98

малко уточнение

преди 4 години

До фактСССР и Германия се споразумяват да нападнат Полша едновременно на 1 септември и Германия спазва договореното. СССР обаче им извърта първия от поредица мръсни номера и заявява че към момента не били готови. Можели са да го кажат 3 седмици по-рано на рибентроп, но не са.Така Германия получава война със Англия и Франция, защото атакува Полша на изток. Странно е че и до днес бетонните глави ни обясняват как империалистите искали да насочат Германия на изток.

97

опетков

преди 4 години

А какво да кажат Източно-европейските народи,изоставени от Запада, окупирани и малтретирани от "освободителя"-натрапник цели 45 години? Милиони избити, народни богатства ограбени и изнесени в СССР. Поставени на власт марионетки-слуги, предатели и врагове на собствения си народ. И след 45години истинско робство и унижения, никакво извинение и нови нагли претенции за зони на влияние, убийства и подкупи на нови слуги от наследницата на СССР-Русия, мераклийка за нов световен господар.

96

опетков

преди 4 години

Фашизмът е малкото братче на комунизма. Идеологията и практиката на националсоциализма копира малко детински същите при комунизма. Престъпленията на комунизма са многократно по-големи и антихуманни от тези на нацизма. Претенциите на комунизма за световно господство под ръководството на СССР са безкрайни. За какво обединение на основа на антифашизма в Европа може да се говори. Като виновници за ВСВ СССР и Германия трябваше да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството.

95

Анонимен

преди 4 години

Европа без ва тници.

94

Анонимен

преди 4 години

До БългарчеНенавиждаш еврейската пропаганда и едновременно обожаваш фюрера, който е евреин.Изпитваш остра нужда за спешен преглед от лекар с тясна специализация.

93

Русия в ЕС ?

преди 4 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.

92

Анонимен

преди 4 години

"В началото на 90-те години Русия се чувстваше неразделна част от Европа."-----------------------------------------------Физически е невъзможно огромна и велика държава с площ над 17 млн. кв. км. да е част от пренебрежимо по площ полуостровче на Евразия, каквото всъщност е Европа. Тук въобще не става дума за глобалната концептуална мощ на Руската Федерация, под вещото управление на Государя и слугинската роля на колективния ЕС в световните решения и процеси.

91

Анонимен

преди 4 години

До БългарчеИ аз така приятелю!

90

Когато САЩ

преди 4 години

са освобождавали Франция през ВСВ, Червената армия е вече била навлязла в Берлин, това са фактите! С думи всеки си гради слава, особено краварите! Гледайте документални филми по Дискавъри, там показват истината. Ако не е била Червената армия, днес и САЩ щеше да е Дойчланд сити!

89

Анонимен

преди 4 години

Европа никога да не забравя Пакта за ненападение между СССР и Германия и подялбата на Полша!

88

Анонимен

преди 4 години

Никога вече миризливи/въшливи/пияни колхозници......

87

Анонимен

преди 4 години

Ва тниците избиха десетки милиони от собствените си хора..........

86

Българче

преди 4 години

Аз обичам Адолф Хитлер

85

до 133

преди 4 години

кви 20 хиляди бе, Германия изби 30-40 милиона в лагерите. Ахмак

84

Анонимен

преди 4 години

а кой спонсорира фашизма?за едни кривоноси преатели питам

83

факт

преди 4 години

Втората световна война започва, когато Германия и СССР нападат Полша през 1939г. Германия напада Полша на 1 септември, а СССР напада Полша на 17 септември.

82

sd

преди 4 години

Ако една държава иска да върви напред трябва да скъса всички връзки с русия. Както направи Полша - не им искат нефта и газа, ще се снабдяvат от другаде. Изхвърлиха паметниците на агресора, избил 20 000 полски офицери. Руснаците искат да се гордеят с нещо, но няма с какво.

81

тъп хамериканец

преди 4 години

Абе що не престанете да пишете булшит по нета.Какви пет лева...пардон цента! Вчера си говорихме за 9май с един комшия от украина тук в Флорида спазвайки 6те фута дистанция.Той каза че от 15 години в Украина не се празнува 9май по руско съветски образец. 9май за тях е ден на скръбта! Те искрено си мразят руснаците за всичко което са им причинили и най вече за факта че русланд си присвоява победата над фашизма без да зачита участието на другите народи и държави.Не са само те.

80

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Не бойте се !Коронавирусът или по-скоро слугинажът на политическия елит към световния елит обединява отново Европа и Русия.И Меркел, и Макрон, и Путин затвориха народите си като *** по заповед на световния елит.Не ги слушайте какво ви говорят, гледайте ги какво вършат !Западът ползва Русия като плашило, а Путин използва Запада, за да мобилизира руския народ за повече работа в полза на ... родината ? Не !В полза на олигарсите !В едно гърне *** всичките.

79

ТУЛУП4О

преди 4 години

ТУЛУПА ВИКА ДРЪЖТЕ ТУЛУПА. :(