183

Анонимен

преди 4 години

Лили Иванова и Ози Озбърн корона не ги лови. Ще ни надживеят всички !

182

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 196Противоепидемичните мерки за да бачкат трябва народонаселението да не усети, че има вирус. Ако навън беше като черната чума щеше да плюеш управниците, че са некадърни нали ? Като те гледам и компютърен чип няма да те избави от простотията.

181

Сп???нс !?

преди 4 години

Да използваш "медицинска сестра" за мъж си е гавра с езика и читателите, поне санитар, да бяхте написали. Не можах да продължа с четенето, съжалявам.

180

Анонимен

преди 4 години

Този измислен вирус вече повечето деца и млади хора ако не и всички са го прекарали.Престанете с всички глупости Целта е съвсем друга Чипизация Ковид Паспортизация,Ваксинации с чипове и отрова с чужда ДНК за да ви превърнат в безплодни урoдe отнемне на децата ви и тоталитарен контрол

179

много е зле наистина

преди 4 години

Тоа съчинен ков го карах преди около 2г. Мислех ,че е необикновен грип.Тежа 106 кг.тренирам 4 пъти седмично планина с мускули.Слек като почна имах 12дни ал инклузив 40градуса и не се оправяше.Беше зима На ден трети бягах с вируса в ледено време.Отпуши ми дробовете до някъде спря се 24 часа после пак съща работа.Смаза ме направо.Станах 84кг само за 6 седмици. Нищо не ми се ядеше и пиеше. Държи около 12 дни-кашлицата месец.В това време не знаеш къде се намираш и кой си.Месеци възстановяване взема

178

Гост

преди 4 години

До невярващите.Не вярвайте на хубави неща,за да ви стигат(примерно,че ще спечелите от 6 тотото).Не дърпайте дявола за опашката.Надявам се че си преплитате пръстите,като искате да се уверите,че вируса съществува

177

пенчо

преди 4 години

"Мислехме си, че ще мием ръцете си повече, няма да пипапе лицето си и всичко ще бъде наред", разказва Майк.и какво стана мерките са не ефективни . реално има млади хора който са си отишли млади има и хора преклонна възраст който са се излекували. никои не знае какво му е писано.ако този герой се е отървал само с свалени килограми за 1-2 години може да се възстоновиСпоред мен не трябва не трябва да се има крайности . нито от сутрин до вечер да гледаш/четеш за короната нито да си безотговорен

176

Поручик Ржевски

преди 4 години

Ясно, изплашихме се, спираме всички заводи, магазини, училища и се качваме обратно по дърветата.

175

Някой

преди 4 години

Малко странна статия. Това, че отслабва след 5 сед в кома, не е изненада...Интересно, е че това той го е публикувал от преди 3 сед.., а при нас идва сега? С каква цел? Да ни изплашат ли? Че го има този вирус никой не отрича, но хайде стига с това облъчване..вместо да дадат бабата от вчера на 127, която се е излекувала ми пускат плашеща статия...

174

Анонимен

преди 4 години

Е какво да се очаква след шест седмици в изкуствена кома без да приема количеството храна, което приема обикновенно. Настъпила е атрофия на муслулите, да не би някой да очаква, че са го хранили с лъжица! Пускат се само системи за поддържане. Нищо странно, нормално е да няма сили, но тоз вирус не му е изял мускулите.

173

Анонимен

преди 4 години

Добре де, след 4 седмици интубация, явно в безсъзнание или медицинска кома, щом нямаш представа колко време е минало, е напълно нормално да губиш тегло, и без да си бил заразен с модерния коронавирус. Все пак са те поддържали само с физиологичен разтвор, а не си приемал калориите, които си приемал преди това.

172

Анонимен

преди 4 години

До А сега сериозноЧе медиите преекспонират ситуацията е ясно. Обаче разсъжденията ти за пъпките и пчелите са доста инфантилни. Човек може да си умре от много неща, независимо от размера на причинителя - пчела, фъстък или пъпка. Не всички умират прегазени от валяк като в Остин Пауърс. Ако имаш алергия към пчели или фъстъци, можеш да получиш анафилактичен шок и да умреш за минути, така че вземи порасни малко и прочети някоя книга, преди да се правиш на капацитет по форумите.

171

Smurf

преди 4 години

Като му гледам първата снимка едни господ знае на колко шепи стимулатори и добавки е бил за да изглежда така. Който си въобразява че гълтането на всякакви хапчета е без последствия върху имунната система ...леко е объркал планетата

170

Анонимен

преди 4 години

Защо лъжоркате.

169

истина

преди 4 години

За три седмици можеш много да отслабнеш,когато не се храниш.Този е бил интубиран,хранили са го венозно,но е бил обездвижен.

168

Aха

преди 4 години

До BлкХимия или не, в интензивното се топиш като масло в тиган.

167

А сега сериозно

преди 4 години

Платения шаш от медиите продължава. Изровили някакъв случай за който не знае дори каква е цялата истина и го плеснали като статия. На тоя ли да вярваме или на последните статистики и изследвания, които уж медиите ни даваха зор да слушаме? И 0.3% смътност е лъжа? А под 65г - дори 0.001Аз мога да ви кажа дори случай за умрял човек от разчопляне на пъпка, и друг от ухапване от пчела, и друг от ядене на фъстъци- да забранят фъстъците ли ? Или да изтрепят пчелите и да обвявят всеобща карарантина?

166

ББ

преди 4 години

за тялото...то е тленно...за душата ни кажи...имаш ли...плащаш данъци за междузвезди войни,за правене на бойни отровни вещества,на мафиоти заърсяващи планетата ни с отпадъци от което печелят пари,обслужвани от зависими политици на които плащаме заплати за да защитават интересите ни и да търсят решения на проблемите ни за да живеем добре и щастливо...те дори маски не осигуриха...за душата ни разкажи...за предателствата..алчността...фашизма...геноцида...имаш ли смелост???

165

13

преди 4 години

БРАВО НА ТОЗИ МЪЖ!!! ТОЛКОВА Е искрен, говори истини, които ние- здравите, НЕ осъзнаваме!!!МОЛЯ ВИ, пак прочетете, какво ни е написал, ОСЪЗНАЙТЕ, ЧЕ ИМА проблем.АКО се пазим имаме шанс да оживеем!!МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СЪМ, НЕ МЕ Е СТРАХ, но..се пазя!!!ВСИЧКО Е В НАШЕТО СЪЗНАНИЕ, всеки решава- САМ.НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ- НИЩО, ПАЗЕТЕ близките си, така пазите- ВСИЧКИ, МОЛЯ ВИ!!!

164

Bлк

преди 4 години

Спрял е химията и се е върнал към естественото си тяло.