34

иво

преди 4 години

А ултра големите вериги с какви пари отвориха врати? Да не би да са едни изпрани пари от наркотици, а?

33

Бойко даун ниво 100

преди 4 години

То като дадеш на едни сега ще дадеш и на други. И понеже нямаше никакво основание да се намалява данъка за заведения и кръчми, сега ще има дела срещу българия за поставяне на бизнеси в неравностойни условия.

32

Анонимен

преди 4 години

Фитнес инструктура ми ме светна за Импийджмънт Синдром, който съм имал от години и 2 лекаря преди това ми бяха дали две различни (грешни) диагнози.

31

до 17

преди 4 години

Вярно е, че рядко клубове имат професионални инструктори, но има и такива.А те са медицински лица и реално имат доста сериозен опит в болницата, специално моя инструктор в момента е на първа линия в болницата и се спуква от работа поради липса на кадри в момента.Така че мисля че малко грубо към професионалните инструктори които са зарязали фитнеса по ясни причини, и са на първа линия поради това че са квалифицирани и страшно нужни в болницата към момента.

30

11

преди 4 години

Ади бе?! Намаляване на ДДС трябва да има за ядене, пиене, лекарства и книги! От фитнес няма полза. Който иска фитнес да зема мотиката и да почва да копа. Най-безсмисленото и ненужно нещо е фитнесът. Там одат разни комплексари, които се зобат с анаболи и даже е много вредно.

29

Анонимен

преди 4 години

Симулативния спорт във фитнесите няма връзка със здравето. Фитнес инструкторите с кварцовия тен и бионаболните мускули, и гърлите с прилепналите бодита и впитите под тях прашки подмятащи силикона си по бягащите пътечки, нямат нищо общо с истинския здравословен спорт който се осъществява на слънче, въздух и в откритите водни басейни...Явно собствениците на фитнес зали имат нужда от болнична помощ за пациентите си, та искат и те намаляване на ДДС. Чула жабата че подковат коня и вдигнала и тя крак.

28

dfg

преди 4 години

намалявайте, иначе цирка няма да е пълен

27

Анонимен

преди 4 години

Още някой за намаляване на ДДС? Да се нареди на опашката. Само че леко нагличко ми звучат тия вопли за намаляване на ставката на ДДС от заведения, хотели, фитнеси и прочие нахалници.И не съм против фитнеса по принцип, тренирам ежедневно, но не смятам, че държавата трябва да подпомага всеки, който ревне, че ще фалира.Не смятам че и хотелите /знаем чии са/ имат нужда от подкрепа.Виж за лекарства и учебници има логика да се направи нещо.

26

House M.D.

преди 4 години

Симоне, Кифа мой, комунизмът си отиде. Откъде накъде държавата ще взима от моите пари да ги предоставя безвъзмездно на твоя бизнес?

25

Анонимен

преди 4 години

За какво ви е фитнеса , за 2 месеца ви сърши зоба ?

24

Анонимен

преди 4 години

Ходят на фитнес корави мъжаги , викам ги да пренесем един диван , никой не се наема

23

Анонимен

преди 4 години

Концесионерите на обществени тоалетни също искат 9% ДДС. Трябва де се инвестира първо в тях а не после в болничната помощ за болести предизвикани от стискане.

22

Анонимен

преди 4 години

На фитнесите ДДС трябва да е 50% за да компенсира сивия сектор, който съставлява 99,99%!

21

Както е тръгнало

преди 4 години

давайте наред на най-големите двигатели на икономиката. Да не пропуснете и тия.

20

Анонимен

преди 4 години

Закривай и продавай за старо желязо!

19

baysando

преди 4 години

Този трябваше малко да се подготви преди изказването и най-вече нелепото сравнение с болничната помощ и кое било по - важно.Не съм против фитнесите изобщо. Но в криза винаги първи потърпевши са лайфстайл услугите - фитнеси, барове, клубове, а пък най-устойчиви са тези без които наистина не може.

18

Анонимен

преди 4 години

Какво ви става бе хора с това намалено ДДС? Да не би короната да изчисти всички пенсионери и вече държавата да няма да плаща пенсии? Или може би дългът ни е намалял или са ни го опростили? Дай направо да не плащаме никакви данъци, и без това са най-ниските в Европа.

17

Анонимен

преди 4 години

Всички собственици на фитнеси да дават 12 часови дежурства като санитари в инфекциозно, кожно, травматология и най-вече в Пирогов при изгарянията. Ако издържат 3 месеца такива смени, да им се даде. Ако не издържат, явно фитнесът не е толкова важен.

16

Анонимен

преди 4 години

Спорта е здраве не фитнеса, но както казва Шарапова "Фитнеса е необходимото зло на всеки спорт". Но сам по себе си не води до здраве, а е подготовка за това което те прави здрав спорта независимо кой си избрал.Не мисля , че някой разбираш от това би направил такава грешка , а повярвайте ми повечето разбират това, но умишлено правят тази грешка заради бизнес политика. Естествено на това се връзват само новобранци, но и от тях бизнеса върви.

15

ковидка

преди 4 години

"при нас е много по-добре да се инвестират някакви пари, отколкото в болничната помощ".... Моля?!