31

Митко

преди 3 години

Последните 30 г гласувам за БСП. Таа не става...що не се разкара сама?

30

Анонимен

преди 3 години

Големи "патриоти" ни управляват .Нема що.Другарите от европейският съд по правата на човека искат да регистрираме македонска партиа в Благоевград и ни наказват с поредната глоба.А за българското население при сърби и македонцинана нашите "партньори" не им пука.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Дебелян се прави на голям дарител и всеки ден дарява милиони.Защо прокуратурата не го попита от какъв бизнес и с чие покровителство е натрупал пачките.Да,ама каскета е техен.Само не мога да си обясня защо дпс определя политическата игра в бг.Явно сме харизани на турците,видно от военната база,която се строи до Резово.

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХубаво е,че крупните дпс милиардери не ги пипаме,защото те ни крепят на власт.Когато арестуват Шиши и Цветелина,тогава ще им повярвам.Със Златев нещата са по-сложни,защото негов авер опрая нещата в Барцелона..Все пак на 20 юни искат обяснения

27

Анонимен

преди 3 години

Лидер ли !Че то е ясно - Корона Нинова....красны галстук на вечната дружба.

26

Анонимен

преди 3 години

ЕДИН ПО ЕДИН КРУПНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИАРДЕРИ СА ПРИБРАНИ НА "ТОПЛО" И СПОНСОРИТЕ НАМАЛЯХА- СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ КАК ЛИ ЩЕ СЕ ПОЗИЦИОНИРАТ МИЛИОНЕРИТЕ ОЛИГАРСИ , НО СОЦИАЛИСТИ НА ИЗБОРИТЕ- ПОПЕЯТ "НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ,НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА" ПОСЛЕ ЯХНАТ ЛЕКИ КОЛИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ САМОЛЕТИ И ЯХТИ ЗА МИЛИОНИ ПА СЕ ПРИБЕРАТ В ДВОРЦИТЕ СИ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ИДЕИ ИДЕАЛИ И УДОВОЛСТВИЯ- А КОЗИЧКАТА НА БАБА ДОРА СИ ОСТАНА ПРЕСТЪПНО ЗАГИНАЛА ОТ ИЗМИСЛЕНА ЧУМА- НАЛИ ТАКА КОРНИ- ЛИЦЕМЕРИ

25

Анонимен

преди 3 години

До САМО ПИТАМЕ:Ами той Кирцата е и двете, само, че парите бяха на държавата Югославия, леко "приватизирани" от сина на Милошевич и дадени на нашето момче за контрабанда за цигари:))

24

Много са зле

преди 3 години

И кой го интересува какво си избира една маргинална, антибългарска партийка БСП преди разпадането си ?

23

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

АБЕ , КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ :--"ИЗВЕСТЕН ПРИВАТИЗАТОР"-- НА ДЪРЖАВНА ФИРМА ...И--"ИЗВЕСТЕН КОНТРАБАНДИСТ"--НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ...???!!А, КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ТЯХ...ХА,ХА,ХАААААААА......?

22

Bad Company

преди 3 години

Допуснал съм неволна грешка. Кирчо Добрев не е приватизатор на ТЕЦ Топлика а на ВЕЦ Топлика:)) Е, леко участие там има и един от синовете на Гоце:)

21

Анонимен

преди 3 години

Изберете мене, бе, другари и другарки!!!!Чист съм като "Момина сълза", щото съм "гол като пушка"!В краен случай мъ изпратете кът дУпетатин у Брюксел от вашата ***..., ъъъ квота имах предвид!

20

Bad Company

преди 3 години

БСП е социална партия която мисли за бедните и работниците:) За поста председател ще се борят:Корнелия Нинова -приватизаторката на ТехноимпексКирил Добрев -приватизатора на ТЕЦ "Топлика"Георги Гергов -приватизатора на Панаира в Пловдив. Честито на печелившите бедни!

19

Анонимен

преди 3 години

Дано я сменят тази, че с нея са много удобни на гроб

18

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Септември , нема да е май....ха,ха,хааааааааааааааШе има Октомврийска революция!ШЕ СЕ ГЛАСУВА "КРУШЕВСКАТА РЕПУБЛИКА" И ОСНОВАВА "ТКЗС-БИВОЛАРЕ".....!

17

Анонимен

преди 3 години

Не конгрес ,а забрана.Комунизмът е осъден със закон от 2001 в България.В световен план комунизмът чийто идеен наследник е БСП също е съден ,последно с декларации на външните министерства на САЩ и всички източно европейски страни.

16

Пенционер

преди 3 години

Мчи аз веке гласувах за другарката Нинова...

15

Анонимен

преди 3 години

Всички социалисти да се обединят около Нинова и да престанат да се делят,цепят и да правят кефа на враговете си,а Нинова да прибере и Гергов и да престанат дразгите,докато се карате,ви мачкат отвън и ви съсипват!Ако трябва се обединете и с дявола,ако искате да имате напредък,вместо да се делите!

14

Абе

преди 3 години

Другари и другарки, закривайте я тая партия, няма по-безполезно нещо в България. Преди 30 години трябваше да ви забранят и съдят, най-голямата грешка на Прехода е че това не се случи, много беди щяха да се избегнат!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Кирил Добрев и Нинова интересно ще е да я махат тая чума .

12

Анонимен

преди 3 години

Септемри ще бъде май?!Или на бунището!