42

Анонимен

преди 4 години

Защо има толкова много конспирации, това би трябвало да е най-големият въпрос и съответно най-голяма конспирация. Какво ще стане ако хищническият капитализъм са замени със един продуктивен социален капитализъм. Новият световен ред би трябвало всъщност да е Старият ред този, който ние добре познаваме.

41

Анонимен

преди 4 години

Господ е искал от Аврам да убие сина си, не е дадена причина, не става въпрос нито за морал, нито за добро, тук става въпрос за абсолютно подчинение така масите се дресират още от древността та до наши дни на абсолютно подчинение.

40

икономист

преди 4 години

А бе, каква война ви мъчи бе хора? Бабата говори за промяна в социално-икономическата система, която да доведе до по-добра грижа за уязвимите хора.

39

Анонимен

преди 4 години

"Цивилизацията" винаги е представлявала една система за контрол. От зората на съществуването си господстващата прослойка без значение от епоха и локация винаги е търсила начини да наложи волята си върху масите, чрез въвеждането на извратената ценностна система на легитимна авторитарност.

38

икономист

преди 4 години

Много дълновидна жена, но за съжаление обществото е прекалено разделено, за да се случи подобна промяна. Това се вижда и от коментарите по-долу.

37

киро но не брейка

преди 4 години

използват бабата за параван че списвачите не им стиска да надраскат че това е целта с този така наречен вирус коВРЪ 19....само че има едно но!!!!така наречения елит където"управлявал"светът за налагането на новия световен ред минава единствено със световна война с милиони жертви!!!...но дали им стиска..не страх ги е много!!!...защото последствията и крайния резултат ще са съвсем различни!!!...та налагането на някакъв ред както си въобразяват неминуемо ще доведе до СВЕТОВНА ВОЙНА!!!

36

полковник Колев

преди 4 години

Нов световен ред,отдавна,много отдавна би трябвало да се въведе....

35

До 22

преди 4 години

Да сте мислили га му е било времето. В Библията, 4тата Божа заповед, е да се гледат родителите до старост. Ама като станахте комунисти не ви харесваше религията и я убихте. Сега нема кой да ви търпи. Сори май френд. Същото се отнася за либералите.

34

Анонимен

преди 4 години

Най-забравените ли, бабо? Заради такива спряха живота и бъдещето на поколения млади. Нов световен ред ли? Направо концлагери и чипове, нали? Че да можеш да станеш на 130!

33

Хаха

преди 4 години

Алеле, сега кратуните, които по цял ден бълнуват за ужасния нов световен ред, които вирее само в промитите им мозъци, ще вземат да обявят бабето за агент на Рокфелер ли, на Ротшилд ли, или вече им мина модата, че сега е Бил Гейтс. Много са прозорливи и чаткат всичко тия кратуни, бе! Да се чудиш само, що като всичко им е винаги толкова ясно, до един са такива неудачници и пълни нули в живота!

32

АГЕНТ 007

преди 4 години

До Истукан не само журналистите--*** но и лекарите вземат пари за да повтарят че--ИМА ВИРУС ОПАСЕН ДОРИ И ЗА ТЯЯХ ***

31

Мъжка Мисирка

преди 4 години

Как,така е оздравяла?Който,е гледал интервюто на Генерал Мuнетчийски с Кyролюба Бенатова,Мuнетчийски,каза че"Очаква яко да измрат хора!".И хоп,бабата оцеляла!Не може така,подкопавате авторитета на Генерала и Силовака от Банкя.Те говореха,за хладилни камиони за трупове,пък сега има излекувани.Даже трябваше,да се пусне една обществена поръчка за влакови композиции,за да извозваттруповете.Трябваше,да спечели БУЛМАРКЕТ,че е наша доверена фирма,а не гадното БДЖ,комунистически.

30

Handel

преди 4 години

Боже, либерастите докъде стигнаха - сега накараха и 129 годишна бабка да срича празните им приказки за "нов световен ред".

29

Истукан

преди 4 години

Тези пенсионери изобщо не са засегнати от корона, боледуват си от техните си болести. Жалко на вас журналистите, че взехте пари да пишете поредната корона глупост.

28

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Зависи кой какво разбира под Нов световен ред.Убеден съм, че тази баба няма предвид същото, което има предвид Бил Гейтс.Трябва обаче думите и да се изопачават и да се преиначават, за са се убедят хората, че имаме нужда от Нов световен ред.

27

Анонимен

преди 4 години

Верваме, че на 113 годишна баба световният ред и е на ума. Хубава веселба.А че на някой друг му е на ума, няма спор.

26

бааа го

преди 4 години

Щом и 113 годишен кукумицин взе да дава акъл.............!

25

тулупче

преди 4 години

За кво й е нов световен ред като след няколко седмици ще гушне букета ? Я да си трае, хора 40 години по-млада от нея дори е хубаво да нямат право да гласуват защото времето им е минало и е ред на младите да решават как да живеят.

24

Анонимен

преди 4 години

а стига бе,на 113 още има черни косми в косите и акъла и е повече отколкото на младите,аферим джанъм,в тази има още много живот

23

До 24

преди 4 години

Почваме да работим по 20ч в денонощието че пари за пенсии да се изкарват трябва. В Италия и Испания да не мислиш че случайно се развихри короната в старческите домове. Само за 10 г в Италия парите необходими за пенсия са се покочили с 32% сега ще по реват от обща култура, но ще им олекне на пенс.фондове