311

Какво ще стане

преди 4 години

Пеевски отдавна иска да влезе в бизнеса с горива.Идеята му е да се построят едни бензиностанции с държавни пари и после да му ги продадат за жълти стотинки.Точно както му позволиха да монополизира продажбата на вестници с Лафка (нещо което се случи пак по времето на Борисов) и както му продадоха Булгартабак (пак при Борисов)За толкова години Борисов просто показа ,че е страхливец и е готов да се наведе при всяко подсвирване от страна на дeбeлакa

310

Анонимен

преди 4 години

Горанов пак се измъква.Пазарът щял да реши.То ако пазарът решаваше,щяхме вече да имаме по-ниски цени.Целта е да се хвърлят едни 200 000 000,засега,за да може държавата да се конкурира с частния бизнес,като не може напълно да го унищожи.Да живее комунизма.Бойковия.

309

Анонимен

преди 4 години

Пак мътят ...а какво стана с държавната фирма Петрол,и тук ще е така ,след време ще ги подърят на някой приближен

308

Дед Хасан

преди 4 години

В България има повече бензиностанции на глава от населението отколкото в страните производителки на петрол. Вместо да прави още бензиностанции държавата трябва да изработи ясни и точби правила еднакви за всички. Необходимо е да се либерализира вноса като се опростят процедурите. Данъчните складове не бива да са привилегия само на най-едрите играчи.Сега държавният резерв се съхранява от частните фирми и се контролира от митниците.Така се избягват кражбите.

307

Анонимен

преди 4 години

Ако ще и марсианци да дойдат да ни управляват все тая! Докато *** не си промени манталитета ще затъваме все повече и повече, това е инстината!

306

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да посочи нещо държавно, което да се управлява читаво и да действа коректно? Да няма скандали за корупция и т.н.?

305

Анонимен

преди 4 години

Боко твърди,че сме случили на вожд.Не е прав.По-скоро вождът е случил на племе.

304

Анонимен

преди 4 години

Герберите не се научиха,че ковчегът няма джобове.Всичко,което правят до сега е само да крадат и да пълнят гушките на чиновническата маса,която да ги защитава.Вервам им,ама друг път.Време е за як шут.

303

до Киро

преди 4 години

Абе да ти кажа народа си е калпав това е истината. Ако народа ставаше за нещо , просто тези управници нямаше да са управници!

302

Анонимен

преди 4 години

Най- накрая се сетиха, че по - коректно, сигурно и добро от държавното няма.Като си гледам сметката от ТоплофЕкация за последните месеци и се чудя откъде ви изнамират такива наивници.

301

Шефа

преди 4 години

Поредната герберска глупост!Целта е прозрачна , да се изкупува продукцията на "Лукойл" и да се продава с тлъста комисионна за герберските мутри!При толкова много бензиностации в страната , това ще е върха на тъпотията!Всички пари се насочват към лесно присвояване , а не към това от което имат нужда хората - работа и доходи!

300

77817

преди 4 години

Хайде още малко социализъм в обстановка на криза... но в никакъв случай няма революционност в решението... очакваме следващие стъпки - може би в сектора на производството и продажата на храна би било добре да се намеси държавата... посл идва ред и на енргийния сектор - да огледаме губещите и нерентабините кои са...

299

Анонимен

преди 4 години

Е ся вече ще се напълн бюджета на държавата с тези 100 бензиностанции , може и някой останал празен джоб.

298

Щирлиц

преди 4 години

Горанов уточни, че държавата не твърди, че има нещо нередно при разликите в цените, а че може с пазарни инструменти да се покаже действителната цена, при която с минимални надценки да бъдат продавани горива у нас.Уникална мисъл,направо комсомолска.

297

А86

преди 4 години

И кой ще зарежда там? Жигулита не останаха...

296

Анонимен

преди 4 години

ужасни сатова татко со.рос им го е подсказалнаправете парички при строителството а после ще си ги прилапате по старата схема- неефективна работаа народа ще си помислите че се грижите за него

295

Анонимен

преди 4 години

за да не се краде първо трябва да се направи държавната строително проектантска фирмаа не гербавите да оберат нови милиарди за проектиране и строителстводвойна кражба един път при строителството после при поредната приватизация

294

Анонимен

преди 4 години

стар номер правим го с държавни средства и после го приватизираме за стотинкития ненаситни от.репки от гербавата хунта докато не ги закопа народавсе ще живее като африканецсега номера е наивниците да се подготвят за предстоящите избори

293

Анонимен

преди 4 години

Не срещам в текстовете, определението "качествени" горива.Абе, не искам да се съмнявам, по-дяволите нещо се мъти тук, някой работи пак за партията, за избори...

292

Радо

преди 4 години

Най- накрая се сетиха, че по - коректно, сигурно и добро от държавното няма.