43

Ужас

преди 3 години

В Гърция ще ходят все повече хора! Селцата са близко и сравнително спокойни, стават за уикенд разходка. Лаврака е 15 евро, но към него идва разядка, хляб. Салтата е 5-6 евро, но е като за двама и с хубави продукти! 200мл пломари е 7-8 евро. Кеф и спокойствие. Плажове колкото искаш. Не е супер лукс, но е хубава почивка. Само си помислтете, коя друга държава в ЕВропа с хубав климат като нашия, половината и граждани ходят по съседни държави на море, при положение, че си имаме такова?

42

Анонимен

преди 3 години

С *** матерял нищо не става - вчера на кръстовището спира Ауди, отваря се прозореца, изхвърля се фаса и прозореца се затваря. Следва поглед, аз съм господ защото съм с Ауди, и така е масово...*** натод, бедна държава, продажни политици

41

Анонимен

преди 3 години

na vyzduxa danyk nqma li da turite i da go prodavate v butilki vaschta ma.ma koito ne plati da mre

40

hunter

преди 3 години

До ХаИ кой ти е виновен за фасовете. Нали същите коментатори, които тук плюят, утре ще си хвърлят фасовете по плажа или през прозореца на колата.

39

Анонимен

преди 3 години

От 11г не съм стъпвал на бетономорието и нямам намерение да го правя.Искам почивка а не доене и на всеки ъгъл да ми искат по 5-10лв.Привет любома Гърция и Турция, добре си прекарваме там и е в пъти по-евтино

38

Анонимен

преди 3 години

Otkydq nakydq schte plaschtam bojiite dadenosti na edni mutri tva u svqt go nqma be vij za spasitel i doktor moje no na mutri ne i ne

37

Безумие

преди 3 години

Извинете,кой *** е измислил,че трябва да има -Закон за здравето? Според тоя закон-трябва да си здрав ли или какво? Как въобще може да има идиотщина да се мисли такъв закон? Що не измислите и -Закон на слънцегреенето,Закон за изглева и залеза на слънцето,Закон за посещение на тоалетна при различни видове нужда, и най-вече-Закон за предпазване от простотия! И кво сте написали в закона за здравето,а?Безплатни чадъри ли да ползваме? И кой е автора на тая тъпотия-Ангелкова ли или някоя друга?

36

Счетоводител

преди 3 години

Имам конструктивно предложение : Мутрите и величията,чиито са хотелите и ресторан тите по Черноморието да си привикат широкия кръг от приятели и да си се къпят,да си се гощават,да си се наслаждават на тукашните "обичаи " за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ СКЪПО ПЛАТЕНИ чадъри и шезлонги,за ограбващото обслужване и липсата на прозрачна и чиста морска вода...а ние - простосмъртните ще се наслаждаваме на плажовете по Гърция,Турция,Италия,Испания / където е възмпжно,де.../

35

Хм

преди 3 години

До SharkОк, не се разбрахме, да - безплатно е в нормалните държави , ако има консумация към бар или ресторант. Но дори и да си платиш отделно за чадър или шезлонг, цената не е много висока, и което по-важно - няма чадъри , заемащи 90% от плажа , най-много до 30%. В България не знам как е, не съм ходил от 7-8 год. на хотел, или платен плаж, само на палатки, край Крапец, с компания.

34

Анонимен

преди 3 години

Edni mutri schte mi slagat cena na pqsyka i brega deto bog nie dal.Otkydq nakydq

33

Joko

преди 3 години

Ако Баце и МИНИщерката на туризма четат какви са коментарите, би трябвало да се самогръмнат. Ама нали са типи'гьози седнали на голямата софра, т не им пука.

32

Анонимен

преди 3 години

Е хубава работа, нали ще е безплатно.Такива лъжци никъде няма.

31

Доктора

преди 3 години

За мен ще е колкото и миналата година. Нула. В Гърция ще харча

30

Анонимен

преди 3 години

С най-голям кеф ще гледам как мутрите фалират и умират от глад. Абсолютно не ме интересува какъв ще го дървите и с колко ще намалявате цените, няма да стъпя. Удавете се в ешерихията и алчността си.

29

Анонимен

преди 3 години

Точно с подкрепата на мутренското лоби в правителството стана това дерадже. Презастроено и да плащаш за всичко. И преди имаше чадъри и шезлонги под наем, но никой не те задължаваше да ги взимаш. Ако си носиш собствени си ги слагаш на плажа и кеф.

28

Анонимен

преди 3 години

Аз от 10-15 години, след като започнаха масовото презастрояване по мутроморието реших вместо да харча парите си за да обогатявам алчни мутри, които на всичкото отгоре са и нагли да почна да влагам парите за почивка по облагородяване на вилата в Софйиско. Сега шезлонга ми е безплатен, басейнчето също, градината е прекрасна и напълно автоматизирана поливна система, самоходна косачка, слънчеви колектори за топла вода и ток. Разходите вече са ми минимални а си почивам с кеф.

27

Хм

преди 3 години

До SharkКои са тези нормални държави, където не се плаща за чадър и шезлонг? Бил съм в Италия, Испания, Португалия - и навсякъде се плаща за тези екстри. Единствено, ако има заведение на плажа , и си купиш нещо, седнеш да пиеш една бира, кафенце - тогава имаш и чадър и стол безплатно.

26

Shark

преди 3 години

До 21. В нормалните държави за чадър и шезлонг нищо не се плаща. Затова, а и не само заради това, ще ходим в Гърция,пък вие тук каквото щете правете. И 50% от миналогодишната цена е много. Нямам намерение да ви плащам занещо, което в нормалните държави се ползва срещу купуването на бира,фраме или нещо друго. Ай баста!

25

Анонимен

преди 3 години

Последното ми бг море беше на Аркутино и като видях какви кафяви неща пливат из водата единия ден ...повече не!

24

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Препоръчвам ви албанските брегове, но най-вече албанските Алпи - омагьосваща планина. Последните 4 години рискувах на българското море, мисля доживот да не повтарям. Уредихме уж евтини апартаменти на Кабакум в един семеен хотел, собственикът дразнещо увеличаваше цената на нощувката с по 5-10 лв., щото еди-кой си го бил резервирал, пък го дал на нас. Направо край с Черно море.