30

Анонимен

преди 4 години

Цял народ плащаме като попове скъпите джипове ,глезотиите на ВСИЧКИ политици а тозе нагъл човек ги разпределя според кой как целува ръка....Нашите пари ! Така е и с тестовете ,сега когато хората са без работа си плащат като попове писиар тестовете а тези наглеци и лапачи се тестват всяка седмица безплатно. Герб официализира ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ МЕЖДУ ЛАПАЧИТЕ КАТО ТЯХ И НАРОДА !

29

Анонимен

преди 4 години

Той нямал вече да проявява скромност ? кога и къде сте видели от този човек скромност ? Освен за шофъор на скъпо струващи и платени от сиромашията S класа коли и джипове за друго си гола вода ! ЛАПАЧ на народна пара ! Така искаме да се отървем от скромната ти фигура !

28

Анонимен

преди 4 години

Този човек е изтъкан от наглост,СУПЕР НАГЛОСТ.....тяхните банкови сметки пращят че ще се пръснат ние трябвало да му благодарим ! За какво бе че11 години лапате като невидели и България се срина на всички най-срамни места ?

27

Анонимен

преди 4 години

и замириса на ОСТАВКА

26

АНТИ

преди 4 години

до Капитан ЙосарянКолега блатен капитан, ако си скачал след преврата на ДС-ти, значи си бай *** и половина.Щото скачахте, ама и вие не знаехте защо скачате !И не ми се хвали - за толкова поколения наред, семето и рода са се изродили !

25

Анонимен

преди 4 години

Подготвят вирусите.Резултатът, след няколко дни.

24

Чорбаджи

преди 4 години

Вчера ИП днес мирише на море.Какви мерки ще се вземат да си останем с ниски стойности на заболеваемост,както досега.

23

Анонимен

преди 4 години

Замириса на фалити. Дай боже...

22

Анонимен

преди 4 години

До 21 АПАРсАНСьОРЧИВ Белгия държавните служители са 850 хиляди, а в България са само 97 хиляди. По твоята логика трябва да ги увеличим.

21

Анонимен

преди 4 години

До 21 АПАРсАНСьОРЧИОбъркал си се. В България държавните служители са 17 милиона, а не твоите 450000, а в другите държави са 20-22 човека, а не твоите 20000. Нека позная, от 80-те процента. ..

20

Анонимен

преди 4 години

По принцип морето не мирише така,но с толкова кафяво някои си мислят,че им мирише на море.Отдавна морето не мирише както миришеше едно време....

19

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Скачаше *** за богат живот,но ето, че стана на Банките рoб.И недочакал пенсия -заслужена почивка,той често гушнал ебукета със усмивка.

18

АПАРсАНСьОРЧИК

преди 4 години

доходите ни станаха най ниските не само в ЕС , но и в Европа , еврофондовете напълно безконтролно се крадат от избрани лица , държавните служители станаха едва ли не доживот на хранилка , станаха 450 000 , пък други държави с двойно население се оправят с по 20 000 , пенсиите са за Бог да прости , болите не смогват дори само на цените на лекарствата , а по болниците е пълна корупция , лекари станаха застрашен остаряващ вид , за сметка на футболистите !

17

морски

преди 4 години

Уж почти всички, едвам са си избили наемите миналото Лято, а днес са силно притеснени...Защо бе селски тарикати?!Очаквате по-добър сезон ли ?

16

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НА КОНЦЕСИОНЕРИТЕ ТОВА ЛЯТО ЩЕ ИМ ОСТАНЕ САМО ГИМНАСТИКАТА

15

Анонимен

преди 4 години

И замириса на революция, първо да свалим това престъпно правителство и после почивка.

14

dnstuff

преди 4 години

Аз съм на плажа.. супер е. Боли ме фара да хейтърите със седем дневната ваканция лятото.. Аз ще съм 2 месеца пари бол жени също

13

Парите не миришат !

преди 4 години

Успешно изпраните на морето ...

12

ЪЪЪЪЪУУЪЪъ ТАПОГЛАВА

преди 4 години

Купуват се снимки на самолети , някой щял да става Световна военна сила с 8 самолета !Айде по леко , може да струват милиарди , но се свалят за миг !Много са нещата за изброяване , но доволен ли е българинът от съществуването си , харесва ли му да е беден и потънал в кредити , а мотото на живота му да е някакъв стар западен таралясник с хиляди данъци по него и модела смартфон от Китай !Не е ли по нормално политиците да се сменят на максимум 4-ри години и да се правят проверки какво са свършили за хората !Или е по нормално някой пак да ги краде с десетилетия , макар и с по различни госп

11

Анонимен

преди 4 години

Морската солена вода убива кобито, така че смело към плажа.Отивам да събирам слънчеви лъчи и да си направя естествен солен загар на кожата.