу ковид-19 тогава фарма компаниите ще правят милиарди и трилиони печалби, ще дават по големи заплати и хората ще купуват повече стоки, коли, айфони, модни дрехи, почивки в Гърция и Малдивите и икономиката отново ще заработи.

31

Sata NATO

преди 4 години

Най-смешното е, че нашите по серковци, след като ни направиха на май муни с истериите си, накрая отмениха епидемията с декрет.

30

Сделано в Китае

преди 4 години

Уханката Дебне Зад Всеки Ъгъл!!

29

Sata NATO

преди 4 години

Каквото и да стане, правителството на Швеция не се отнесе с шведите като с животни, каквото направиха Бойко и Мутафчийски с българите.