39

Анонимен

преди 4 години

Това е като всеки грип и трябва да го преболедуваме, а не да стоим завряни в къщите си. Съжалявам за старите хора че ще измрат някои от тях, а и от по- младите, но това е решението...колкото повече се изолираме и спазваме идиииотските мерки с маски и дистанция, толкова повече този вирус ще продължи във времето. Иначе плюйте Мангъров, той ви го каза първи, след това още поне 5 специалисти вирусолози у нас го казаха, но не искате да им повярвате. Ами ще им повярвате след няколко месеца, ОВЦЕЕЕ!

38

Анонимен

преди 4 години

Значи аз съм супер отговорвен- 1. Винаги си нося маска в джоба, супер е да си издухам носа или да я ползвам за лигавник 2.винаги има някъв дезинфектант в джоба било то ракия или уиски, и на всеки 5 мин удрям по еди два гълтока за дезинфекция 3. Стоя си в къщи, поне по 5 часа все пак трябва да се спи 4. Сега с дистанцията, избягвайте контакт с хората, се.с само на задна, с моята приятелка мерихме с рулетка от глава до глава има мерър, метър и нещо, пък и да кихне ще е в другата посока, успех

37

stay home

преди 4 години

До еееерешението на проблема е:за кози, папаи и други подобни плодове и зеленчуциизолация, карантина, маски и социална дистанция

36

Анонимен

преди 4 години

Аз съвсем друго нещо разбирам от казаното от доктора, ама всичко е въпрос на тълкуване или на търсене на сензация.

35

Анонимен

преди 4 години

Танзания ги разбиха, смятайте щом вече и в Африка не се връзват на глупости за вируси и пандемии. Браво на техния президент, на това му се казва лидер, а не поредната пионка.!!!

34

АНТИ

преди 4 години

Тъй между вълните,някакси полека,мутрите в Сезона,ще се напечелят !

33

ееее

преди 4 години

До stay homeда ама ще има три пика при папаята и козите в ТанзанияА нашите м и с и р к и ходят като нинжи с маски!

32

stay home

преди 4 години

До ееетанзания, тазмания, вождове, президенти, икономики - нема знчение!PCR тестовете са същите с които и нас тестват

31

преди 4 години

"Поне три щели да са вълните на заболели от коронавирус""Очакват се минимум три вълни на заболели. Първата вълна, която имахме от епидемията, вълна на хроничните заболявания, които бяха отложени, и третата вълна е на тези заболявания, които са остри и нововъзникващи, но хората ги е страх да отидат в здравните заведения."Смисълът, смисълът...

30

KONDJO

преди 4 години

MINIS4IEV E NOVIJAT POSTANOV4IK I TOJA E ZA .............................

29

еее

преди 4 години

До stay homeЩо се бъзикаш с нашия туземен вожд?Оня е президент на Танзания която е водеща икономика в света

28

Totenkopf

преди 4 години

А зашо не 5 или 6 ? М? въобще за какво ги публикувате тези "новини" и вие не знаете, ама затова ви плащат. Да дезанформирате хората.

27

Айде почна се

преди 4 години

пропагандата.понеже първо действие на спектакъла закуца,поради неопитност на актьорите,сега пишем второ действие.Световната Злодейска Организация - СЗО в действие!Ако имах излишни пари за 20 теста,щях да ви докажа колко е прав танзаниеца!Тествали са тестовете,ако не сте разбрали смисъла на видеото.Е,машинното масло се е издънило - дало е отрицателен за корона.Явно е било минерално а не синтетика.

26

Албена

преди 4 години

Нали всеки трябва да си каже мнението по определена точка. Успокойте се бе хора. Вируса идва от замърсен източник. Карат ни да носим маски и да се предпазваме, нищо лошо в това.

25

stay home

преди 4 години

аве кво стана с козата и с папаятя (корона позитивни)?!?включиха ли ги на респиратор вече или са в карантина?

24

One Man Gang

преди 4 години

За една вълна от ковид знам със сигурност - догодина по изборите

23

f

преди 4 години

До българите в сащ:пускайте вентилаторите най-вече в посока към земята, но и по въздух да има вълни, колкото повече перки, толкова по-добре, простите май-му-няци от сащ нямат мозък да помнят една минута и то каквото и да било, те не могат да мислят и четат, всичко го правят гугълските им слушалки.. Направете си вентилатори с повече перки.

22

Анонимен

преди 4 години

Не вълни, а постоянно ще го има този върус. Както искате така го кръщавайте.

21

Анонимен

преди 4 години

стига сте давали трибуна на анонимници. В нормалния свят лекар да излезе и да говори без да има доказателствен материал ще го арестуват на момента, а медията ще отнесе сериозна глоба. Аз казвам, че ще са четири вълни, нямам доказателства, но така би трябвало да е. Щом и Хантония Първа я даваха като здравен експерт, аман от самозванци.

20

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 4 години

Някои като започнат да ги обливат топли вълни, работата вече не е добре.Или ще ги хваща грип, или влизат в менопаузата.