46

Анонимен

преди 4 години

До До ДодоХохохо. Х.Х. няма почивка.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Германците нямат никакви пораженчески комплекси. Да отбележиш приключването с един мракобеснически режим е достойно и похвално. Германия не е приемник на нацистка Германия, че да се чувстват "пораженци". Избийте си тия идеи от главите, защото само показват, че вие имате комплекси. :)

44

Анонимен

преди 4 години

Поздравявам ви с деня на победата .Края на нищетата за България и 45г истинска държава , за която са се борили Левски и Ботев.Сега е фалирала и трагична , но можем да я променим като изметем подтисниците

43

До Додо

преди 4 години

Абсолютно прав си и този акт на гавра само доказва това!

42

Вихрен

преди 4 години

така де, и мен ме интересува дали жени е хепи!

41

Ежегодно

преди 4 години

аре стига с тоя 9 май бе! напишете нещо за сузанита, гери никол, николета, мис джуки, златките, жени - мис бръмчалка,.......може и за другарката "загрижена" импексова.

40

Анонимен

преди 4 години

По плана на герб за информацията , трябва да водят война с хората в интернет. *** драскат яко под статии с обществен интерес.Интересно как продажници са готови да пренапишат историята за стотинки.

39

Скреж

преди 4 години

тая благодарност е организирана от другарката добре дошли, без да се допитва до немците! все пак тя е от гдр, нали се сещате защо е благодарна на ссср!

38

Анонимен

преди 4 години

До ГерманецЯвно не си никакъв Германец, щом дрънкаш само небивалици. Изказванията ти показват, че си нямаш идея как се гледа на тези въпроси в Германия, нито си запознат с това как фактически стоят въпросите с германската държава.

37

Германец

преди 4 години

в превод:Благодаря, че ни победихте, като преди това ни сринахте страната, а след това я разделихте на две и окупирахте до ден днешен. Благодим, че ни контролирате и до днес, като сега ни заличавате етнически. Благодарим ви, че ни помагате Ханс да се прекръсти на Хасан, а Мюлер на Мюмюн. Вечна признателност.

36

с гюле

преди 4 години

за какво благодарят, че ссср раздели германия и окупира цяла источна европа ли? едва ли немците са съгласни с тая благодарност!

35

Анонимен

преди 4 години

До ДодоОпасявам се, че тия опорки не минават, Х.Х.. Мисля, че това вече го обсъждахме вчера.:)))))

34

Додо

преди 4 години

Не забравяйте, че Германия дефакто и деюре не съществува като суверенна държава от 1945г. насам.

33

Анонимен

преди 4 години

Фюрерът, нашия съюзник и велик ръководител, който не само искаше да обедини Европа още преди 75 години, но и да изтреби огромна част от славяните и да остави около 15 млн от тях за прислуга на арийците. Това днес четвъртият райх го постигна без война.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30"Обединена европа е победа на нацизма. Това е искал Хитлер - една огромна мощна държава, която да доминира над останалия свят."Хаха, няма такава неграмотност. Нито ЕС е "една държава", нито е все тая как се управлява и с какви ценности като основа е създадена тази държава.

31

Анонимен

преди 4 години

До !Аз живея в Германия, тъй че позволи ми да знам как мисли огромното мнозинство от Германците, става ли? :) Германците нямат никакви проблеми да посочат нацистите като престъпници, и са доволни, че са били изметени с общите усилия на воюващите държави. Германия не е разцепена на две, не знам откъде тии хрумна това. Семейства пострадлаи от войната: войната беше преди 75 години. Оттогава са се извървели няколко поколения. Повечето германци нямат никакви спомени, камо ли да се чувстват някакси.

30

Хората са казали

преди 4 години

За мерси, не ме търси.Няма мерси, всичко се плаща.

29

Анонимен

преди 4 години

до 31 Хайде извикай в Германия на оществено място "Хайл Хитлер" и да видиш как бабата германка веднага ще звънне на ченгетата да те приберат, ще звънне и всеки обикновен германец ако те чуе.

28

!

преди 4 години

Нещо бъркаш, милиони германци не виждам да благодарят! Виждам държавата да го прави....още малко и германците ще ги пратиш на манифестации! Сигурно няма немско семейство без жертви във войната, после цял народ е разцепен на две.....трябва да си с много промит мозък за да си мислиш как милиони германци благодарят за това!

27

Анонимен

преди 4 години

Обединена европа е победа на нацизма. Това е искал Хитлер - една огромна мощна държава, която да доминира над останалия свят.