11

Анонимен

преди 4 години

кучетата в България са точно като обкръжаващите ги хора- агресивни намръщени с мания за величие и все някой им е длъжен

10

Кучкарна

преди 4 години

Те напоследък и котките те гледат лошо, не само кучетата.

9

ДоФеноветеНапесове

преди 4 години

Една кобила родила конче на поляната пред баба ми и цяла нощ седяли там. На сутринта стопанинът каза,че кучета бездомни са изяли пъпната връв на кончето и то умря.

8

Анонимен

преди 4 години

Анче... мъчно ми е за теб...няма надежда.

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Първите туристи - тук, първите обекти да ги обслужват - отворени, а стопани пускат агресивни кучета, без повод, без намордник - ЦЕЛОГОДИШНО !И така, думите на Ангелкова за 12 м. туризъм, остават във въздуха.Ето затова нямаме държава, имаме маФиотска к0чина !Ето затова, подсъдимия несебърски кмет ще излезе невинен, като сълза от девица.Ето затова, подавалите коректно сигнали в Общината, имат проблеми, вместо да се радват на решени проблеми.Ето затова, нашенци бягат в уредени държави.

6

Смех голем

преди 4 години

Агресивно куче е всяко куче, което реши да се защити от нашествието на двукраките. А на ковджиите ще препоръчам да идат да се правят на мъже там, където има война. Да стрелял по беззащитни животно не е мъжество, а комплекс за малоценност.

5

Галин Караиванов

преди 4 години

Нивото на едно общество се измерва с отношението към животните и инвалидите(болните).Вие *** се намирате на нивото на началника ви неандерталец!

4

АНЧЕТО

преди 4 години

Запомнете едно . АГРЕСИВНИ КУЧЕТА НЯМА - АГРЕСИВНИ, ЗЛОБНИ И ЗЛИ ХОРА ИМА МНОГО - И ВСИЧКИ ПАНДЕМИИ И ЩАМОВЕ ИДВАТ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЗВЯР НА ЗЕМЯТА -ЧОВЕКЪТ!!!!!!!!!!!

3

Българин

преди 4 години

Има ловци ама ако застрелят тъпия *** възможността да лежат в затвора е много голяма.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КУЧЕ ДА СИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ. И ДЕТО СЕ ВИКА ХОРАТА КУЧЕТА ГИ ЯЛИ

1

Анонимен

преди 4 години

Няма ли ловци във Варна?