44

Анонимен

преди 4 години

До потен сиНе съм потен, свежичко ми е. Тебе страпоня припоти ли те? Елементарник!

43

потен си

преди 4 години

Оня горе си знае работата за тва си наказан далече от вкъщи да миеш тоалетни и за това и няма да ни срещне съдбата ама дано пък другояче да стане ако си над 50 години не си ми в категорията аз стари хора не удрям грехота е прощавам ти невежеството от старческата глупост и от тежкия гастербайтерски живот е братко бъди жив и здрав .

42

Анонимен

преди 4 години

До Лично мнениеТи сигурен ли си, "че знаеш добре италиански"?? Бас правя, че ще докажа обратното! ***!

41

Анонимен

преди 4 години

До Лично мнениеако искаш на пиамонтески диалект да минем, а?:)

40

старата генерация

преди 4 години

тая на комунистическото тегло *** парчета дето им остава да си избиват комплексите в нета много си напред с нещата сиг от миенето на италиянски *** ако си ми пред очите сега ми плямпаш тея тъпотий ще станеш на прах шушумига потна не си кецал отдавна плати си за 20 мин че е скъпо на некоя да ти свърши работа че юн ше те бием у празната глава ама знаем че нивга няма да дойдеш имаш *** да миеш зает си ***

39

Лично мнение

преди 4 години

Харесвам италианския като език, но италианците като хора -не. Те без това си говорят все на диалекта от областта и града , в които са родени и диалектите им са толкова различни, някои все едно са друг език. Говоря добре италиански, но единствения свестен италианец, който познавах,беше лектор в СУ, жалко че напусна България преди години. Всички други са родени за готвачи.

38

следи

преди 4 години

другото което ще ти кажа е че преидзвика интереса ми живо запазил съм с отметка коментарите ти още в първия работен ден ако ти е релно ай пи то ще ти драсна пак тук понеже си страхливец да дадеш връзка ще ти напиша трите имена къде си в момента къде си работил в българия къде какво дължиш даже снимка мога да ти пратя от документите ти за самоличност знаеш ли защо , защото нета оставя следи :)

37

Анонимен

преди 4 години

До прав си анонимен"МЪЖ" съм от старата генерация. "Където плюя, не ближа" Ще се видим. Въпрос на чест. Лека вечер и внимателно със страпоня:)

36

прав си анонимен

преди 4 години

ама като не си знае мястото някой трябва да му се *** канчето много е лесно да се обижда в нета и то защото човека живее в италия тоест работи там на кво се обиди нали си българин или и това забрави от егн то предполагам бъди здрав и си седи в чижбината България няма нужда от такива като тебе дезертьори :) ще проверя по късно дали си дал няква връзка след боя може и да пием по една ракия често става така може и да си свестен човек ама по скоро не лека вечер.

35

Анонимен

преди 4 години

До баш сте си чумавиЗнам, че чакаш мадама. Евала. Само трябваше да уточниш , че ще е препасала голям *** точно както ти обичаш:) И стига с тези излияния в Блог.бг, че ставаш смешен! Ххахах! Страпончо Рахитичев! Ще се видим!

34

Анонимен

преди 4 години

УВАЖЕНИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ ЧРЕЗ ДЪЛГОСРОЧНО ПОВЕДЕНИ, НЕ С ИНЦИДЕНТНИ, ОТМЪСТИТЕЛНИ ДЕЙСТВИЯ. С ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ СЕ ПРЕДИЗВИКВА СТРАХ ИЛИ ПО-ЛОШОТО - НАСМЕШКА.

33

баш сте си чумави

преди 4 години

такива като теб дето от злоба пишат откровени тъпотии за хора които амамизпбщо не познават не знам брат аз съм винаги готов не се притеснявай за мен ако ще даваш координати давай сега че чакам една мадама да ми дойде много време ти отделих а ти ще си праш тъпанарки пак и ще си търсиш къде да си избиваш комплексите :) последен шанс да дадеш координати някви и тва е брат няма кой да си пише с теб съжалявам.

32

Анонимен

преди 4 години

До ахаАдрианчо??!? Ще се видим, чадо, споко:) Само не се насирай, че е гадно и смрадливо, моля те:)

31

Анонимен

преди 4 години

До баш сте си чумавиПовтарям: Внимавай какво си пожелаваш:)

30

баш сте си чумави

преди 4 години

Чакам чакам иначе само думи думи думи кажи как да се свържем е сега та да не забравиш след месец като си дойдеш с лоу коста ..понеже викаш ще си припомниш младините да не забравиш имам отстъпка от магазин за хранителни добавки дай. адрес в чужбина ще ти купя гинкобилоба и да ти я пратя айдр кажи как да се срещнем след месец ?

29

Анонимен

преди 4 години

До айде деИмаш го. Ще ти е изненада. Оглеждай се:) И не се притеснявай, респиратори има свободни след вируса:)

28

айде де

преди 4 години

повтарям 1231 София кога къде дай някъде да ти пиша още сега нали си мъж хайде докажи го най после вайбър майбър телеграм дай да ти се обадя държа да уточним кой е адриян и защо толко *** ти е в устенцата май май гладна кокошка просото сънува или по скоро крадеца вика дръжте крадеца ще се радвам да се видим на живо братко!!!! Чакам да пишеш с нетърпение .

27

Анонимен

преди 4 години

До брааатттАдрианчо?? Гом,ньо? Бая такива "мъже" са се напишквали като ги барна за гръцмуля:) Ще си припомня младините, мамка му!:)

26

браааттт

преди 4 години

къв шумен бе изпален *** София пощенски код 12 31 провери къде е и ела само обещай да не пишеш после жалби че тоя филм съм го гледал ако искал ще те водя на зала с ръкавици ако искаш без е по добре ама тия след месец дай някви координати гастербайтерче някъде да се свържем че много искам да се запознаем тоя адриян явно много те е *** я теб я *** не ср ядосвай не съм адриян ама повече щр ме помниш кажи къде да пишем да се свържем да се разберею чакам?

25

Адриан Николов-Шумен

преди 4 години

Страпоня го обичам повече от хляба, заклевам се!