84

Русия в ЕС ?

преди 4 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.

83

Москва

преди 4 години

Не зная кога е обявил Путин,че короновируса е победен и как е върнал хората на работа ,като Москва е още в "карантина" ,само строителите и промишлеността работят,останлите са в "карантина" и само магазините и аптеките работят +задължиха от 12.05 всички с ръкъвици и маски в транспорта ,магазините,аптеките..всичко друго е затворено в Москва.Ех,тези либерали -само счиняват ,но щом им се плаща -САЩ -15 000 000 е хвърила в Русия по либералите за 2019г

82

Анонимен

преди 4 години

99,Лукашенко иска да е първи на село, а не обикновен чиновник в Москва.За БСП - след Станишев те реално нямат младежка организация.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97Така е, но Лукашенко е малко ненормален, та Володя ако ще тргне да се дърли с него няма да е на закачка, защото ще стане плачка.А на 9 май сборището беше едно от най-красивите неща които съм виждал. Тая партия до едно десетилетие последователи живи няма да има, заклевам се. Там под 60 годишни да имаше двама трима.

80

Анонимен

преди 4 години

93,Ти си готов за шеф на РОССТАТ, брат. Даже те май не дават такива суми.Отделно, освен примерно бензина, другото си е на цена. Особено в Москва. Познавам човек, живял в Москва с години. Там с 2000 лева наши си заникъде.

79

Анонимен

преди 4 години

Беларус му е съюзникОт около година насам Беларус се дърпа. Даже внася американски нефт вече. Батьката схвана какво му готвят и хич, ама хич не е съгласен Беларус да бъде погълнат.Даже родните русофили са се умълчали. Няма рубли, а в магазина искат пари и на 9 май са 2-3 карета белот на ***.

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67В кой голям руски град няма канализация?

77

дългият нос на Путин

преди 4 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

76

Анонимен

преди 4 години

10 000 нови заболели и 5 000 оздравели на ден картинката е много различна. Средната заплата в Русия в момента въпреки спада на цената на рублата е близо 600 американски долара ;))При това цената на живот там е към 2 пъти по - ниска от тази в България... Особено зимата. между другото, руснаците правят златна рубла, ако някои от вас са чували за нещо такова, че вие сте чували само за долар, покрит от кредити ;) илио евро, покрито от шменди - капели ;))

75

noFreeman

преди 4 години

спуках се от смях... записвала заразени че от друго умрели... та те всички умират от друго само не и от измисленото ви вирусче...

74

Факт

преди 4 години

Короната пръсна прайда пред Кремъл!

73

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyТо вече освен с някоя от бившите съветски не останаха съседи да воюва. С прибалтийските държави не става заради нато. С Финландия хич. С Украйна вече воюва, с Турция не може сега, , кой остана: Беларус му е съюзник, Китай тоже. Освен някъде по Чечня ... а и денги трябват за тая работа ....

72

roshani izila

преди 4 години

интересно,защо такива новини излизат постояно и само от BBC или DW?

71

Жалка работа

преди 4 години

Джуджето-диктатор я втаса. След сринатата рубла и цени на суровини, чрез които поддържат банановата си икономика сега и ковида. Както казват долу, добре, че за мужжика е достатъчно да намери малко спирт да се осмърти за вчерта. Може и гладен да доживее до 35-40. Жалко, че има и свестни народи, длъжни да страдат под хомота на некадърните мужжици. Бог да ни пази от руската проказа!

70

Смях

преди 4 години

Жужето се оплеска здравата. Добре, че е случил на народ. Освен стаканчика, друго не ги интересува.

69

Анонимен

преди 4 години

До .. #61 wooow правят и компютърна томография леле много прогресивно. И тук се прави на всеки положителен или със сериозни симптоми, измисли да хвалиш Расия с нещо друго, че това звучи смешно.

68

:)

преди 4 години

Същото направи и цар Тиква. Защо ли не видят статия по въпроса?

67

Така де...

преди 4 години

Обяви победата Путин, защото руските болни са най-здравите в света.Без аналог.

66

Анонимен

преди 4 години

по същите поради които и Боце вдигна нашите

65

Бацо Гацов

преди 4 години

Не ставаш, Владко, не ставаш...