11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Наредил ги бил, ха ха ха. 'Верва' си гаанняя за Враня! :)))))))))))))))))))))))))))0

10

Анонимен

преди 4 години

До ко40 15може да имат войска в германия, но затова дали европа е колония на англия решава франция.......Франция е била винаги в нозете на Англия било то исторически, политически или икономически! Все още Франция плаща на Англия за подкрепата във ВСВ. Ах тези гааннююве с купените дипломи и ремонтите на ремонтите!:)))))))))))))))))))

9

ко40

преди 4 години

може да имат войска в германия, но затова дали европа е колония на англия решава франция.

8

Анонимен

преди 4 години

До ko40 10Англия иска европа да им е колония.... Европа им е колония, все още има многобройна английска армия, на немски разноски, на немска територия. Не са подписали мирен договор от края на ВСВ!

7

Анонимен

преди 4 години

Добре ги е наредил Барние.Още трябва.Те само от този език разбират.

6

ko40

преди 4 години

Англия иска европа да им е колония

5

Анонимен

преди 4 години

А не бе, ще ви чете Хамлет! Британците са най-голямите хитреци в ЕС, оправиха си икономиката от ресурса на ЕС, договориха си най-малък процент за сподпомагане на еврофондовете, ама вземат на равно с останалите. Обичат да взимат по много и да не дават нищо, като тука в БГ.

4

Сега разбрах!

преди 4 години

Управляващия елит в щатите произтича от Англия. Ето затова на тези нации все друг им е виновен!Явно това си е семйна отличителна черта!

3

Анонимен

преди 4 години

в България донасят ти сметката 1.50 кафе 2.00 вода 1.00 лв ако мине. Общо 4.50.Питаш сервитьора какво е това последното :"Не мина !".Докато при англичаните принципа им е докато мине . Все някога ще съгласят да бъдат прецакани другите, хората не случайно са притежавали половината свят.

2

Голата истина

преди 4 години

Борбата се води за няколко японски автомобилни завода,особенно за този на Нисан в Съндърланд. След като Париж и Берлин отрязаха пъпната връв на Лондондонското сити с финансовата система сега и тези заводи ще глътнат. От т.н. твърд брекзит печели запъдна Европа а губим само ние- 3-те милиона бивши соц. гастербайтери на острова които ще бъдем заменени с пакистанци и араби. Тъмнокожите знаят по добре английски и бачкат с наполвина надници.

1

Наивници

преди 4 години

Великобритания си мисли, че ЕС просто ще ги пусне да правят търговия без мита и това им е бил целия план след излизането?ХАХАХАХАХАХАХАХАА аз си мислех, че само в борбата с вируса се омазаха.