11

И шесто...

преди 4 години

Направили сте си пластична операция, която ви е обезобразила.

10

Alko до 7

преди 4 години

А защо смятате, че може да привлечете мъжкият интерес само като държите да сте център на внимание? Мен лично това ме отблъсква. Даже не бих флиртувал с такова момиче.

9

Петото качество

преди 4 години

Прави си оглушки, когато тя започне да му напомня, че трябва да се прибира. Все отлага да тръгват, разчитайки, че накрая тя ще вдигне ръце и ще си тръгне сама и обидена заради това, че него го мързи да я изпрати. Усети ли обаче, че тя си поръчва такси по телефона, скача и той с думите "Айде първо да ме фърлите у нас, после ти си продължавай към вас." И когато стигнат пред дома му слиза, без дори да направи намек да си поделят сметката.

8

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност не е "дълбоко гърло"...

7

5 качества на мъжа,

преди 4 години

които отблъскват женатаСамо кликва, за да го набере тя по телефона, когато иска да я чуе. Той не ще да се набутва да плаща по-високи сметки.Когато двамата заедно са в компания, той се дразни, ако тя демонстрира близостта им, защото това му пречи да привлича вниманието на други момичета като необвързан ерген. Но пред приятели държи да демонстрира, че тя му е гадже и дори да няма сериозни намерения спрямо нея, не му пука дали клюката няма да й навреди.Разсейва се, та тя да плати кафето.Прави..

6

:)

преди 4 години

До Анонимен 1А като видим мъжки кукувелник със слушалки на ушите, тогава какво да правим?!

5

Според мамин лигльо,

преди 4 години

- Момичето "иска да е в центъра на вниманието". Но всъщност това е нейният чар, качествата, които са привлекли вниманието му когато я е харесал и които правят впечатление на околните. Но когато бие отбой, той твърди, че това е някакво натрапчиво нейно старание все тя да е център на вниманието. Нали трябва да я обвини в нещо?- "Създава стрес"? Да, той така тълкува всяка ситуация, в която му посочват, че постъпва безотговорно или егоистично, или пък му искат обяснение за такава негова постъпка.

4

Накратко казано

преди 4 години

Това са определенията, дадени от някой мамин лигльо на съвсем естествени женски претенции:- "Преследва го"? Или не приема той да се отнася с нея като със салфетка, която му трябва от време навреме и затова предпочита само той да я търси, когато има нужда от нея. Но без ангажименти!- "Обсебена от идеята да се обвърже?" Илипросто държи да бъде в позициите на постоянна приятелка, след като той иска от нея секс?- "Излъчва негативизъм"? Или изразява недоволство от неговото отношение спрямо нея?

3

Alko

преди 4 години

Да се заяжда и да е вечно ядосана?! Проблемът е, че има такива, които търпят това поведение смятайки, че ще я омилостивят. А ти на чехли се дразни още повече. Ако е вечно ядосана, то няма смисъл да сме заедно. Ще я освободя на момента. Всичко е заради леките мъже. Жените нямат вина.

2

Анонимен

преди 4 години

До 1 Защо?

1

Днec

преди 4 години

Моля не пишете коментарри тук, пишете ги в адекватните новини.