8

Иначе

преди 4 години

Мрънкаха, че имало прекалено много туристи. Да си пият сега сами бирата за 8 евро и кафето на крак и да бършат сополи в бели покривки спомняйки си за добрите стари времена.

7

Анонимен

преди 4 години

Aко някой все пак иска да посети тези смра_дливи гьолове, да ходи там само през зимата.Смрад_та през топлите дни на годината е нетърпима.

6

Анонимен

преди 4 години

Е нали миналата година плакаха как големите фериботи с по 4-5 хил човека на бордът им съсипвали лагуната ли там кеят ли беше какво ли изхвърляли отпадъци ,туристите задръствали улиците било непоносимо градът бавно си отивал и се разрушавал.Ето сега няма туристи няма никой пак лошо.Цялата им работа е таква на италианците и техниката също.Хем капризна хем мизерна.Ама хайде да не хейтя.

5

Кънтри

преди 4 години

И аз искам така, за тука!

4

Анонимен

преди 4 години

хората в огромното си мнозинство са стадо ... ако ги уплашиш достатъчно повече никога няма да стъпят там или където и да е другаде, затова не очаквайте възстановяване на туризма скоро.

3

Lan

преди 4 години

Ами ...доста повърхностно! За да избягат венецианците има доста фактори и туризмът е само един от тях. Всъщност той е и причината едната част да останат. Без туризма, Венеция губи единственото си препитание вече. Така че наистина ще опустее...окончателно. Освен ако не успее да привлече много платежоспособни туристи и не направи нещо като Монте Карло. Трудна работа обаче. Блясъкът ѝ е отдавна в миналото и изисква огромен ресурс, за да се възвърне.

2

Анонимен

преди 4 години

Отваряйте си бизнеса, не се самозатривайте.

1

селтак

преди 4 години

На слънчака хотелиерите ще умрат от глад и мизерия !Направо рева за тях ,и си наливам трето !