13

Анонимен

преди 4 години

Алкохолиците няма нужда да ги навестява вируса.Те са си обречени.

12

Алкохол с мярка!

преди 4 години

Ако се нарежеш е лошо за сърцето. Ако си пийваш по малко е полезно за имунитета и дезинфекцира от вируси!

11

Анонимен

преди 4 години

Артисти

10

3

преди 4 години

До: От 6 (1)Ми не, нямам. Нв съм се тествал, ама нищо не ме е друсало близките години така че нямам.Но пия витамин C 500mg всеки ден за имунитет.Няма да кажа марката, за да не е реклама!Може и 5 хапчета по 100mg, но е по-неусобно.

9

xaxsas

преди 4 години

Интересни статистики. Аз пък не съм изпил и 1 глътка алкохол. Забавното е че вчера сънувах, че пия червено Джони, но реално не пия от 19 годишен, вече не съм дете.

8

Fax from Kazan

преди 4 години

За цигарите нещо?

7

Иван Умният

преди 4 години

Гениално хитроумно заглавие, също както "Дишането на отровни газове е вредно, но това е опасно"

6

От 1

преди 4 години

До 3Ти като си на водките, корона вирус имаш ли? Сигурно те е друснало грипче преди месец два, но не си се тествал за корона.Тръмп каза пийте дезинфектант! Милионер е човека, президент стана - явно трябва да има акъл.Айде наздраве с мойто уиски!

5

да бе

преди 4 години

Кралицата майка всеки ден е пиела мартини, вино, джин и изкара над 95 г.

4

Анонимен

преди 4 години

Алкохолът лекува ВСИЧКО!

3

Анонимен

преди 4 години

До: номер 1Ти ся на колку ръкии си???Ама чесну???Шегата настрана, в момента на писанено аз съм на неколко водки... малки де, 50 грамови, *** не съм ги броил. Бе няма 500 грама, 300 - 400 нааай много!Виж, как си признавам!Та значи, етанолът мори вируса ако е над 70 градуса. Водката е 40. Слабо. Освен това, като влезе в кръвта се разрежда!!!Ако умориш вирус с алкохол, ти ще бъдеш жив колкото фараона Тутанкамон!!!

2

Анонимен

преди 4 години

"Карантината ни превръща в алкохолици, но това е опасно"?!МОЛЯ?!?!Карантината няма нищо общо !!Алкохолика си е алкохолик.Това е положеението.Преди карантината пиех по един-два пъти седмично когато излизам.От средата на март до ден днешен не съм пил и капка алкохол.Що за кукумицинско заключение??Карантината им виновна.....А марсианците не са ли ви виновни, мекотела прости.П.П. Медиите слязоха под кръчмарско ниво в последните години.И не само в Бг макар че в Бг положението е УЖАСНО.

1

Анонимен

преди 4 години

Алкохолът помага срещу корона вирус. Влзне ли в контакт с алкохол, корона вирусът умира веднага!