32

.....

преди 4 години

Как не го е срам този министър, за да отчете дейност и да вземе някакви пари, не се посвени да рискува здравето на деца и да им налага "физическо присъствие" по училищата за матури. Отмени матурите за 4ти и 10ти клас, имало риск за здравето, а за 7ми и 12ти няма ли риск за здравето на децата, родителите, учителите? Или здравето на някой е по-малък ценно???? Това е брутално и неадекватно,това е дискриминация, геноцид!! ОСТАВКА незабавно!

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен СИ НАПРАВИ ТИ ЗА ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ СИ ОТРИЦАТЕЛЕН *** СИ ТИ

30

Анонимен

преди 4 години

КОМПА И НЕТА ЩЕ ВИ ЗАМЕСТИ И ДАСКАЛИТЕ И ЛЕКАРИТЕ АЙ СИ

29

Анонимен

преди 4 години

НЕ МИ ХАРЕСВА ПОЛИТИКАТА НА МИНИСТЪРА СПРЯМО ПЕРСОНАЛА В ДГ И ДЯ

28

грипната ваканция

преди 4 години

И така, и онака.От една страна как болни деца ще стоят пред компютъра.От друга - през февруарските грипни масово учениците се шматореха по улици, молове и кафенета, събираха се и по домовете, та и здрави се заразиха.Най- добре болните да са освободени с бележка от л.л., както до сега, а здравите да не се допускат много да щъкат в затворени пространства.

27

Миле

преди 4 години

За неразбраните - грипната ваканция е извънредна и учебният план не се влияе от нея. Ако има възможност за дистанционно обучение Чаветата ви няма да пропускат матрЯл. А който е болен отива на лекар взема си бележка и не види пред компютъра.

26

Ковид-1984

преди 4 години

Свобода без борба няма да има ! Този на снимката гледа като елиот от космоса. Чудя се как успяха да манипулират младото поколение да е ПОСЛУШЕН КОНСУМАТОР, УЕДИНЕН СЪС СМАРТФОНА СИ В ЕДИН ИМАГИНЕРЕН СВЯТ. Моето буйно, непокорно поколение си отива постепенно. Няма да се учудя, ако ТОТАЛИТАРИЗМА се приеме без никаква съпротива днес.

25

Стар набор

преди 4 години

Ей, докъде стигнаха ! Навремето четох апокрифната книга на Орвел 1984, сега бледнее в сравнение с драстичното ОГРАНИЧЕНИЕ НА СВОБОДАТА в Европа, резенче по резенче - гответе се за вечно. Да, АМА НЕ ! Будните хора в Европа започнаха масивно да протестират в ЗАЩИТА НА КОНСТИТУЦИИТЕ. Днес в Германия ше има отново протести в много градове. Новата партия СЪПРОТИВА 2020 вече наброява над 100 000 члена само за 1 месец. Да подкрепим ВЪЗРАЖДАНЕ в България ! Да спрем СЗО-мафията, бил гейтс ивасалите им.

24

Анонимен

преди 4 години

Голям бой за вас непослушни с непослушници, аз лукова глава ли съм или да.

23

Анонимен

преди 4 години

Наесен с песен с повече диоптри и гръбначни изкривявания а управниците с Корона, ай си...

22

Анонимен

преди 4 години

До Do 25 КЪДЕ ГО ТОЗИ 25 БЕ АЗ СЪМ 25 НО ТИ КАК МЕ РЕПЛИКИРАШ СЛЕД КАТО МЕ НЯМА КЪМ МОМЕНТА НА РЕПЛИКАТА

21

Анонимен

преди 4 години

Болният - боли го глава ,лошо му е , с висока температура даже това да продължи 2-3 дена ,как ще стои час дори два-три пред компютъра??Г-н Вълчев обмисляйте нещата -само да казваме нещо ?!?

20

Do 25

преди 4 години

Само мрънкалници в таз наша държава бе!

19

Анонимен

преди 4 години

Е нали грипна ваканция се обявява, когато има критичен брой болни ученици и учители? Или отново всички пред компютрите - болни, здрави.... Важното е да кипи безсмислен труд и от МОН да плещят по тв студиата какво прекрасно нещо е дистанционното образование.

18

Анонимен

преди 4 години

"Моето дете учи здраво. Учителите задобряха...Никой от нас не е изпуснал материал! Вярно е че на децата им е тежко, но идея си нямате как вече никое не мрънка за училище! Станаха и много по-отговорни, защото в нет средата всичко е до секундата-от контролното до предаването на домашното! Започнаха да оценят човешките взаимоотношения"...................Как успяхте във ВСЯКО изречение да сътворите по една нелепица, а някъде и направо лъжа... Явно нямате РЕАЛНО дете вкъщи. Учител? Чиновник в МОН?

17

МС от икономиЗДи..

преди 4 години

Мин.Вълчев, вие, министрите-икономисти, сте срам за кабинета.Министър на енергетиката - икономист, леля Теменуга, на МОН- икон.Вълчев, на МЗ - икон. дЕдо Киро Ан., на икономиката, която си е чиста промишленост - юриЗД Караниколов бързорекия, на МЗХГ - икон. леля Деси Танева, на МОСВ - икон.Ем.Димитров. Да допълним: на МО - историк, наскоро завършил Международно право в ЮЗУ, на МВР - бивш старшина от НМ, и той изкласил юриЗД от ЮЗУ. Еми с такива министри, такова жизнено ниво, такива поданици-овце

16

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета! Ваканциите, дори и грипните, и дървените и т.н. са точно такива - ваканции. Учениците не учат през ваканциите. Учениците учат в училище. Времето за учене се нарича учебно време. Времето между учебните времена се нарича ваканция. Този гений на мисълта го насметоха с вируса и почна да си мисли че открива топлата вода. Като го гледам ще открие единствено като Ангелкова, че и министерството на просветата е за закриване като училищата (и хотелите).

15

Анонимен

преди 4 години

Защо на висенето вкъщи му викат "електронна среда"?

14

даскал Пандо

преди 4 години

Защо да свалят маските ? В затворена среда трябва задължително да ги носят !!! Впрочем в тая държава работят само учителите,докторите и полицаите !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Моето дете учи здраво. Учителите задобряха и е добре че от сега нататък, когато има някакво повишение на заболеваемостта ще учат по интернет за седмица или две! Никой от нас не е изпуснал материал! Не знам в другите училищата как е но ние вървим по план! Вярно е че на децата им е тежко, но идея си нямате как вече никое не мрънка за училище! Станаха и много по-отговорни, защото в нет средата всичко е до секундата-от контролното до предаването на домашното! Започнаха да оценят човешките взаимоотно