39

Seen

преди 4 години

Аз бях с една рускиня от Сибир известно време. Как няма да измират. Там масово гладуват и са недоразвити С нея като излизах тя ядеше като не виждала. От много от местата, на които я заведох си открадна по нещо. Голям срам брах с нея. Лъжици, чаши, хавлии, които после си все за Русия. Тези хора да за съжаление. Наистина са оставени на произвола на съдбата. Но знаят само едно: Мъй победили! И това си го топли. Нищо, че по цял ден я карат на чай и спирт, ако намерят да смесят с вода. Трагедия пълн

38

Анонимен

преди 4 години

Катастрофата в Русия е несбъдната мечта за coрocoидите-либерасти.Пандемията в Русия се стреми към Плато. Цената на барела е $36. Фиксингът на рублата е в зелено, а на $ - в червено.Динамиката във всички сфери е положителна за Русия и Путин.

37

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Понеже в Русия стана ясно, че вируса не е толкова опасен и смъртните случаи са по-скоро със съпровождащо заболяване от коронавирус, сега гледаме към Дагестан ...И кой я дава тази информация от размирната република ?Как да я примеме за достоверна ?Ами, ако това са измислици от западните медии с цел да се настроят дагестанците срещу централната власт в Кремъл ?Ние виждаме какво става в българия.Смъртоносен вирус няма.Епидемия няма.Няма нищо различно от други години, с изключение на истерията

36

Анонимен

преди 4 години

В Русия положението тотално излезе извън контрол. Всеки е оставен на произвола на съдбата и да се оправя както може...

35

Анонимен

преди 4 години

Как точно удари Кавказ там където хората са най-недоволни на режима на Путин?

34

Петрушка

преди 4 години

Споко от Евро - Азиатския съюз вече са им отпуснали средствата.

33

Петров

преди 4 години

Американобългарите, но които им е внушено че Америка е раят на земята, а Тръмп е земният бог, на черното казват бяло - в Америка има МИЛИОН И ПОЛОВИНА заразени и СТО ХИЛЯДИ жертви. Това е великата медицина в тази страна. Нещо да пишете за това?

32

Анонимен

преди 4 години

Вчера в Русия числото на излекуваните от COVID-19 превиши числото на новите случаи. Вече можем да говорим за стабилизация. В Русия общото число на излекуваните от COVID-19 е 85 400 души.

31

Стига сте лъгали!

преди 4 години

От 29 юни се махат всички забрани в цялата държава. Гледайте си нашият жабунярник, а не крякайте като жаби! А тук една жаба най много кряка, Зозо ли е или по скоро Зомби, но е по *** и от бащицата си Боко!

30

Зозо

преди 4 години

Абе къде е Путин? Да не е легнал между Мишустин и Песков да го топлят :)))))))))))))))))

29

Striker

преди 4 години

Той Мужикистан е в катастрофа перманентно, какво е един вирус в повече...Просто това са фактите. С такова управление има пари само за 100 танка, 20 самолета и ракети. Хората кучета ги яли. Приоритети...

28

пияница мистик

преди 4 години

До ПетровМного скоро ще ги минете другарю путинопитек, въпреки че масово съветската пропаганда лъже за броя на умрелите. И официално ще ги минете, значи като умножиш по 3 и ще разбереш колко горе-долу са умрели в любимият ти Джуджистан

27

GG

преди 4 години

Там верно започнаха хората да падат по улиците. Лекарите сами си водили статистика ?! А този пич дали няма да падне от прозореца случайно ?

26

пияница мистик

преди 4 години

Православният мюсюлманин, Ахмад Афанди (какво красиво славянско име) отишъл при православното джудже и славянин Вулвин да моли за помощ и той в пълен унисон с ценностите на Изтока му казал, че докато трае короната ще е в кралството си в пълна изолация и че въобще не го интересува какви ги вършат там, защото те са си виновни, че са се изпозаразили. А на българските *** каза , че сега е на второ място, но най-скоро смята да изпревари американците

25

Handel

преди 4 години

До Анонимен 18Защото там губернаторът не манипулира толкова много данните.

24

Анонимен

преди 4 години

Пропагандата си върви и в двете посоки. Въпроса е хората да са информирани за риска от вируса и да изберат как да предпазят себе си и възрастните си близки. Излишно е хората да бъдат настройвани един срещу друг с квалификации тип "който пътува е *** и масов убиец". Драматизиращите да си стоят вкъщи и да си чакат обещания ад.

23

АХА

преди 4 години

Значи министърът говори свободно пред ВВС по телефона и разкрива цялата и само истината???? Без да използвам повече думи - вие за пълен *** ли ме вземате

22

Петров

преди 4 години

Америка е на оървои място в света по заразени и по смъртност от корона вируса. На първо, много, много преди другите. Това е состаъчно, вие си пишете за Русия.

21

Анонимен

преди 4 години

Екипи и маски няма, кислород няма, лекари няма, НО Путин си направи ПР акция и изпрати в Италия 2 самолета в оборудване. А народа мре.

20

рубашка

преди 4 години

Какво става бе, "разбирачите"? Нали нямаше никакъв вирус? Или беше обикновено грипче според други? Виждате ли ужаса в любимата ви Русия?