26

Анонимен

преди 4 години

Това, че момчето е възпитано, какво общо има с формата? Като изключим Луна, другите участници дали бяха не възпитани? Освен това не показваха непрекъснато родителите им,за да преценим дали се уважават и прочее други сладникави неща. Нямам нищо против момчето, но прекалено се подбутваше, което дразни и създава впечатление за нагласено предварително.

25

Гр оран

преди 4 години

Готино шоу. За жалост с предизвестен край .......

24

Pepi

преди 4 години

Маги беше ТОП в този сезон. Но от седмици се говореше, че дъртия джанго си е платил малкия Джанго да стане победител. А и нали самия продуцент си е от малцинствата, та се подкрепят .

23

Анонимен

преди 4 години

До Осман 22А ти си най-обикновен расисти. Лечение за комунизъм, хомосексуализъм и расизъм няма.

22

11

преди 4 години

Е, предаването е станало модерно по европейски - либерастно и толерастно.

21

Анонимен

преди 4 години

То се очакваше. Такова бутане му направиха още първия ден журито, че беше кристално ясно...

20

Анонимен

преди 4 години

do 16 Трябва да направи Фикито дует с онази наша туркиня дето пее "Кен лиййй" с някоя песен на английски. Ще е мазало! Муахахаа....

19

Реалист

преди 4 години

Който и да беше станал, щеше да има подобни коментари - че не заслужава, че е нагласено...българина е такъв яко обича да "хейтва" да използвам тази така модерна думичка. Ако можеха всички да се поучат от възпитанието, благородството и смирението на Фики, с това ме спечели това момче. Иначе шоуто е за имитиации, не за пеене и спечелилия трябва да е такъв който е направил най-сполучливи имитации и това беше Фики. Маги има много глас, но успя да влезе най-много в един или два образа както трябва

18

Анонимен

преди 4 години

Ти, с английския -що не изпееш нещо, което Фики пее?Английски ще научи, но ти няма да се научиш да пееш като него.Това е талант, дар!Тук пишат съвършени, талантливи, много работливи хора, които имат такова самочувствие, че си позволяват да обсъждат другите.Това признак на ниска култура и възпитание.Нищо ново! Избиване на комплекси.

17

Анонимен

преди 4 години

Посред нощ в спалнята на Фики:- You're gonna die !- ?- You're gonna die !!!- ?!?!?!?- Юргана дай, че измръзнах ***!

16

Анонимен

преди 4 години

- You're gonna die !- ?- You're gonna die !!!- ?!?!?!?- Юргана дай, че измръзнах ***!С на тоя английския му съм се попикавал от смяхВажното е да пееш Издислав ( Is this love) )))

15

Анонимен

преди 4 години

Тази година не гледах Капките.Никой от избраните да участват не ме кефи.Халтураджиян чалгаризира хубавия формат.Копае дъното.Рачков,Зуека и Фънки изтъркани,та чак продрани.Не си губих времето с тях.

14

Сисиси

преди 4 години

Нагласена работа

13

УМЕН

преди 4 години

Това "предаване" загуби аудиторията си безвъзвратно!

12

м дааа

преди 4 години

И по тукашната телевизия го въртят този формат, но когато и да съм го засякъл или реклами или някакви излияния на някой от комисията или преразказват предния епизод. Добре че е туб-а, за да може да чуеш как пеят хората.

11

Хасфалт

преди 4 години

Добре ще е повечено хсигани да са поне наполовина като Фикиту, хъъъъ

10

www

преди 4 години

P.P.S Именно "правенето" на музиката прави разликата между певци и музиканти. Ако разчиташ да си само добър певец - винаги ще се намери някой по-добър.

9

www

преди 4 години

P.S. Фики е невероятен професионалист.

8

www

преди 4 години

До Анонимен 6В това а и в другите риалити формати не се "вижда" кой каква музика може да ПРАВИ а какво може да изпее. Ако Маги Джанаварова можеше да прави музика така, както може да пее щеше да е от друга планета. Сега и тя и другите доказват че просто могат да пеят.

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Като цяло,този път нямаше...големи и интересни таланти в шоуто.На фона на това Фики изпъкна с таланта си и положения труд за изграждане на образа,като повече от тях бяха сполучливи.Направи ми впечатление,уважението на Фики към баща си Тони Стораро,когато той излезе да го поздрави на сцената.Добро и възпитано момче е отгледал Тони,може заслужено да се гордее с него.