39

LBN

преди 4 години

Вярно е, че ББ ми е отвратителен, ама тази Нинова ми е най-гнусното създание. Как пък всички тези тиквеняци не се обединиха веднъж, бе!? Обречен народ...

38

Анонимен

преди 4 години

ето ви го плана от най-великата държава в света америка:нямаш пари да си платиш сметките-кредит!нямаш пари да си платиш кредита и наема-обърни се към съда!съдът не може да ти реши проблема,идва полицая и те изхвърля на вън заедно с парцалите!и както се очертава топлофикация да спечели делото в съда срещу абонатите си-май ще се увеличи търсенето на палатки за бездомници в столицата!

37

Анонимен

преди 4 години

До МнениеЕстествено, че няма план... И никоя друга държава няма...

36

Анонимен

преди 4 години

До АНТИ до неразбралитепланът може да го видите в момента в америка-милиони безработни,десетки хиляди се редят на опашки за безплатна храна и къшей хляб,а централните части на огромните американски мегаполиси бавно,но сигурно се превръщат в нещо средно между бежански лагер и ромски катун!

35

Анонимен

преди 4 години

До 1937Явно им завиждаш... Не е яд, че крадат, а че крадат повече от Теб... Ха-ха-ха, нали?

34

До 30

преди 4 години

И какво му се радваш на твоя кумир Бойко? От каква каша ни извежда? Работя в чужбина и през юни като ми е отпуската, щях да се връщам да си вадя нова лична карта. До края на годината няма да мога втори път да дойда. Нямам 14 излишни дни през които да стоя под карантина и се връщам обратно да работя р чужбина. Догодина ще трябва да я вадя и не искам да мисля с колко ще ме глобят. Тествал съм се ,не съм заразен.

33

бай Иван

преди 4 години

Каквато и криза да има от вируса,българският лев няма да стане 1 щ.долар=3000 лева,както при управлението на БСП при Лукановата зима,без да има пандемия!

32

Мнение

преди 4 години

Освен няколкото герберски трола тук, всички останали сме наясно че план и мерки няма.Единственото решение е свалянето на това правителство и създаването на някаква форма на експертен кабинет, който в най-кратък срок да разработи и приложи план и мерки.Това е крайно необходимо.

31

Анонимен

преди 4 години

До ВъзмутенИма написано черно на бяло и бяло на черно.... Има и Интернет също... Но всеки *** иска наготово.

30

1937

преди 4 години

Парламентарни и правителствени ***,вие кога най-после ще си признаете,че си делите парите дето ги крадете и всички сте от едно котило?Когато замирише на манджа,всички играете театро.Опозиция ли?Хаха!Всички са еднакви маскари!

29

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Нали имате плана Ран-Ът бре ?!Нямало план !Господарите няма да ви кажат плана за бъдещето ви,защото с глас ще заплачете.

28

Анонимен

преди 4 години

Част от хунтата .....

27

ГЕРБ

преди 4 години

Браво на ГЕРБ, Бойко и на генерала Мутафчийски!Вършат си работата перфектно...

26

Щастливец 1

преди 4 години

РАДВАМ СЕ ЧЕ Б.БОРИСОВ +ЩАБА НИ ИЗВЕЖДАТ ОТ ТАЗИ КАША С КАРОНА ВИРОСА . ЧЕ АКО БЯХА -ПРЗИДЕНТА ИЛИ БАНДАТА НА ВРАЧАНСКАТА ЛЪЖКИНЯ -МАИКА НИ ЖАЛНА!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 4 години

план няма и никога не е имало...той ще дойде от вън както винаги се селучвало в българската история от 140 г.насам!а аз политиците отдавна не ги слушам!единственото нещо, на което те разчитат е популизма!

24

Анонимен

преди 4 години

До 22 Аз не мога да разбера, защо Плащам на милион партии, които ме Крадът? Мани комунизъм и демократи. Все е тая. Кражбата да си е по план.

23

АНТИ

преди 4 години

Докато за мерки ни бърборят,тока ще го вдигнат скоро.Лятото мутрите ще се напaктат,а карантината до Зимата да чака.

22

Тоягов

преди 4 години

Епицентъра на вируса е на Бузлуджа,където ежедневно се чипосват заблудените овци,за да блеят,прегласяйки на оядените им ветеринари!

21

Анонимен

преди 4 години

Дариткова покърти световните мивки - заразила се заради СЗО хахахахаха

20

Анонимен

преди 4 години

До 19България е много хубава страна с много интересни традиции, ама народът и на 80 е ... мани бегай! Малкия ме дойатойните и свестни хора!