69

НО ЩОМ !

преди 4 години

До Анонимен! Някога е бил " нещо " ,но щом от " нещо " е станал " нищо " - не го познавам нещо !!!

68

Пешо

преди 4 години

Винаги съм критикувал фатмю за махленската злоба и злъч, и за това че се прави на здравен специалист и какъв ли не още. Но сега той отправя аргументирано искане до конституционния съд. В демократичните държави се прави така. Да почакаме решението на съда!

67

до селянина от хаско

преди 4 години

това за историтя на БКП по добре питай твоите кумири от герб,те все ощя я знаят наизуст.

66

Горски кЪт

преди 4 години

БРАВО, РУМЕНЕ....ТО СИ ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ..ЕВАЛА

65

123

преди 4 години

До АнонименОще един чукча писател, а не читател...само че присъдата е факт, ако инвестираш минута от ценното си време можеш да я прочетеш. Или и ти като д- р БОрисов предпочиташ живееш в паралелен свят

64

Анонимен

преди 4 години

НИЩО, ти какво направи за българския народ, който те избра с над 2млн. гласоподаватели..??? Борисов поне прави нещо, генералът не е спал сигурно от 2 месеца, хората на първа линия падат един по един като четници. А ти НИЩО, какво направи...??? Какво направи ти, като обединител на нацията...?? Едно голямо, огромно НИЩО...!!

63

Анонимен

преди 4 години

Дайте му снимка в цял ръст неразбирам защо народа му вика зелен чорап.

62

Истукан

преди 4 години

Това правителство си прави каквото си поиска, казах ви. Утре пак ще ми изберете ГЕРБ без да знаете защо. Просто отивате пред урните като кучета, без да мислите и гласувате за ГЕРБ, вместо за нещо друго освен БСП и ГЕРБ.

61

Анонимен

преди 4 години

До 69Немски съд се произнесе, че карантина на ЗДРАВИ хора е незаконно!!!Абе явно много български ганнюювве получават народен оргазъм от файлетонни измислици>:)))))))))))))))))))))

60

Анонимен

преди 4 години

Мотивите от бутик 'Болшевик' са къси като ботите на Деса-Пекенеса.

59

123

преди 4 години

Немски съд се произнесе, че карантина на ЗДРАВИ хора е незаконно!!! ЕК НЕ препоръчва затваряне на граници и карантина!! Само д-р Борисов и лакеите му държат на терора спрямо народа си....

58

Мотивът

преди 4 години

Щом като са от герб и патриоти винаги им давам Вето. Ако бяха от тея - *** няма да се обаждам , че ще ми се скарат.

57

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново от кремълският клуб по интереси - Дондуков 2 !Поредното многослжвно заяждане на дребно с цел показване признаци на съществуване.

56

Герб

преди 4 години

Е С мисия- да унищожи българите като нация. 10 години не успяха по други начини и сега пробват да държат хората затворени, без пари, а скоро без ток, вода, телевизия и интернет. Радев е пречка, затова гербавите *** са толкова възпалени.

55

Хммм

преди 4 години

Президентът подкрепя не тоя и оня, а симслени и интелигентни политики и критикува некадърни политики, при това с разумни аргументи.

54

681

преди 4 години

Сега Президентът трябва да излезе и да подкрепи БЪЛГАРИТЕ!Успех,другари!

53

ШМАТКА

преди 4 години

До U2 Аз не знам дали Президентът ти ще го изхвърлиш. но народът който е пред мин съвет сега със сигурност ще изхвърли бб и герб бокл.уците!

52

Анонимен

преди 4 години

Интересно какви закони е имало по времето на испанският грип.Каква е била Конституцията.

51

U2

преди 4 години

До сараТози плъх няма да миряса в опитите си да затрие народа на България...Другият вариант е същият този народ да се вдигне и с ритници да го изхвърли от президентството....

50

сара

преди 4 години

Вместо повечето от вас да творят неграмотни писания да вземат да си поразмързат малко гънките, да ги съживят и да опитат да разберат какво се опитва да им каже единственият в момента адекватен човек във властта.