21

Тъпомер

преди 4 години

22,нема буря в ушите има неудомение от простотия,та ти си с бетон в главата дори и да получиш отговори.

20

Анонимен

преди 4 години

Не ги взимайте много насериозно. Просто в Германия има една определена крайно лява прослойка от населението, която много обича да се преструва, че протестира, и много мрази полицията по принцип. Когато има нещо наистина сериозно, се събират много малко хора и не се прави абсолютно нищо. Обаче един път в една хлебарница двама полицаи се бяха наредили да си купят закуски и един им се разкрещя Scheißbullen, Scheißbullen", т.е лай.нени куки. Тоя вид германци са си такива.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Това е твърде сложен въпрос за всеки ***....

18

Тъпомер

преди 4 години

18,не питай а повече мисли.

17

Анонимен

преди 4 години

Добре, срещу какво изобщо протестират? Разбирам да протестираш, защото мерките са те оставили без работа, но защо това не стана преди 2 месеца, а сега, когато фирмите започват да отварят? Да протестираш срещу социалната дистанция от 1,5 метра по принцип е глупост. Повечето и без това вече не я спазват и за неспазването й няма никакви реални санкции, освен ако именно 1000 човека са се събрали на напълно безсмислен митинг, на който някой е почнал на ръси обиди към полицията и да буйства.

16

Тъпомер

преди 4 години

Той Стокхолмския синдром не е за подценяване,ДРУГАРЮ.

15

До Тъпомер

преди 4 години

До ТъпомерБалона Кови съществува само в мечтите ти другарю,отиди в едно спешно отделение за Ковид и ще видиш дали е Балон,дано си го набиеш в тъпата тиква!

14

Анонимен

преди 4 години

Разхлабиха мерките и сега се чудят как да я карат,бил съм много пъти в Германия,страхотна и организирана държава е,но сега,когато има повече свобода ,предимно имигрантите ще сеят зараза(справка,прословутите дюнери от араби и турци,чистотата е нула),илирайните квартали,където гетата не спазват никакви мерки!

13

Тъпомер

преди 4 години

Хората започнаха да разбират и осънават балона кови,това ги очаква правителствата в много страни това е само загрявка,за съжаление в нашата крепостна държава всички пак ще се наведът на слънцето като им пусне по една магистралка.

12

Цун Кай Ху Й

преди 4 години

Германците за пореден път доказаха, че са много по-интелигентни от българските овце, които са свикнали да ги водят овчари от калибъра на Тато и Боко. И други народи вече прозряха измамата наречена "Коронавирус, но не и българите"!

11

Анонимен

преди 4 години

започва се ....

10

Анонимен

преди 4 години

А сред протестиращите нямаше ли един мъж със странни мустачки като на Чарли Чаплин.

9

Клоунски Свят

преди 4 години

RKI (Robert Koch Institute) вече вдигна аларма. Огнища на заразата са намерени в 11 училища/детски заведения (това е към Петък) и 2 региона на които нито мога да им запомня нито да им произнеса имената са отново под ПЪЛНА карантина. Тук вярващите че вирус няма УДОБНО ПРОПУСКАТ ФАКТА че ТАКИВА ПРОТЕСТИ СЕ НАБЪКАХА ПО ЦЯЛ СВЯТ СЪС ГИГАНТСКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРИНТИРАНИ БАНЕРИ И ПЛАКАТИ... СЛОЧАЕНОС ?Има един който много обича всякакви "цветни" революций, доста е известен този Жоро.

8

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност болните ще се приберат в България! Даже не бих се учудил ако се изпрати самолет от правителството, финансиран с моите данъци, за да бъда аз целенасочено и умишлено заразен. После ще ме затворят целенасочено и умишлено, за да не мога да работя и накрая ще ми предложат кредит, за да оцелея! Пак да си ги преизберете, овце дол ни!

7

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.То трябва да се чете и после да се коментира...Пише, че са арестувани заради НЕСПАЗВАНЕ НА ДИСТАНЦИЯ...Били са близо един до друг. Затова са задържани.

6

House M.D.

преди 4 години

"Огнище на COVID-19 в Германия е открито и в месокомбинат..."На език какъв в това изречение словоредът е?Новината е фалшива! В Германия никой не е арестуван за изразяване на различно мнение!

5

Анонимен

преди 4 години

До До 3Не сте!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Нужни са им индийски полицай.

3

До 3

преди 4 години

Защо, вие гербавите *** как сте?

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 1Добре ли сте?