93

До 94

преди 4 години

Гледах за Танзания, обаче не коронавирусът е манипулация, а точността на тестовете никаква я няма. Това беше идеята на президента им.И ако чакаме ние да си живеем безгрижно живота, а Някой да ни отърве от короната, няма да стане. Сами трябва да попречим на тази гадина да се предава от човек на човек. Оказва се, че не е много трудно, елементарно е.

92

до 95

преди 4 години

От сега ти казвам, обратно в средното училище. Една крива може да има повече от един пик.

91

Fallschirmspringer

преди 4 години

До Анонимен 97//Грешка,бил съм старшина-школник в парашутно -десантна рота още тогава,когато сте били само блясък в очите на майка си и когато България имаше армия.При нас това бяха "новко",,"кир","киртак".А при нас *** нямаше,според вашето определение-Това обръщение или определиние е било най-вероятно в КЕЧ или СВ

90

Анонимен

преди 4 години

От цялата истерия стана ясно, че здравните системи в повечето страни нищо не струват и ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ, ако искаме в бъдеще да живеем спокойни за живота си и за живота на обществото. Човешкият живот не ебизнес! Здравето не е търговия!

89

Е и

преди 4 години

Голям праз

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Не съм гледал нища за Танзания.А къде да прочетем че земята е плоска?П.П. Ти знаеш ли къде е Танзания??Едва ли.Бил ли си някога в Африка??Щото аз съм бил и то доста време.

87

Анонимен

преди 4 години

До FallschirmspringerНе си ходил в казарма. *** е нарицателно за новобранец, който е дебел, неповратлив, недъгав в движенията си. Все едно е облечен в цитирания от теб кожух и трябва да си лъсне кубинките или да направи коремно на лоста.

86

#JeSuisTULUP

преди 4 години

1. Не са 46 болни, а 46 заразени. Повечето от тях не са болни от коронавирус, а просто си го носят.2. Стига с тия манипулации!

85

Човечето

преди 4 години

Ужасената ,Златена и още 2-3 може да се обадят на 0800 88 001 ще се предоставя психологическа подкрепа на които имат нужда заради изолацията и коронавируса,но все пак да бъдат по здържани в излеанията си че да не ги потърсят да ги прибират в лудница.

84

Мама Росо

преди 4 години

Аз едно НЕРАЗБИРАМ : как в област Монтана само един случай?Преди няколко седмици ломският пастор болен от Covid19 обиколил цял Лом,цяла Монтана - пазарувал,плащал си здравни.Има си пастора семейство , последователи?Значи или вирусът в Монтана е по слаб от Видин ( иронично казано ) или просто случаичетата се разхождат неоткрити.

83

До злати

преди 4 години

Явно добри пари дават, на коментарче ли, как ламтиш за пари, не се измори да говориш за смърт още със ставането, имай малко съвест съсипваш човешки животи така

82

Анонимен

преди 4 години

Златена е за психото

81

Златена

преди 4 години

Пожелавам на убийците в България алчните бизнесмени и неуките много отворени роми които мислят и смятат че короновируса е обикновен грип да се заразят с коварната болест коронавирус да я изкарат много тежко пък дано след това да им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи глави

80

До ss

преди 4 години

Приятел няма да ти кажат, може да подписват някъв договор за конфиденциалност и да носят наказателна отговорност, то и лотарията много милионери, ама виж кво стана хаха

79

Анонимен

преди 4 години

До Златена.Абе моме, всеки един едни и същи ги ръсиш. Готов съм да ида санитар, ама кой те пуска. Чувам, че в тези отделения влизат само хора, които получават финансов бонус. Верояно да мълчат, че отделението е празно.

78

Ss

преди 4 години

Явно минусчиите са герберски ***. И все още чакам..........

77

Анонимен

преди 4 години

Защо това момче е решило да черпи ежедневно "положителна" народна енергия, не знам.

76

Ss

преди 4 години

От цъкащите минуси, пак повтарям, има ли познат или роднина с този вирус??

75

Анонимен

преди 4 години

Толкова малка статия, с толкова много правописни и смислови грешки...

74

Ss

преди 4 години

Все още чакам някой да сподели, да ли има познат или роднина с този вирус. Ако има такива моля да споделят цената, да се преструваш на заразен с този вирус. Може да има желаещи.