32

Тъпомер

преди 4 години

Ако беше българин досега и дарения щеше да му събират,аз съм българин да не ме обявите за авганистанец и пр.,ако за това се издават присъди,да ви го на БОЛГЕРИЯ,болен до доказване на противното,подаръкът е според човека,е за вас каскет.

31

Анонимен

преди 4 години

Осъдили 70 годишен на безвъзмезден труд? Има и други пробационни мерки. Те на младежите не им налагат безвъзмезден труд, ама на дядото....

30

Анонимен

преди 4 години

Т. нар полиция престъпления не може да разреши и предодврати, но да глобява пенсионери равна няма... Но това е само началото. Овчиците тепърва ще разбират какво е тоталитарна държава.

29

Тъпомер

преди 4 години

28,Абе ти умник ли си ,глобата е 5000лв,а 100ч. и тн.и защо спорузомение и защо осъден.Теб като те глобяват съдят ли те бре.

28

Чужденеца

преди 4 години

После как да се върнеш в България, още с идването и си сасипан. Ето за това не искаме да се връщаме в родината,нещата са се променили ама към много, много зле.

27

кръпел

преди 4 години

тоя човечец има по голяма присъда от доказани убийци , изнасилвачи , наркотрафиканти ....

26

Анонимен

преди 4 години

До *** от 23Тъпчо, са осъден ли е или глобен? Защото е осъден!

25

Тъпомер

преди 4 години

23,глоба е едно осъден друго.Егати матриала

24

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че силоваците и магистратите се надпреварват кой по-голямо издевателство ще направи над хората. Преди 2 седмици полицаи от СДВР спряха около 75 хил.коли, връщащи се след Великден, държаха се с тях като турски аги над рая и все още се ровят в декларациите да предадат хора на прокуратурата и сетне съд. Ей така, да покажат, че и те имат власт и че мин.Маринов, Терзийски и Ив.Иванов са бетер ББ...

23

Елемаг

преди 4 години

8 ми да направим като Гърция...Да не сме я подписвали...В Гърция има каторга,ако не знаеш.А са в Шенген.Просто не са подписвали всичко в стил Надежда Михайлова...И сега си бацат яки присъди...

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Всъщност съдията само прилага закона! Не го измисля или перифразира! Пет хиляди е минималната глоба, толкова му е и дал, влязъл му е в ситуацията

21

Анонимен

преди 4 години

И като е на 70 какво? Браво на съда.

20

бай х

преди 4 години

добре де , ако човек живее сам и е под карантина кой ще му купи храна от магазина ? кой ще ходи да му плати сметките ?

19

Анонимен

преди 4 години

Прекомерно тежко наказание за 70-годишния мъж. Съдията не се е съобразил с глада за цигари, показал се е като Гюро Михайлов и сигурно очаква потупване по рамото или 1000 лв награда. Много са неприятни за хората такива изцепки, но магистрат от дума не разбира: чете НПК, не влиза в ситуацията на потърпевшия и отсъжда бетер турски кадия. Веднаж за над 70 години имах работа със съдия от дълбоката провинция и останах отвратен.

18

Анонимен

преди 4 години

да тормозят толкова стар човек ,това е нечовешко...аз ако съм на тия години ще ги изработя тия 100 часа на кукуво лято ...живота ще ми е минал и ще плюя на тоя фашизъм.....

17

Анонимен

преди 4 години

Карантината е незаконна и неадекватна , подобни наказания са абсурдни и би трябвало бурни протести при едно нормално и здраво общество .

16

Светозар

преди 4 години

" Хасан Х., който по време на задължителната карантина по предписание на РЗИ в Търговище отишъл да си купи цигари от магазин в Омуртаг "=====================================================О това изречение излиза, че на Хасан по предписание на РЗИ отишъл за цигари.

15

Анонимен

преди 4 години

Искам по същия аршин да съдят мутри , незаконно забогатели, корумпирани и всякакви престъпници. Ако приравним провинението на този старец към тези на Борисов , би трябвало да имаме отнемане на имущество и на близките му, 150г затвор , 30млрд. Глоба , и 1000000часа обществено полезен труд .

14

Maybe

преди 4 години

Заглавието така написано, внушава съчуствие към възратен мъж въпреки, че е наруши закона и застрашил живота на десетки. Ако беше в Германия това нарушение, нямаше да има сензационна статия и съчувствие сред коментиращите. Докато не се спазват законите и правилата сме обречена нация от анархия и множество стряскащи статии за заразени хора, катастрофи, убийства и т.н.

13

Зозо

преди 4 години

Аxде тръгвайте на море в Гърция :))))))))))))))))))))))))))))))