30

Стар набор

преди 4 години

Тези изброените за които не важи карантината да не са деца и внуци на АКТИВНИТЕ БОРЦИ против фашизЪма и капитализЪма ? Това постановление ме връща към старите времена от моята младост.

29

Ядосан

преди 4 години

Пълна идиотщина - ако идваш за няколко дена , можеш да си разнасяш заразата , но ако си дошъл за по-дълъг период - ти си наказан да стоиш под карантина . Къде е логиката ?

28

Щутгарт

преди 4 години

Значи ако дойдем със семейството 4 души за 7 дни можем да оставим 1000 евро по ресторанти и забавления, ако дойдем за 14 дни няма и едни спукан лев да похарчим.Много ми е интересно кои са лицата пътуващи по "хуманитарни причини" ? Мирише ми на натрапени отвън правила.

27

???

преди 4 години

Няма ли някой адвокат да я оспори в съда за дискриминация на българските граждани?

26

Бай ви

преди 4 години

Разбрахте ли сега,че ви управляват ***?Защо беше това разсипване на държавата,стреса за децата,заключването по домовете,след като всички чужденци,дошли на почивка за 7 дни ще си ходят навсякъде?Другият път на изборите изберете някой прочел поне 2 книги.

25

Анонимен

преди 4 години

Играта е да влизат западните туристи без карантина ,но българите прибиращи се от чужбина за по две седмици да карат карантина,тоест играта е да не се допускат българите да ходят да почиват във чужбина а на тези от заводите във ЕС ,да го д,хат.ШШИБАНА МИЛИЦИОНЕРСКА СССГАН,ЗА РАЗСТРЕЛ СТЕ.Тези силово пазят властта и силово ще я пуснатПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/05/21/otpada-zabranata-grajdani-na-es-da-vlizat-v-bylgariia.450599

24

Анонимен

преди 4 години

До gogoСпоко, още утре ще има промяна с уточнения. Такава им е цялата работа, като на маймуните. Проба - грешка. Лошото е, че ние хрантутиме цялата тази неграмотна ***.

23

Анонимен

преди 4 години

Тоест всеки български гражданин прибрал се за 20 дни ще лежи 14 дни каратина или домашен арест ? Така излиза,тези са за разстрел ,е бога ми повече така не може и цената трябва да бъде платена

22

gogo

преди 4 години

този има ли издадена заповед,която да бэде разбрана от първи прочит?

21

Берлин

преди 4 години

Не ги търпиме, избегахме отдавна.

20

Анонимен

преди 4 години

Е наистина няма по-големи тъ панари герберастите.И простото племе, което ги крепи 10 години на власт.

19

Не извратен тип

преди 4 години

Ама във ЕС холидеите на работнците са два пъти в годината по 14 дни,как във България залагат капани за седем дни,тези хора със купените дипломи са за разстрели ,бога ми тези са за убийсто,е не може повече така,ще дойдат на Созопол и ще ме вкарат във карантина ли ?

18

Анонимен

преди 4 години

Искам да знам точо и ясно,аз живея във чужбина на територията на ЕС,ако се прибера юли за почивка ще карам ли карантина или не

17

(-_-)

преди 4 години

За съжаление играта е политическа и няма нищо общо със здравето на бай Иван, който има диабет, сърдечни проблеми и е на 78 години..Тия хора ще трябва да се извинят публично на тоя нещастен и изтрещял народ, защото рано или късно ще си го получат!

16

истината

преди 4 години

Ам вие не разбрахте ли? Всичко е една голяма лъжа и измама. За 6 месеца 60 души са починали от корона вирус в БГ. Повечето, от който с карценоми, инсулти и черепно-мозачни трвми.

15

Кирил

преди 4 години

Каква е разликата дали ще остават 7 дни или повече. Не разбирам.ако са само 7 дни ще са по малко заразни. *** ни управляват

14

баба мара

преди 4 години

много се бърза да се свалят забраните сега ще ни наводнят зарази

13

Анонимен

преди 4 години

И как да отида на почивка в България като ще съм омешен с англичани, руснаци, румънци и т.н. незнам си какви.

12

Анонимен

преди 4 години

Най-важни в тая държава са интересите на ресторантьорите, хотелиерите и кафеджиите.

11

до 9

преди 4 години

Да си ядат ушите!!!Е сега вие, сополанковци, дето се чудехте как е възможно да е било толкова лошо при Тодор Живков - ВИДЯХТЕ ЛИ колко беше "хубаво" при Тодор Живков???!!!