40

ДРЗ

преди 4 години

До 46Няма проблем. Съществуват пълномощните.Упълномощи някой да ти свърши работата

39

Анонимен

преди 4 години

Тъжен ден за мутроморските ни курорти. Няма да има туристи от Англия и Русия, защото не са в ЕС, а българите с радост ще отидат в Гърция, където ще е още по-спокойно, защото и там няма да ги има въпросните, както и тези от западните балкани. Айде да идва отпуската, да живее ЕК, да живее антимутровския коронавирус.

38

Анонимен

преди 4 години

Супер!!! Ангелкова *** от яд че няма да има рушвети от некоя БГ мутра!Всички на море извън България!!!

37

Анонимен

преди 4 години

Браво на Комисията! Рядко ги хваля, но този път го заслужават! Трябва да си дойда в България за уреждане на имотен въпрос, което отнема ден-два. Как да стане, щом за целта трябва да пролежа 14 дни в карантина? Надявам се нашите управляващи да си спомнят, че има огромен брой българи в чужбина, които внасят средства в страната и имат право на глас по избори!

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35 Цитирал си ме но не си сложил кавички и така си заблудил колегите от форума:Като искате ходете с маски, защо трябва да налагате това на интелигенцията.Това е мой коментар, не си го приписвай и не търси дивидент. И не обиждай.

35

Анонимен

преди 4 години

Плюс това, Балканите бяха доста пощадени от вируса с много малко разболели се (да кажем), защо един българин отиващ примерно в Англия да трябва да стои в карантина, то няма никаква логика в това. Да не говорим, че липсва изцяло възможността да си направиш един или повече тестове и да докажеш, че не си заразен. Ако проблемът е със заразата, тестовете могат да заменят карантината. Само че проблемът не е със заразата, проблемът е как да накажеш хората, че пътуват, вместо да си стоят вкъщи.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен, който мрази интелигенцията и иска да и затвори устата с маска. Каквото кажете вие сте на власт, за сега.Тя стомничката е чуплива, макар красива.

33

@32

преди 4 години

В коментара ми пише "примерно". Как точно ще се нормализират данните - дали по разболели се на милион, дали по смъртност на милион, дали ще влизат и броя направени тестове, това вече е експертно решение. Би трябвало да е комбинация от тях. Но при всички случаи, Англия е държава която все още е в пика, Испания е държава, в която от 2 месеца хората не излизат, в много строга карантина са и са в момента с много малко разболели се. Как може за България и двете да заслужават еднаква карантина?

32

Анонимен

преди 4 години

евала, започват да разбират, че на мнение на шубета не трябва да се разчитамахайте всички мерки, а страхливците ако искат да гният цяло лято в тях

31

Анонимен

преди 4 години

Брюксел учудващо, с адекватен коментар!

30

Гогич

преди 4 години

Естествено, че трябва да отпаднат, особено когато идваш от държава където са преборили почти вируса (Австрия например) в държава, където е по-зле положението (БГ). Значи идваш от държава , която се изчисти почти от вируса в държава, където нещата са по-зле и оп- карантина!?! Значи хората в София които разнасят вируса и има по 50-60 нови на ден са по-малко опасни от длуги, идващи от държава с 10-20 нови на ден?!? Я пак, че нещо....

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32 "айдеее" ти си стопроцентов *** едно към едно

28

Анонимен

преди 4 години

До До аноним 18 За твое сведение аз съм почти на 60г. и точно за това от далеч усещам отнемането на права като една предишна практика от соца. Ето например и тука *** пращат човек на ***. Още щом някой отвори въпрос за маските и веднага му натракват минусите. Като искате ходете с маски, защо трябва да налагате това на интелигенцията. Ми отваряйте концлагерите, но внимавайте и вие.

27

Анонимен

преди 4 години

На муресата Ангелкова и се такова мамата директно от Брюксел......ХА-ХА-ХАСелските номера с карантинката нИ минЪхЪ.

26

северозапад

преди 4 години

Досега в затвор сега може да ходиш навсякъде и какво правим да дойдат заразените от Европа и да стане бум.Да си остане както сега никакво ходене на туристи от една държава на друга.

25

Анонимен

преди 4 години

До МомоE то като ги знаем колко тестват как ще разберат идващите здрави ли са или не. За това по-лесно им е - дай карантина на всички.

24

Анонимен

преди 4 години

O, ЕС се събуди. Малко. И доста колебливо. Разбира се, че универсалната карантина е пълна глупост в този момент. Сега е моментът да се изработят епидемични правила. Примерно - идваш от държава с 50 нови случаи на ден към държава с 50 случаи на ден - няма нужда от карантина. Идваш от държава с 4000 нови случаи на ден към такава с 50 - карантина. Ама не като в БГ - пълна, а като в Испания - можеш да излизаш с маска, за да си пазаруваш. В БГ това което се прави е просто рекет към българите.

23

До No 22

преди 4 години

Ами добре бе след като имаш известни опасения за придружаващи заболявания си носи маската и си стой вкъщи. Кой те спира,но останалите хора нека могат да живеят свободно и спокойно. Да ходят да почиват където искат.Защо да са с капаци.Или защо само аз да съм,а другите не. Ей няма угодия.

22

Анонимен

преди 4 години

До Опалаааа, Ми то всичко се връща. Първо петък 13-ти мартенските *** за народа, но дойде пак 13-ти само че май. О май май май, юни юли август, май май май, а през септември край, през септември край...

21

Анонимен

преди 4 години

ЕС няма никъкъв интерес вируса да изчезне, както правят в Азия, защото далаверата с преразпределяне на огромни средства ще секне.