13

Таман

преди 4 години

да провалят летния туристически сезон.Който е влизал в дискотека знае каква е "социалната дистанция" и как се мият чаши от пияни и надрусани бармани в 1 ч. сутринта.Язък, че си стояхме два месеца вкъщи.

12

Ямболски цървул

преди 4 години

Не ми пука за долните кръчми кога ще отварят.За мен всяка една пейка,всяка една сбирка сред природата е кръчма!

11

От СУ

преди 4 години

Сега чакаме ректора на СУ да обяви, че през октомври все пак университета ще отвори врати за първокурсниците. Дотогава младите хора ще ще са се омешали из дискотеките, ще са си разменили вирусите и животворни телесните течности. След това ще са готови да учат, поне за малко, че току-виж се появил ... Ковид -20!

10

АНТИ

преди 4 години

Пътнико свиден, пътнико млад,ела ти през Юни на Слънчев бряг.Там на Шмъркало бийч чакат те пак,куп почитатели на белия прах !

9

Анонимен

преди 4 години

По- добре да НЕ отварят такива долнопробни заведения.

8

Мало. умна работа

преди 4 години

Да, до 15ти юни ще бъде изцяло изкоренен коронавируса. Аз нещо не разбирам, ако наистина е толкова опасен този вирус как така ще отварят дискотеките? Ако пък не е толкова опасен, а е преувеличена цялата дандания, защо затваряха паркове и планини и налагаха ефективни присъди за това, че някой завърнал се от чужбина отскочил да си купи мляко от магазина? Нещо логиката хич не я намирам

7

Son

преди 4 години

Най голям инвеститор са българите в чужбина Карантината кога ще махнат искам да дойда ама ......

6

T

преди 4 години

Някой вече отвориха

5

Алов

преди 4 години

Това ще е края на Тулупия, когато лобитата убиват хората - ресторантьори, наркопласьор_и(собственици на дискотеки) и т.н. дават на Цар Тиква и той разрешава.

4

Анонимен

преди 4 години

А промоция на уиски ще има ли?Мисля да ги посетя макар и сам че познатите ми се побъркаха и не биха отишли на нощен клуб.

3

Анонимен

преди 4 години

Отваряйте смело, няма страшно.

2

...

преди 4 години

А сватби на закрито от кога?

1

я пак

преди 4 години

Най-после да има къде да пия една бира за 7лв.