55

Анонимен

преди 4 години

Не е споменал вируса защото още работят върху нова ракета срещу него.

54

Анонимен

преди 4 години

Няма непобедими армии нито народи.Всички преживяват триумф и впоследствие залязват в упадък-такъв е руския случай и днес.

53

Историк

преди 4 години

Русия е победена.Тя си прибра окупационните войски от страните от източния блок унизена и безпомощна, защото не можеше да предложи на поробените народи нищо друго освен заграбените от предишни войни природни богатства.Апропо, тя и сега е на ръба на разпада, ако не заплашва с унищожение всяка държава или народност, която се опита да се откъсне от наложеното й робство.за справка: Чечения, Украйна, Грузия, ...

52

Сталин и фюрерът

преди 4 години

за загубите в жива сила:Сталин-ти хвърляш 10 млн.войници и аз хвърлям 10млн.Ти убиваш моите,но аз хвърлям още 10 млн.И ти имаш загуби и хвърляшоще 10 млн,но аз хвърлям още 10 и още 10.Твоите свършват,а аз хвърлям още10.Путин да не забравя Далечния изток,че оттам могат да му хвърлят по 100и още 100 и още 100.А освен това Китай има огромен финансов ресурс-надтрилион $ валутни резерви,както и модерна материална база и военно-промишлен комплекс.Не желая на Русия конфликт с Китай,ще загуби.

51

Ще реват

преди 4 години

руснаците с носталгия как окупираха половин Европа и тези народи работиха за руските робовладелци. Но вече тази Европа е обединена и е в НАТО.Като НАТО няма друго,тъй могъщо на света...Тъй че мандалото хлопна другарю Путин и никой вече от Европа няма да ви е роб... останаха ви 140 народа под руско иго в Азия.

50

Rrr

преди 4 години

Предатели, когда будете союзниками очередных подонков (като хитлер), помните, Россия непобедима!Победа будет за нами!

49

Анонимен

преди 4 години

Не съм им душманин на руснаците но днес пак има 10 700 нови заразени.

48

Тъпомер

преди 4 години

Дали на Чебурашка да пасе кравите и тя се помислила за хамериканка.

47

Баста

преди 4 години

Путин още веднъж обеща, без да споменава коронавируса, че страната ще отбележи победата над нацистите по-късно по подходящ, според думите му, начин.Нахлуване в Европа отново за още 45 години.Смуглянка ще свири скоро на Айфеловата кула.

46

Свобода за Ингушетия

преди 4 години

Свобода или смърт!

45

Анонимен

преди 4 години

Едва ли ще са единни защото няколко са богати и много са бедни. Победиха само заради КПСС.

44

Свобода за Чечения

преди 4 години

Моля се за свободата на нашите братя и сестри.

43

777

преди 4 години

Какво стана с проектозакона на Корнелия Нинова за отнемане гражданските права на лица със съвецко самосъзнание?

42

Тъпомер

преди 4 години

Чеборшке,ако взема да пиша за вредите нанесени от Великобритания на България,трябва цял ден да пиша,що не се върнеш на палмата без очила да не ти се смеят другите чебурашки.

41

Беше велико

преди 4 години

България на три морета 1941 -1944. После дойдоха руснаците на Дунава и всичко пропадна.

40

СССР 2.0

преди 4 години

Путин явно е запознат със завета на хан Кубрат към синовете му. Също така как българския хан демонстрира силата на единството като счупва една стрела сравнено с цял сноп стрели. Путин използва ли тази метафора по време на речта си?

39

до 101

преди 4 години

Сърбите ли ти платиха да ги пишеш тия небивалици?

38

алооо 101!

преди 4 години

Седни си чети и пак си чети.Ако те мързи може и само от ГУГЪЛ да четеш. И тук в Гуглето има достатъчно материал за хора, които могат да мислят.Айде стига със сръбско-съветска пропаганда. Знаеме я наизуст.Намери писмото на Г. Димитров, където пише точно какво трябва да се прави с македонците и как да се избиват враговете. Всичко е точно. По-голяма *** от лицата в т. нар Коминтерн няма всичките са престъпници.

37

Дълбоката държава

преди 4 години

Историците оценяват военния парад на седми ноември 1941 г. като събитие с ранг на военна операция с първостепенно значение. Провалянето на военния парад в Москва от разпространителя на корона-вируса също е събитие с ранг на военна операция от особена важност. Кой осъществи тази военна операция, ако не Този, който имаше интерес да няма военен парад в Москва на днешния ден? Имаше ли Китай такъв интерес? Едва ли...

36

Тъпомер

преди 4 години

Джо, що не си пасеш кравите.