63

Анонимен

преди 4 години

До до Гледайки го..Като задаваш въпрос ако се интересуваш от отговора не си отговаряш сам, щото инче ти лъсва цялата идея. Ай със здраве и "Да живей СССР", нали така? :))))

62

дядомраз

преди 4 години

Денят 9 май е много силен за тези хора. Ние можем само да се радваме,че останахме встрани от бойните действия и да сведем глави пред жертвите които те дадоха в борбата с фашизма.

61

Анонимен

преди 4 години

...Само малко да понамали мустака от ляво и от дясно...

60

Гледайки го ..

преди 4 години

тоя и четейки какви ги върши осъзнах, че в Беларус и Русия СССР никога не е преставал да съществува. Управляват ги стари кадри на тайните служби (както и преди), еднолично (както и преди), без оглед за човешкия живот (както и преди), със страх (както и преди), изхранват се от оръжие и природни богатства (както и преди), хората мизерстват (както и преди), нямат свободна икономика (както и преди), преследват политическите си противници както и преди, липсва гражданско общество (както и преди).

59

пияница мистик

преди 4 години

Супер! Това комунистите никога не са се славили с ум и разум. Догодина ветерани няма да има

58

Анонимен

преди 4 години

Е сега като се дигнат мерките и си такова маиката ше ревете Българина е *** което ако не го стягаш тои сам се убива

57

Анонимен

преди 4 години

Мога само да кажа браво на Беларус.

56

Факти...

преди 4 години

За 30 дни от тая болест са умряли 200 000 човека.Ако се запази скороста този месец ще умрат 600 000 човека.Следващият месец - 2 000 000.Август - 6 000 000.Ако скороста се запази същата към края на годината ще са измряли 50 милиона човека.Дано има някаква промяна защото когато почнат да се разболява и измира болничен персонал това ще ускори много нещата.

55

Анонимен

преди 4 години

Ебаxти пичoветe!

54

ХА ХA XA

преди 4 години

Лукашенко е по-смел от Путин!Къде се скри джуджeто?

53

Анонимен

преди 4 години

Чoгунени ушaнки

52

Луд за връзване

преди 4 години

Ама тоя дедо е изперкал.

51

акуд

преди 4 години

ссспр най велеки, мноо важно колко умреелее

50

Анонимен

преди 4 години

Социалните експерименти в СССР не спират.:)

49

Тъпомер

преди 4 години

Единстената страна която показа достойнство,и какво е ковито на психясалото стадо,дори президента им участваше в хокейни мачове,къде сте бре зомбита тоя ви го наби без вазелин.

48

yyy

преди 4 години

Много ме кефи лафа "обяснителен режим". Нещо като онче бонче и кральо портальо. Въобще инфантилщината и простотията на върха отдавна взеха ооустишителни размери.

47

Военщина

преди 4 години

Само това лъха от изток драги ми смехурко!

46

Sata NATO

преди 4 години

Е, така е, истината понякога не е приятна на вкус. Само един въпрос към Борисов - ти би ли искал внучето ти да се свира дОма и да не смее да излезне два месеца, за да си спасиш ТИ лично дебелия гьс? Ще искаш ли някаво джудже-*** хирург с генералски пагони да го плаши ката ден със смърт и ад на земята? На фона на мустакат *** - професор, който прави маймунджалъци зад гърба на първия? Къде отиде, може би, другарю "демократ"? Шегувайки се Ви питам...

45

По Х.К. Андерсен

преди 4 години

Да си спомним приказката на Ханс Кристиан Андерсен "Новите дрехи на царя"... Накрая всички викали "Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!". Но някой трябвало да го каже пръв... В живота невинаги това е дете, както в приказката... А Лукашенко... не се уплаши, за разлика от Путин...

44

Sata NATO

преди 4 години

До Sata NATOнапример?Спомени една от тези "ТАКИВА" практики.------ Например, показно убийство на журналист, маскирано като ПТП. Дейността на когото е квалифицирана от Главния прокурор като мародерство.