44

Марчо

преди 4 години

За бизнесмените хотелиери по морето мога да ги подпомогна с безплатни парчета въжи по 4 метра на бизнесмен. Ша им стигни да свършат нужното. Хахахахах

43

Анонимен

преди 4 години

бг хотелиерите по кафяво море са събирателен образ на всичко което ненавиждам в мутро прехода. Хора които в алчността си унищожиха природата на нашата България. Нито лев за тези, нула.

42

Анонимен

преди 4 години

Губи-не губи, това е положението.Ако пък дойдат и вземат тук да се тръшкат и да *** като дъртаци в Бергамо да не е по-добре?

41

Анонимен

преди 4 години

Ще спасяваме туризма и сезона...Като станат заплатите европейски... може. Дотогава да се справят без нас...

40

Мен

преди 4 години

Българският турист не иска и няма да спасява сезона на тия дето съсипаха черноморието. Да си се спасяват сами - ако не да ходят при събратята си във варненското езеро.

39

обективен

преди 4 години

Щом ние не можем да спасим сезона за какво да ходим. Да си стоим вкъщи ще спестим някой лев те цените пак ще са по- високи от Гърция и Турция, а обслужването под всякаква критика.

38

геро

преди 4 години

В тази загробена и отиваща си България не останаха хора да могат и да спасяват нещо родно!Останалото е свеж туризъм,нови бензиностанции и даже евтин алкохол!Всичко е старата Пунта Мата и икономика Чао,Чао!Анадъм!

37

Анонимен

преди 4 години

До @@@има ли епидемия и безработица - няма туризъм!

36

Анонимен

преди 4 години

Тоя професор на феодален старец ми мяза....

35

Русофил

преди 4 години

Миналата година съм била за 14 дни в чужбина/не в Русия/, но тази и пари да ми дават няма да отида нито в чужбина, нито на бългрското море.Държавата да си търси компенсациите от Китай, който скри за епидемията за да я разнесе по света. Прав е Тръмп.

34

@@@

преди 4 години

Има ли епидемия, няма ли??! Ако има, хайде без да ни вкарвате отново зарази, много стана вече!!!! Никакви чужденци тази година!!!

33

Анонимен

преди 4 години

ние и не искаме да спасим сезона на родното Черноморие.

32

АНТИ

преди 4 години

Мангъра със в джоба с ваучер,пръв турист,промоция ще хване !Мангърец ***,мазохист,болен ковиден ще стане !

31

БетономорКъмпани

преди 4 години

Ми те строиха като за световно! Едва ли някой знае точния брой на леглата. Многострадалните хотелиери все нещо поскрийват. И летища, пътища, канализация, пречиствателни станции (доколкото ги има), водопровод, мощности за електрозахранване... С чии пари мислите, че са направени? Евро-мевро, ама всичко от нашия джоб е излязлоМай ще трябва под строй, с военен и полицейски конвой половината население на България по два-три пъти да извъртят на бетономорието.Спасение дебне от никъде

30

Анонимен

преди 4 години

Падна карантината за Гърция. Народът ще се юрне за там. Ако имах пари, щях и аз да почивам у гръцко. На нашето море така се *оправихме*с хотелската храна, че 3 дена изкарахме в тоалетната.

29

Анонимен

преди 4 години

Какво море какви пет лева бе , сметките за тока и телефон не може да си платим на море тръгнали .

28

Дюбрютрю

преди 4 години

Но руските можеха както мнооооого години ПРЕДИ ГЕРБ! да са им честити на Варненци Портних и на бургазлии Николов, отявлени русофоби! Верни на козяк. Првдлагам пълен бан на бг туризма и да чакаме американските туристи. Само и те да не са с отложена доставка 2025 за сезон 2020 :)

27

АНТИ

преди 4 години

На морето ...на морето ... нещо става ...Сезона мутренски, балъци ще спасяват...

26

...

преди 4 години

От многото им сметки ,ще останат и без милиарда от българите. Голям мерак да внесе зараза срещу въображаеми мечти, фантазии за милиарди. Дано пак българите да не страдаме заради такива пишман специалисти, малко ли изстрадахме с извънредно положение,принудителни изолации и какво ли не още, всичко спря. И накрая ще стане: преливане от пусто в празно!

25

Пенционер

преди 4 години

Хубаво беше при соца на морето. Само казвам.