108

Анонимен

преди 4 години

Как изпълзяват поредните лица надушили милионите, които искат да вземат даром. Правиш са на левскар и взимаш акциите на клуба. На Тити не му достигна реването за да прибере баницата. Сега другите тарикати от 94г. Наско Сираков и Боримирката са наточили зъбки с потекла слюнка. Е, няма пари. Футбола са финансира от мафиоти. Време е да има промяна и да почне да се издържа от ТВ права и билети. А, за да стане това, трябва да излязат футболистите от чалготекитет и да почнат да играят.

107

Анкета

преди 4 години

Левски оживява - Нагоре, фалира - Надолу

106

ноятс

преди 4 години

Самият факт, че куриерът е "журналист", а не нотариус или юрист, доказва идеята на акцията по прехвърлянето на акциите!!! Жалко за отдадеността на феновете на клуба!

105

Анонимен

преди 4 години

не е лошо всички левскари и техните начАлници да се върнат към класиката и да прочетат приказката ЦАРЯТ Е ГОЛ тя ще им отвори очите за много неща

104

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108Герджиков е специалист по Гражданско и Търговско право и ако не се лъжа един от авторите на Тръговския закон.

103

като другите

преди 4 години

Фалит и нова регистрация без дългове с име Централен Спортен Клуб ЛЕВСКИ.Дъържавата дарява сума равна на ботев и локо пд + нефтохимик +арда + 100 млн.

102

зайо

преди 4 години

чета тук и се чудя! не разбрахте ли новината. да в заглавието я няма но герджика каза ясно и то си е ясно. Божков ще осъди държавата в Хелсинки за одържавяването на бизнеса му. честито нови 5 милиарда! но няма страшно, нали ще вземе бойко кредити за 10. 5 за Божков 5 за шиши и оттам по веригата... само дето вие ще ги плащате

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 103И Герджиков ли си "маа 5 за 6"?

100

Анонимен

преди 4 години

До Анониментова няма никакво значение дали са прикрепени или не към самите акции, маниго какво ти говори Герджиков, той и на Царя даваше едни съвети как като министър председател да си вземе едни земи, та сега сумати години се водят дела :) самите джира могат да бъдат описани на гърба на акциите, могат и да се прикрепят към акциите, , а саамата история може да се проследи в книгата на акционерите, а това за глупостите че можел едновременно да джироса акциите и на Путин е смешно

99

Анонимен

преди 4 години

До Мхмтака си мааш 5 за 6, има цял раздел облигационно право, съветвам те вместо да пишеш небивалици и да затвърждаваш своята некомпетентност ставайки за смях по форумите, да вземеш и да прочетеш нещо

98

ноятс

преди 4 години

Това с джиросването много интересно! Имаш да "переш" пари - джиросват ти акции, не можеш да "переш" пари - джиросваш акциите! :)

97

РаКиЯ

преди 4 години

Нещо ми се доходи по голяма нужда и АХА да посегна за хартия и взех, че набарах акциите на Левски! Свършиха работа, ако се чудите!

96

Анонимен

преди 4 години

Също така не пречи и всяко джиро да се пише на отделен лист и да се прикрепя към акциите като "алонж", така че моите уважения професоре.....Да де ама досега показаните джира са хвърчащи листчета, които не са закрепени за нищо. Което повдига доста въпроси, дали Батков все още не е законният акционер?

95

Анонимен

преди 4 години

До истЦитат на то1ните думи на Герджиков, при това всички по казуса. Къде е?

94

Мхм

преди 4 години

До Анонимен 96Подпис се удостоверява и това не става с приказки по вестниците. Подписът на джиранта не е разпознаваем като негов. С други думи, не може да се установи без съмнение, че това е волеизявление на собственика. Не е спазена и формата на джиросването. Тези две неща правят джирото нищожно. В такъв смисъл (на второто) е и изказването на Проф. Герджиков.

93

ист

преди 4 години

до 1 и МхмВ първото си интервю Герджиков каза че джирото е необратимо и премиерът е собственик на акциите. Беше категоричен, и с това побърка народа.Ако аз съм ***, няма да казвам ти *** ли си или асан.. Ще ти кажа че си комунист, и от това по голяма обида няма.

92

Анонимен

преди 4 години

Стадионите да се превърнат в театри и летни кина. Ще дойде скоро това време. Футбол, хулигани, побои, наркотици, комар чрез Еврофутбол, мафия. Пфу.

91

Мхм

преди 4 години

До Анонимен 92Няма изпълнени условията за коректно джиросване, независимо колко листа могат да бъдат прикрепени. Вече беше показано, че подписа с който са "джиросани" акциите" не отговаря на подписа на джиранта. Губим си времето в технически пререкания за това колко точно некоректно не е проведено джиросването. Единственото сигурно е, че е некоректно, следователно е нищожно.

90

Мхм

преди 4 години

До ХахаБожков нищо не е джиросал, освен ако под "символично" нямаш предвид "наужким" (т.е. да е създал впечатлението, че ги е джиросал, но само да е хлъзнал сеирджиите). Ако това си имал предвид, определено хлъзна сеирджиите.

89

Анонимен

преди 4 години

Когато има много джира и този гръб не стига, тогава се залепя един бял лист - казва се "алонж", от френски "продължение"._____Също така не пречи и всяко джиро да се пише на отделен лист и да се прикрепя към акциите като "алонж", така че моите уважения професоре но в момнета търсите причина през девет планини в десета та да угодите на Борисов, а самите джира могат да бъдат проследени в книгата на акционерите в самото АД, що се отнася до това че може да напише няколко различни джира, не неможе !