79

Krom

преди 4 години

До Каква история ,бе - коментара ти е ясен пример за продажник. От теб разбирам, че сме "гепили" писмеността и религията си от Гърция! Ти си изключителен трибуквеник. Да добавя това, което със сигурност не знаеш - когато гръцката епархия получава независимост, и Гърция и България още са в Османската империя. Гърците са се опитали веднага да обезличат и затрият нашата религия. Междусъюзническата война, прочети си я сам. Ти си продажник за чаша узаки, и два каламара. Заминавай!

78

Анонимен

преди 4 години

До варненецНе че нещо ама бургас 100г неможе да го стигнете.Морската градина и крайбрежната алея е колкото Варна.

77

Бохем

преди 4 години

Гърция:+ страхотна морска природа - вода, риби, плажове (не всички, но доста от тях).+ Възможност да си намериш места без тълпи+ Прилични заведения и хотели- Грозни жени- Скучен нощен живот- Сравнително еднообразна кухняБГ:+ Евтино+ Нощен живот+ Готини мацки+ Все още има и хубави плажове- Много малко качествени ресторанти и хотели- Много е вероятно да те вземат много пари за тотален шитВ последно време селянията е една и съща и тук и там, понеже хората се пренесоха също.

76

Варна

преди 4 години

Толкова е зле във Варна, че чак американци са взели под наем един хостел да го работят във св. Константин... Ахахахахаха *** смешни

75

Илонка Мускатова

преди 4 години

Аз лично предпочитам почивка на Марс!Хем няма народ много, хем и коронавирус няма!

74

Шатра-барака

преди 4 години

Арапя - диво ceлско "къмпингуване". Това не го ли забраниха законово? Или е баш като за бай ви гання

73

варненец

преди 4 години

Истината е следната :Варна алея 1-Сто ресторанта барове и дискотеки!ресторанти които са марка. Бургадидас десет сковани дървени бараки цаца бира. Приятен ден!

72

Анонимен

преди 4 години

Който иска да ходи в Гърция, а който иска да ходи и на майната си...Аз си отивам на Арапя.

71

Не на бетономорието

преди 4 години

Ако този бизнес модел бе приложен в Гърция или Турция - щяха публично да го изk0лят по улиците!

70

Не на бетономорието

преди 4 години

Българското крайбрежие е "демократично" съсипвано вече над 30 години.Тук реално нямаме черноморски курорти, а сбити бетонни мегаполиси. Една шепа плажна ивица - безброй хотели.Условията им по-ниски и от страна в третия свят.На където и да погледнеш виждаш и чуваш само едно - Презастрояване, мръсотия, шум, строежи, музика, димящи барбекюта, повръщащи чужденци, изоставени паркове, разбита инфраструктура, липса на правила, такси за всяко нещо.Що за бизнес модел е това?

69

?

преди 4 години

Що бе на БГ черноморието е убаво. Рибката е Гръцка (е замразена от миналия сезон) нещо лавраче, ципурка. Водата е топла (от канализацията) Корона няма, но ротавирус и коремно растройство за децата си е традиция...Пясъка е по-ситен от гърция, само забитите фасове са по-едрички. Ето и чадърите намалиха - почти като в гърция ще станат. Сега и по-малко хора ще има - току виж си намерил паркинг безплатно и на БГ курорт - тоест като в Гърция. елате елате.

68

Анонимен

преди 4 години

Мутроморието отдавна съм го отписал, но има значително увеличение на цените в европейските курорти, вкл. и Гърция. Като сравня колко ми излязоха почивките в Палма де Майорка през 2005, 2009, 2013 и 2017 години и сегашните цени, май увеличението е повече от двойно спрямо 2005 година. За Гърция имам подобни наблюдения, но от различни места.

67

До до 58

преди 4 години

Ходи ти се ама пак ще отваряш прозорците на панелния ***да става течение!!!

66

Мен

преди 4 години

Не мога да разбера какво сравнявате българия с гърция. Гърците са на 13-то място в света по дължина на бреговата ивица и на 3 по плажове. България е на 130то място. Ако сложим и фактора обслужване, традиции в туризма и дължина на сезона сравнението е още по-смехотворно.

65

варненец

преди 4 години

Яко платен хейт и *** не от гъркоманите!

64

Анонимен

преди 4 години

До: 58А мене ме сърби да ходя в Сърбия! Само чакам да паднат забраните и да хукна - на сръбска скара, мезета, вино и ракия!Хем по-евтино, хем по-хубаво!

63

Анонимен

преди 4 години

Бетономорието сякаш е застинало в най-мутренскитв години от началото на 90-те, като единствената промяна е в бетона - сега е десетки и стотици пъти повече.

62

Анонимен

преди 4 години

С кола в Гърция, а със самолет в Испания, Италия и островите на Гърция, в краен случай Турция. Това са основните варианти за нормална почивка на българите.

61

Ментил оод

преди 4 години

Българското черноморие е съсипано от мутрите. Какъв туризъм очакват? Може би алкохолен?. Досега масово идваха заради алкохола и безпаметно пиянство.

60

Анонимен

преди 4 години

Аз и всичките ми познати без един, почиваме в чужбина на море, а не сме от богатите, както си въобразява един тука. Повечето ходят в Гърция с кола, а аз предпочитам самолет и от 1995 година обикалям по света, но и в Гърция съм ходил няколко пъти - Санторини, Родос, Халкидики, Тасос и Атина. От тогава имам само един неуспешен опит за почивка в България преди 3 години и в следващите 15-20 години няма да опитвам пак.