102

Анонимен

преди 4 години

Е и?

101

Анонимен

преди 4 години

До 123И кое му е браво -то? Тия са Потенциални убийци на пътя, също така са и надрусани

100

Анонимен

преди 4 години

После не ревете, че Бойко ви е виновен. Той ви го каза това за мат'ряла ...

99

123

преди 4 години

Браво на децата!!! Аман от полицейщина!!!

98

Анонимен

преди 4 години

До105В село Бистрица, тия нещастници безчинстваха пред НИМ, Бояна. Жалко за полицията,ч е трябва да ги пази и за живущите, че търпят тези ***.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Точно това е жалкото, че сигурно много от нас ще зависят от тези деца.

96

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах къде са отишли след като са изгонени от площад Александър Невски. В Бояна, Банкя, Банско или Бистрица?

95

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам всички плюещи- вие не сте ли били млади,бе хора??Не сте ли били на 19 г?Значи кръчмите и моловете могат да работят,а абитуриентите не могат да празнуват???Значи може да се явят на матури,където ще бъдат 4-5 часа в затворено пространство,а не може да се съберат на открития площад???

94

АманОт БСП-нахалници

преди 4 години

Все те да кажат кой е по-ценен!Заради приумиците на кюстендилската спиджурена слива разгониха като мръсни котета софийските абитуриенти, та Мая на спокойствие да прави циркове, защото акълът й не стига да разбере, че няма бъдеще в политиката.С днешната си лудория настрои една значителна част от софиянците срещу себе си. Работещи хора обедняха,други загубиха работата си, а Мая е повела с ревове за още пари тези, които взимат сума ти пари наготово за да си стоят у дома и да обслужват знаете кого

93

Анонимен

преди 4 години

Абе къде е оная "съвестната" аборигенка с призивите?

92

Анонимен

преди 4 години

Браво на децата! Някои хора забравят, че след не много дълго ще зависят от тези *** и надменното държание не е удачно към никой.

91

su

преди 4 години

Чакаме ги на интервютата за работа.

90

Българин

преди 4 години

Да са живи и здрави!Успех!

89

Анонимен

преди 4 години

Днеска са Тони Монтана, есента е "Картофки и кола мога ли да ви предложа?"

88

Изумен

преди 4 години

ЦИТИРАМ:"Изгонени от Надежда, за да осерат Бистрица."КОМЕНТИРАМ:Думи, които ЦЕНЗУРИРАТЕ, ги използвате в статиите си... нямам думи за вас... под секва.

87

Гост

преди 4 години

" Още по темата: училище бистрица абитуриенти софия "Ало, Днес. бг? Не ви ли е срам да напишете името на българската столица с малка буква? Хайде, за СЕЛО бистрица ми е все тая, ама град София се пише с главна буква С! А доколкото до възмутения с поста си в фейсбук, да е наясно, че жк. Надежда е квартал в град София, а бистрица е село....

86

НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ!

преди 4 години

Тази нощ и Утре през нощта ( и вечерта ) НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ПО УЛИЦИТЕ, АКО ВИ Е МИЛ ЖИВОТЪТ. Риска да загинете като Милен Цветков е ОГРОМЕН, защото всички вече са пияни, дрогирани и КАТ не правят НИЩО!!НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ! ЗА ВАШЕ ДОБРО Е! ИЗТЪРПЕТЕ ДНЕС И УТРЕ.

85

САМО ФАКТИ!

преди 4 години

Днес, като се избият по улиците, ще виня директно КАТ, за не взети мерки. Ако обичате живота, стойте си вкъщи днес. Вече са пияни и дрогирани.НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ! ПАЗЕТЕ СЕ!

84

Анонимен

преди 4 години

Кво видях по-рано от някакъв очевиден абитуриент: Обратен на двойна непрекъснатаЛяв мигач при спиранеАварийниОбратен без мигачи на двойна непрекъснатаКриволичене по булевардаСпиране в дясна лента, на знак забранено спиране и престой.Нямаше един КАТ-аджия да го види тоя има ли книжка, друсан ли е, къв е... ужас напрао.Ще умре някой ей... пазете ги тия, че са под секва критика. Наркотици, пиене... страшно е.

83

Ецилоп от Плюк

преди 4 години

Осъждам мрънкачите тук на доживотен ецих със пирони плюс 100 черни мамби на ден.....