41

Анонимен

преди 4 години

До ТеоМерси за пожеланието. И на теб успех с каквото си се захванал (стига да не е във вреда на България).

40

Анонимен

преди 4 години

сащ е нация от ***,така че не го е обидил а просто го е нарекъл редови американец.теслата също е една идиотска кола,холивуд пуска *** филми и президента на страната им е пълен *** и както се казва всичко е точно

39

Тео

преди 4 години

До АнонименПоследните две точки отпадат в момента, в който работника има достъп до цялата тази информация. Кодирането е забавяне но не и избягване на проблема. Ясно е, че работите в сферата на ИТ сигурност, но това няма нищо общо с вътрешните ви убеждения - русофил, русофоб, евреин, мюсюлманин и прочее ... ненавистта към другия е отличителна черта на фашизма. Но сте "собственик" - давайте! Успех ...

38

Анонимен

преди 4 години

До ТеоНие също сме част от това общество, колкото и странно да ви звучи, но предполагам, че изказването казва нещо за себеоценката?Ако не разбереш, че "вътрешните убеждения" си имат съвсем конкретни прояви в реалността, значи няма да можеш да управляваш живота си ефективно (освен ако не си с шизофренични уклони).Да, като например тристепенни кодирания на чувствителна информация, забрана за изнасянето на такава в лични компютри, задължение за минаването на определени курсове за защита и пр.

37

Тео

преди 4 години

До Анонимена) ако бяхте мениджър, нямаше да хортувате до тия доби по онлайн сайтове! Може да сте мениджър на водопад или някоя бариера най-много.б) Ако не разберете, че вътрешните убеждения на човек нямат нищо общо с ... да го сложим под общата шапка "дисциплина", няма как да бъдете добър мениджър!в) Протоколи за сигурност - а-ха ... предполагам новоизлюпено ай ти дава фриволност на мечтите си. Няма лошо. Но да имаш ненавист към определени хора винаги е в твой минус! Не се стига далеч!

36

Анонимен

преди 4 години

До ТеоАз вече съм станал "мениджър". Даже и "собственик" съм станал :))) Приказките ти за диверсификация ..... нямат нищо общо с податливостта на една фирма от индустриален шпионаж. Явно не знаеш за какво става дума. Общо имат протоколите за сигурност и .... надежността на служителите. Но това е по-дълбоко. На оперативно ниво, хора, които не разбират принципни положения като "правила", "законност", "ефективност", "структура" и пр са абсолютна щета за всяка компания.

35

Анонимен

преди 4 години

Убав човек, знае перфектно руски, всичко каквото му трябва

34

Тео

преди 4 години

Пак казвам ... с такова мислене, мениджър не се става. Ако не ви е ясно - промишлен шпионаж може да се случи точно от там, където най-малко очаквате. За това и големите фирми имат диверсификация така, че дадена единица умишлено да се занимава с тесен кръг задачи. По този начин няма как да има поглед над всичко.Нищо де...живейте си живота.Очевидно комунисти са ви под леглото и ви плашат през нощта,но не забравяйте,че в момента ни управлява такъв,отказал се да се деполитизира и с червена книжка!

33

:)

преди 4 години

До TeoКъдърни русофили няма. Рано или късно разбиранията им стават проблем за фирмата, а ако сте имали нещастието да попаднете на някой дето снася фирмена информация, ставате още по-уязвими за конкурентите си. Между другото, бих го правил дори и от принципни съображения, за да не давам върможност на чумата да просперира на гърба на неща които се опитва да убие, и тъй като незаменими хора няма, ще се придържам към тази философия и в бъдеще. Има достатъчно необременени кадърни хора за наемане.

32

Анонимен

преди 4 години

Илон Мъск е дясната ръка на Путин

31

Teo

преди 4 години

До АнонименДо Тео ...С такова мислене, освен едно магаре и две пилета да наемете, а може и едно прасе не виждам какво друго ще наемете. Ако сте мениджър с елементарни познания ще ви е ясно, че за да върви фирма се наемат кадърни хора за възможно най-малко пари, като излишъка се инвестира в тях, за да може да се вдигне продуктивността. А там визия няма - може и фашист да е, може и комунист да е, може и американофил да е - все тая - има ли пипе - става, няма ли - довиждане!

30

ined

преди 4 години

Да ви светна само - написал е думата на български , от Стоичков е научил много български псувни.

29

Анонимен

преди 4 години

И на английски , тази дума е същата. Произношението е малко различно.

28

Анонимен

преди 4 години

И на английски , тази дума е същата. Произношението е малко различно.

27

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовЕлектрическите коли имат някои предимства,но замърсяват доста околната среда,защото някои неща трябва да се сменят след определен период от време.По-добре да наблегнат на колите с водород,а не на електрическите.

26

бай ганю

преди 4 години

много съкратена и пестелива форма за обида е използвалако беше пробвал на сръбски щеше да бъде много цветно но явно възпитанието му позволява по кратичко да обижда

25

Анонимен

преди 4 години

Напсувал го е на български.

24

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно,това си е и българска дума,не е само руска!

23

Оправете цензурата

преди 4 години

Хайде пак същото - в текста може ***, в коментарите не може да се цитира същата дума. Аферим, евалла, машалла.

22

Илон Щирлиц

преди 4 години

Ще ви разочаровам, но не е на български. Не са споменали втория туит, в който Илончо се извинява за пропуска - искал да нарече Робърт Райх "скучный ***". И това на 9 май. Почерпил се е агент Мъск за Деня на победата и се е издал пиянски на родния си език, хъ-хъ. Щото само добро прави на руснаците - ако не е той да ги ръчка и дразни, мазни дрънкала като бившия журналист Рогозин и шефа му кагебиста Путин досега да са закопали дълбоко остатъците от руския космически отрасъл.