67

Гешев радост

преди 4 години

Все пак има вишо-милиционерско.Право,ама не съвсем.Юридическият в СУ ряпа да яде.Баща милиционер .Като на вожда.

66

Тъпанар

преди 4 години

Той, че за нищо не става - не става. Ама надявам се поне да го е срам за нещата, които са му поръчали да ги говори. Ако обаче ги мисли тия дивотии, значи положението е трагично

65

da e

преди 4 години

Че пък тоя коренясъл кадър кога е излизал от България. Турист и компетент в глобален мащаб

64

сатаната

преди 4 години

До съчувствиеПростите живеят по-дълго! *** човек и беден човек е ЖИВ ДЯНОЛ!!!!!!!!!!!

63

съчувствие

преди 4 години

Не е лесно да си ***!

62

(/)

преди 4 години

Цирк дьо сьолей

61

Анонимен

преди 4 години

Айде и тоя почна-"дайте им на ромите,дайте им образование,работа дайте им".Ми дай им бе осинови си едно гето роми и им давай каквото поискаш.

60

Калоян

преди 4 години

Геш, как е брат? Готин пример с "Витошка", голем си. Ама все пак да вметна, че тук не е по-добре, щото престъпниците, както всички, освен теб, знаем, се намират в парламента. Разбирай на жълтите павета. А, да, човече, ако щеш вярвай, ама пак, както всички, освен теб, знаем - има и доста в министерски съвет. Натягаш се да изглеждаш пред хорицата в ЕС, че си налягаш парцалите и вече ловиш политици, но всички ние, дори и ти, знаем, че премахваш само небойкоугодните политици.

59

недоволни

преди 4 години

Плачат тези където крадаха България през 1989г. все с партизански имена Ветко Метко Въчо Пеко Тако Цола Лейла Маринела и Куринела.

58

Анонимен

преди 4 години

До ТеатърНе са "заловени"а назначени с определена роля.Който ги е назначил ги уволнява.Божков го каза директно относно "Левски" и жиросването,нормално е за всичко да е така.

57

Анонимен

преди 4 години

Не стига че спряхте баловете на учениците, ами и взехте кокаина на студентите. Съсипахте я тая държава ей.

56

Театър

преди 4 години

Само приказки и шоу а след това нищо, шумно заловените се освобождават тихо тихо, защото разследващи те не са си свършили работата къде умишлено къде от некадърност.

55

Анонимен

преди 4 години

Гешев може да е добър прокурор и да си върши работата,но това не означава,че хората живеят добре в България,те живеят в страх,а и се напълниха доста гробищата последните десетина години,а хората са подслушвани,следени,преследвани,бягат от България,пенсионерите и някои семейства или самотни родители едвам свързат двата края.

54

Анонимен

преди 4 години

Алооо ,Барцелона какво става,как така бащата на мис Бикини за два дена се оказва с 5 млн евро!? Докато не отговори на този въпрос,колкото и ци ганаски махали да обиколи каскета пак ще сме най бедни в Европа! А как Горанов и Божков се договарят да откраднат 800млн лева, каскета категорично отказа да разследва! Как не го е срам да си получава заплатата?

53

Анонимен

преди 4 години

но имаме и един заврян зет на свобода, т.е. в чуждата къща

52

аха

преди 4 години

Няма да си играем вече на стражари и апаши/милиционери под прикритие/,назначени милионери-милиционери и прочие.Ще строим светлото бъдеще,позавравен стар неудачен социален експеримент

51

Онбонго дава Любов

преди 4 години

Гешефт,ти от паралелната реалност,в която *** всички при Чаушеско ги бяхме пратили,от там ли пишеш!?!Няма..не стана тая работа Гешефт,и резултата е налице!

50

пак питам

преди 4 години

Какво става с къщата на Меси в Барселона плати ли си данъците пита един глу пак пак уж руснак.

49

Ganjo

преди 4 години

Еееей това българина много ***...къща в Барцелона,та къща в Барцелона. Кой е този *** дето ще си държи любовницата на другия край на Европа и ще живее в България и то под светлината на прожекторите всеки ден. Няма значение...важното е да се плюе.

48

казва се ::

преди 4 години

За мен в България е много добре ! Веднага може да му дадем 200 лв пенсия и да го оставим на сървайвър в едно белоградчишко село без оръжие да му разкажат играта ,след страшен глад и серия ужасни нападения ще напусне пеша страната без значение на посоката...