76

Анонимен

преди 3 години

АКА ли ви в устната кухина вашето протеже черепахин? Да ви е сладко!

75

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите да си ходят по Гърция, аз на нашето съм си свикнал с нашенския сезонен "бизнесмен". Голяма школа е по нашето море, да се учиш на тарикатлък.

74

Гаманов

преди 3 години

Слънчев бряг превърнат в "град край морето"! Ходете вие в този"град" аз търся Природа. Курорт на морето признавам с най много 10 хотела....така че без мен и без още хиляди.

73

Анонимен

преди 3 години

Излиза - колко дадеш...

72

до 74

преди 3 години

Абе, човек, гастарбайтерите 200к, които бяха изритани от ЕС, не знаят български, той седнал за английски да говори. Българинът масово е брутално *** човек, това е ясно. Но простотията му не му пречи да се излага из света, даже напротив.

71

бг

преди 3 години

Истината е, че у нас почиват основно българи, не поради това, че е по-хубаво и по-евтино, а за това, че не знаят "бъкел" английски и се притесняват да отидат в чужбина. А всъщност с 200 - 300 думи речник може да се оправиш във всеки курорт по света. Ако седнеш и положиш малко усилие няколко стандартни туристически фрази се учат за нула време.

70

Анонимен

преди 3 години

Сутринта Черепа обвини в прав текст Борисов в корупция а тия ми говорят за хотели и ваканции.Вие нормални ли сте беееееееееееееееееее???Егати държавата и егати КОРУМПИРАНИТЕ и наведени медии?!За това Бг е на 111 място по свобода на словото (разбирай и по демокрация) след държави като Танганайка и Джибути.Ужас !!!Бг, страната на бантутата........(Банту- животно което живее по дърветата в гората)

69

2005та ...

преди 3 години

...беше годината, в която за последно посетих българското Черноморие. То винаги е трудно да сложиш край на една връзка, но след години като погледнеш назад и си викаш - за добро беше!

68

бай Спиро

преди 3 години

Призрака на държавното чудовище "Балкантурист" още витае сред родния туристически бизнес. Мотото "Клиента ти е длъжен" още важи за мнозина. "Ден година храни" и "След мен и потоп" още е водеща бизнес стратегия. "Дай минимална заплата на персонала и го остави да краде" е водещата HR политика на назначените собственици на туристически обекти. Е като е така почивайте си сами в подарените Ви хотели !!!

67

Анонимен

преди 3 години

е па мое некой да се върже ;)

66

sas

преди 3 години

на мен ще ми излезе 0.00 лв, просто защото няма да си причиня почивка на бг море

65

Анонимен

преди 3 години

Лай но мо рие !!!!!!!!! И да цензурираш все тая - няма да стане нито по чисто нито по хубаво

64

Анонимен

преди 3 години

Имахме резервация за Кушадасъ ,но за съжаление я отлагаме за догодина и въпреки това- никога повече на ***!!!!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Хем скъпо ,хем гнусно - така с четири думи може да се опише " почивката" на нашето море...за съжаление все пак ,защото сами си закопахме и туризъм и природа ,като превърнахме уникално красиви и чисти места - в *** и свърталище на отпадъка на Европа дошъл тук единствено да кърка до безсъзнание боклучав алкохол. За какво да ходя там,като трябва да нося и една чанта лекарства за стомашни и кожни проблеми..???? Айде няма нужда!

62

Мнение

преди 3 години

Не мен ще ми излезе точно нула лева почивката на нашето черноморие.

61

стефчо

преди 3 години

В Керамоти стана вече все едно си на Приморско....бяга по-далече ако искаш хубаво в Гърция поне на 5 часа с кола от Маказа

60

Ишерихия коли

преди 3 години

Като безплатна екстра ще ни се предложи богато минерализирана,виско калорична и особено витаминозна със солено-тръпчив вкус морска вода и морски дарове,благодарение на спуканата лайнометна тръба от Варненското езеро.Като гарнитура и според желанието на клиента,толка къдрав космалак от различни телесни части и отверстия!

59

Анонимен

преди 3 години

Плажът в Керамоти е чист пясък без камъни и досадни концесионери.

58

Анонимен

преди 3 години

Навремето като им казах,че ще се молят за български туристи ми се смееха.Ето дойде видов ден,дойдоха на мера ще хванат завера!Сега им казвам,че ще бутат хотели и ще възстановяват дюни и пак ме гледат ''умно''!Ще мине време пак ще говорим!!!!!Тя въшката като се наяде и излиза на бялата яка на ризата та всички да я видят!!!!Научил се поп да яде боб,свършил се боб отучил се поп!!!!!

57

Анонимен

преди 3 години

Аз пък на Гръцки каманаци повече няма да стъпя и кат отида на кръчма да ме гледат с презрение защото съм българин. Няма да им пълня джоба на тези мургавели