24

Анонимен

преди 4 години

Данчето Дондукова - Игнатиева

23

Анонимен

преди 4 години

А, ко ши кажете бе "ЖЕЛЕЗНИ ШОПИ"!Ще ти кажа, че шопите в момента са сигурно няма и 10% от населението на града. Останалите са като кметицата - пришълци. На последните избори герберите загубиха именно в по-старите софийски райони. Какво да ти кажа повече?

22

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

КВО МИ РЕВЕТЕ И СЕ ОПЛАКВАТЕ БЕ МИШКИ СТРАХЛИВИ! ТОВА ПО ГОЛЕМИ ПЛУЖАЦИ ОТ СОФИЯНЦИ НЯМА! Крадът ви, лъжат ви, подсмихват ви се ехидно и си ва правят на *** а вие си траете, пъхтите и резултат 0 (ZERO).СТАНЕТЕ БЕ ХОРА! ИЗПРАВЕТЕ СЕ ГОРДО И РИТНЕТЕ С КРАК ПО ВРАТАТА НА КРАДЦИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ТЕ ЩЕ ПАДНАТ И КАТО ПИЛЦИ ЩЕ СЕ РАЗХВЪРЧАТ! Да, ама за това се искат ТОПКИ! А, ко ши кажете бе "ЖЕЛЕЗНИ ШОПИ"!

21

До 2

преди 4 години

всички "майстори" които правиха Графа бяха циНraнотурци

20

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, аз съм новият ви генерал Бонапарт! Ходете по Графа с бронирани маски, каски и шлемове, като кирасири от гвардията на Франция!

19

Анонимен

преди 4 години

14,Викаш, нека краденето си продължи, вие гледайте как да оцелеете, а?Щото уж държавата е тръгнала да рухва, но ремонтите не спират. Що така? Вместо да ги спрат и да насочат парите към нещо, според теб, по-смислено?

18

Анонимен

преди 4 години

Дали се пазят стари снимки на Графа, за да се възстанови по тях, и тая сага накрая да приключи?

17

Fallschirmspringer

преди 4 години

Може да се каже,че Графа е еманация на положението в държавата и в частност в столична община.Нагледен пример как се извършват се печелят /дават/ търговете,как се извършват ремонтите/съсипват/ даден обект или улица,какъв е контрола/безконтрола/,как се приема обекта.В ж.к."Яворов"/бивш Ленин"/състоянието на плочките е по-добро,въпреки,че поставяни преди 60 години,отколкото тези на Графа,въпреки безкрайният разрушителен ремонт завършен преди година.Ясно е,че трябваше да бъдат,откраднати пари=

16

Анонимен

преди 4 години

Българска работа. Синоним за зле свършена работа.Не си много прав, защото съм виждал много качествена работа, свършена от българи.Само дето не беше по обществена поръчка и с контрол от общината ;)

15

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че ни пазят от епидемията и са загрижени за здравето ни. Глобавят хора, разхождащи се по улиците с цел да ни опазят!!!!

14

Анонимен

преди 4 години

Мнозина до скоро не разбираха с какво Графа е "емблематичен", но отскоро вече всички са наясно. Математическият израз на ситуацията е ремонт на трета степен, с висок интерес от прокуратурата.

13

Анонимен

преди 4 години

Няма никой да се оправдава, преди години като *** сринаха държавата и обявиха дефолт по външния дълг, безработица като стане 40% , хората просто искаха да оцелеят. На никой в главата не му е идвало да пита за плочки и фейсбук. Като почнат да си продават смартфоните за да си купят нещо за ядене, ще почнат да схващат какво става

12

Анонимен

преди 4 години

Явно това е новата партийна линия - "в криза сме, затова действаме калпаво".След това оправданието ще е: "как очаквате равни плочки след такава криза?" и т.н.Поне Серго и Ореха могат да си починат, досега все с тях се оправдаваха.

11

Анонимен

преди 4 години

Не е зле, както по плажове и басейни, така и по Графа да се организират пунктове на спасители, които да оказват спешна първа помощ на зашеметени столичани и гости на столицата. Само така, г-жа Фандъкова ще се запомни в историята с добро.

10

Анонимен

преди 4 години

Е откога е тази криза бе, то ако по изпълнението на проектите се усеща дали сме в криза, значи ние сме в перманентна такава?

9

Анонимен

преди 4 години

Завишени очаквания е когато в момент на криза очакваш плочките да са ти равни. Изобщо няма да има никакви плочки съвсем скоро като рухне държавата а нещата отиват на там.

8

Анонимен

преди 4 години

Тежки години ни очакват, наистина, ако гражданите започнат да се питат как се изразходват парите им. Тежки години, ако си гербер...

7

Урбанист

преди 4 години

Силно сме впечатлени от великолепния сив цвят на иначе качествено изработени и поставени плочки. В създаденият индустриален дизайн, плочките като цяло напомнят на облицовка на доменна пещ. По Графа няма как човек да остане равнодушен към простотата на решенията, макар и с висока цена.

6

Анонимен

преди 4 години

Фейсбук поколението ще има доста да страда с завишените си очакванияДа са живи и здрави, че това да беше нашето поколение, просто щеше да вдигне рамене и да каже "тука е така" и да отмине. Тези разбити плочки са стрували десетки милиони дотук, ремонтирани са сигурно пет пъти и пак са разбити. За какви завишени очаквания говорим?

5

Анонимен

преди 4 години

Горките, явно за първи път виждат падащи мазилки и разбити плочки. Фейсбук поколението ще има доста да страда с завишените си очаквания, чакат ни тежки години